در مورد ps3 مطمئنید؟البته من تاحالا ps3 بیشتر از دونفره بازی نکردم (یعنی کلا دوتا دسته دارم) ولی اگه تا 7 نفر support کنه برای بازی های ورزشی خیلی عالیه
360 تا 4 تا دسته و PS3 تا 7 تا دسته رو ساپورت میکنه ..... .
در مورد ps3 مطمئنید؟البته من تاحالا ps3 بیشتر از دونفره بازی نکردم (یعنی کلا دوتا دسته دارم) ولی اگه تا 7 نفر support کنه برای بازی های ورزشی خیلی عالیه
360 تا 4 تا دسته و PS3 تا 7 تا دسته رو ساپورت میکنه ..... .
فکر میکنم ایشون درست میگه چون دیشب هم یک نفر توی تالار EA همین حرفو به من زد ایشون میگفت توی نسخه 10 هم 7 نفر میتونن بازی کنن .
حالا سوال اینجاست که چرا 7 نفر چرا یک عدد فرد ؟
Why FIFA 11 will never be as good as FIFA 98…
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست گلم بازی 1 اکتبر 9 مهرماه 89 عرضه میشه
بله مطمئنم .
خودم PS3 دارم . تو Select Sides فیفاش جای 7 تا دسته واسه انتخاب هست ..... .
بچه ها معلوم نشد کی اخبار عکس و video جديد از بازی مياد؟
دیشب گری پترسون اعلام کرد که MANUAL LEADERBOARD توی نسخه 11 وجود خواهد داشت .
من از این مساله واقعا لذت میبرم وقتی میبینم که مسولان و سازندگان اصلی EA چقدر پیگیر فید بک ها و بازخوردهای ما هستن .
چند روز پیش یکی از بچه های تالار EA یک تاپیک در این رابطه ایجاد کرد و با بحثهای منطقی و خوبی که بچه ها داشتن نهایتا یکی از سازندگان اصلی بازی یعنی گری پترسون متقاعد شد با حضور خودش در این تاپیک این خبر خوبو به طرفداران گزینه های دستی اعلام کنه که سال بعد لیدربورد دستی برای طرفداران این بخش در بازی وجود خواهد داشت و به این شکل و در این نسخه هر گونه تبعیض بین طرفداران حالت دستی و کمکی از بین خواهد رفت .
گری پترسون این مطلبو در جواب سوالات بعضی از گیمرها عنوان کرد که قشر عمده از طرفداران بازی هنوز تمایل به بازی در حالت کمکی هستن و همین مساله سبب شده ما پیش فرض بازیو در حالت کمکی قرار بدیم این جواب متقاعد کننده ای میتونه باشه اما همچنان این مساله مطرحه که با ارائه وضعیت دستی در حالت پیش فرض و ایجاد تبلیغات بر روی این حالت مطمئنا بسیاری از گیمرها به طرف این گزینه گرایش پیدا خواهند کرد و به مرور این حالت میتونه بشکل استاندارد در بیاد .
شرح مطالب و توضیحات ایشون رو میتونین از لینک زیر بخونید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MANUAL LEADERBOARD یعنی چی؟بیشتر توضیح میدید؟
متشکر
لیدربورد یک اصطلاح عمومیه که برای چیزای مختلف بکار برده میشه مثلا برای یک لیست خاص و گلچین و چیزای دیگه . مثلا توی همین بازی خودمون توی بخش منیجر مود به اون لیستی که گیمر برای خرید یا فروش بازیکنان ایجاد میکنه لیدربورد گفته میشه .
اما منظور از لیدر بورد در اینجا تفکیک گروههای مختلفه که اینجا بطور خاص بخش آنلاین بازیه . تا همین پارسال پیش فرض بازی در این بخش گزینه های کمکی بود بنابراین در حق گیمرهای MANUAL ظلم میشد چون بقیه آپشن های کمکی رو انتخاب میکردن امسال EA تصمیم گرفته این دو بخشو جدا کنه و دو قسمت Manual Leaderboard و Assisted Leaderboard توی مسابقات رنکینگی از هم جدا باشن .
اینجوری خیلی از گیمرها به شرکت در بازیهای آنلاین تمایل پیدا میکنند به امید خدا نسخه 11 بیاد ما هم میتونیم این مسابقاتو راه اندازی کنیم من تمام جزئیات مسابقات آنلاینو ( اعم از جداول , برنامه ها , سایتهای مربوطه و ..... ) از بچه های تالار EA یاد گرفتم بنابراین ما خودمون میتونیم این مسابقاتو با کیفیت مسابقاتی که گیمرها توی اروپا برگزار میکنن همین جا برگزار کنیم . من چند هفته پیش یک جا خوندم که امسال EA این بخشو قانون مند تر کرده بعنوان مثال هر کدوم از گیمرها بدون اجازه از طرف مقابل نمیتونه از مسابقه خارج بشه و چند مورد دیگه .
امیدوارم بتونیم با یک برنامه ریزی منظم امسال یک لیگ با کیفیت در بخش آنلاین راه اندازی کنیم .
حسين جون خيلی خبر خوبی بود اگه خودمون هم ليگ راه بندازيم که ديگه عالی ميشه اگه کمکی هم خواستی من هستم من فيفا 07 تو مسابقات تا فينال admin بودم ، راستی خبر های جديد کی مياد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)