اینم یه فیلم تعقیب وگریز از گیم پلی بازی-محیط بازی ( 8 مگ ) من که خیلی خوشم اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه فیلم تعقیب وگریز از گیم پلی بازی-محیط بازی ( 8 مگ ) من که خیلی خوشم اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by manreza71; 18-11-2010 at 14:46.
gamespot هم بازي رو نقد كرد و امتياز عالي 8.5 رو داد به بازي
این بازی رو میشه مثل mw شبکه کرد ودونفری با هم بازی کرد؟؟
Last edited by manreza71; 18-11-2010 at 14:53.
سلام
چرا vibration برای جوی پد من کار نمیکنه؟
FARASOO-FGP 660
من که 15 درصد از بازی رو رفتم.
بازی خوبی هست ولی پیش ماست وانتد ...
در حد امتیاز 8 خیلی دیگه بهش بشه داد 8.5
من با دسته xbox 360 بی سیم بازی میکنم و ویبره هم داره.
با اين تريلري كه اين دوستمون گذاشت كه بوگاتي ويرون دنبال كونيخ كرده بود خيلي تخيلي ميزد بازي !
بازي بايد فيزيك درست داشته باشه ( مثلا وقتي دريفت ميزني واقعا دريفت و به صورت واقعي بره نه اينكه با يه handbreak كوچيك ماشين به n تا سرعت واست بپيچه !!! ) اين موارد وقتي كه با ويل حرفه اي بازي كني شديد تو ذوق ادم ميخوره !
و در واقع هر سال كه جلو تر ميريم بايد real تر بشه...
چي بگم والا
Last edited by bbp; 18-11-2010 at 16:58.
من ماست وانتد رو به عشق گرفتن لامبورگینی بازی میکردم و بازی بعد گرفتن لامبورگینی که بعد 80%یا بیشتر به دست میومد برام جذلبیت داشت .حتما اینم اینطوریه .تا یه ماشین درست حسابی مثل مکلارن یا لامبورگینی نگیری اونقدر جذاب نمیشه
اگه میخوای فرمان بازی نزدیک به واقعیت باشه که همون شیفت خیلی واقعیتر بوده که میگن ماشین به زور میپیچیده !!بازی اسمش روش هست یعنی بازی . اگه قراره واقعی باشه با نیم متر انحراف از جاده با سرعت 200 کیلیومتر که ماشین باید چپ کنه . ولی در هر صورت تابازی رو ندیدیم نمیتونیم در موردش صحبت کنیم. من که فعلا ندارمش
بله بازي بازيه
اما TEST DRIVE UNLIMITED هم بازيه ديگه درسته ؟
با اينكه واسه سال 7-2006 هست اما خيلي خوب روش كار كردن و جزيرش اينقدر بزرگ هست كه خسته كننده نشده از اون موقع تا حالا !
با ويل هم خيلي خوب جواب ميده
نسخه دومش هم تا حدود 2 ماه ديگه مياد
منقتدان بازي اگه گفتن هيچي به پاش نميرسه پس بايد از تست درايو هم برتر باشه
یکی SERIAL NUMBER این بازی رو بزاره !
ممنون !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)