آقای کوتی تو کرج نزدیک محل ما زندگی می کنن ، قبلنا یه پراید داشت هروقت رد میشد کلی سوژش میکردیم میخندیدیم( اون موقع جوون بودیم و جاهل
)
آقای کوتی تو کرج نزدیک محل ما زندگی می کنن ، قبلنا یه پراید داشت هروقت رد میشد کلی سوژش میکردیم میخندیدیم( اون موقع جوون بودیم و جاهل
)
نمیدونم بچه ها گفتن یا نه اما دیشب بعد از نیمه ی اول مکزیک و فرانسه خیابانی گفت بشینید صحبت های جاودانی رو گوش کنید که بازی جذاب تر بشه!!!
تا شروع نیمه دوم تو کف این حرفش بودم!!
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
دقیقا! فکر میکنه خیلی حالیشه و اطلاعات داره!!کلا من اصلا از صدر خوشم نمیاد خیلی ادعا داره ...
چرت و پرت محض میگه...
اتفاقا من صدر رو خیلی دوست دارمکلا یه دید دیگه داره نسبت به فوتبال
بحث رو همش منحرف میکنه ولی
یه تکیه کلام از علیفر:
:::: با لحنی خاص :::: ووووووو میبینیم باهم جزییات کار رررووووووو![]()
تایید میشه .
به نظر منم فوتبال فقط یه توپ و 4 تا سیستم نیست ، ریشه های عمیقی از فرهنگ و سیاست و نوع زندگی هر کشور یا شهری تو قدرت هر تیم فوتبالی تاثیر داره که صدر تنها شخصی هستش که کاملا بهش مسلطه ، حالا شاید دانش فوتبالیش در حد متوسط باشه
کسایی مثل خداداد عزیزی هم که از این ایراد میگیرن به جز فوتبال بازی کردن خوب تو دوران خودشون نه دانش مربی گری درست درمون دارن نه شخصیت بزرگ مربی گری و اخلاقی دارن و اصلا کاری به فرهنگ کشورا ندارن ، پاش بیوفته خبرنگارا هم کتک می زنن
محصص هم که ایراد گرفته و تیکه پرونده به خاطر اینه که تمرکزش فقط رو مسائل فنی تیمهاست که انصافا قوی هم هست اما صدر فوتبال رو فراتر از یه زمین چمن و توپ و سیستم 2-4-4 و 1-2-3-4 و اینحرفا می بینه و این نکته ی خوبیه
میبینم که باز 24 نگذشته و این تاپیک 7-8-10 صحفه ای رو جلو رفته....بعدش که دنبال دلیل گشتم ...دیدم ای دل غافل دیشب جواتی گزارشگر بوده و قسمت نبوده شاهد گاف های طلاییش باشم...
-----------
من هم از صدر خیلی خوشم میاد کارش درسته.با توصیفاتی که از بازی ها میکنه کلی حال میکنم...
پ.ن: میدونستید کارشناسی اقتصادش رو سال 52 از دانشگاه تهران گرفته![]()
چی میگی داداشه من صدر از فوتبال هیچی حالیش نیس کارشناس فوتبال که میاد تو برنامه باید راجب مسائل فنی بازی صحبت کنه نه اخلاق بازیکن و مربی یا هیلتلر و جنگ جهانی صحبت کنه بعدشم بشینه اینو اونو ستایش کنه
منم گفتم که صدر دانش فوتبالش متوسطه و زیاد نیست . ولی یه بار به حرفاش به دقت گوش بده میفهمی که بی ربط نیست .
مثلا نمونش وقتی مشکلات کلی تیم اسپانیا در دوره های مختلف رو فراتر از قدرت و مهارت بازیکن های اسپانیا تفسیر میکنه و علت اون رو کاملا با دلیل از فرهنگ کاتالانها و مادریدیها و مشکلات و دشمنی شدید بین اونها بیان میکنه و میگه همین باعث میشه معمولا علارقم اینکه اسپانیا بازیکن های خوبی داره و سیستم خوبی داره اما اون اتحاد لازم بینشون به وجود نمیاد تا به قهرمانی برسن . چون فوتبال یه روح یکدست میخواد .
حالا هی کارشناسای دیگه بگن مشکل از سیستم بود ، مشکل از قر کمر فلان بازیکن بود ، مشکل از مربی بود ، مشکل از عدم هماهنگی بود و ...
کلا تو ایران کارشناسی که واقعا کارشناس باشه و ضمنا خوش صحبت هم باشه کمه! این یه واقعیته! مثلا محصص (درست تایپیدم اسمشو!؟) با اینکه اطلاعات فنیش بالا هستش، اما اصلا فن بیان نداره و هر موقع حرف میزنه، به آدم استرس میده!
علت اینکه صدر یا حاج رضایی یا نصیرزاده (جدیدا مظفری زاده) نسبت به کارشناسای دیگه مقبولیت بیشتری دارند، به همین دلیله! یادمه یه بار نکونام اومد نود که فردوسی پور از خوش صحبتی نکونام خوشش اومد و بهش گفت که بعد از دوران فوتبالیت به عنوان کارشناس دعوتت میکنیم!
ضمن اینکه یه نکته رو هم باید بهش توجه کرد! یه کارشناس مسائل فنی فرضا بین دو نیمه چه اطلاعاتی میتونه بده؟ به خصوص امثال پیروانی و منصوریان و استیلی یا عزیزی، چه مطلب فنی مهم رو میتونن ظرف 5 دقیقه بین دونیمه بگه؟؟؟ یا بعد از بازی اگه حرفی میزنن، فقط تحلیل کارای گرافیکی خوده جام هستش... و الا اگه این تصاویر گرافیکی نبود ما باید بشینیم و حرفای کارشناس رو تو ذهنمون مجسم کنیم! به همین دلیل هست که امثال صدر یا حاج رضایی راجع به مسائل غیر فنی اون بازی مثل تاریخچه دو تیم یا اخبار دو تیم خیلی صحبت می کنن... حتی نصیرزاده هم تا فک فامیل داور بازی رو به آدم معرفی می کنه! چون این حرفا خیلی جالب و جذابه!
ضمن اینکه کلا واسه کارشناسایی مثل صدر یا نصیرزاده، باید مجری وجود داشته باشه که شنونده خوبی باشه! اوایل اجراهای جاودانی، واقعا خیلی شنونده خوبی بود و زیاد اهل نظر دادن یا تحمیل نظرش نبود... اما الان واقعا از این نظر افتضاح شده...
میرو کلوزه
نام جدید کلوزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)