تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 104 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1040

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی هلند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فان‌پرسي: از تجربه ليگ برتر براي بازي با اسلوواكي استفاده مي‌كنم

بازيکن تيم ملي فوتبال هلند گفت: ‌از تجربه حضور در ليگ برتر انگليس براي مقابله با اسلوواک‌ها استفاده مي‌کنم.
    روبين فان‌پرسي‌ اظهار داشت: در ليگ برتر و همراه با آرسنال مرتب در حال مقابله با تيم‌هايي هستيم که از دفاع سرسختي برخوردارند و ما مجبوريم از آنان عبور کنيم. فکر مي کنم اين تجربه مقابل اسلوواکي به کارم بيايد و بتوانم از اين خط عبور کنم.
    اين مهاجم 26 ساله افزود: وقتي در ليگ برتر در حال بازي هستيم، روبرو شدن با تيم‌هايي مثل بلکبرن حکايت بازي با اسلوواک‌ها را دارد. اميدوارم از اين تجربيات سخت بتوانيم براي کسب نتيجه مقابل اسلوواکي استفاده مطلوب کنيم.
    مصاف هلند و اسلوواکي در مرحله يک هشتم نهايي فردا انجام خواهد شد.

2. 2 کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقآ اين دفاهامون خيلي داغونن.جان هايتيمگا و اون دفاع راسته(فندر ول) و ماتيسن خيلي مطمئن نيستن.ببينيد من كي گفتم.
    كاش همين الانه ياپ استام تو تيم ميبود.
    فقط هافبكمون در حد قهرماني جهان هست.

با وجود بازیکن بزرگی مانند روبین فن پرسی اصلا نگران نباشید. هلند قهرمانه.
    امیدوارم که خط دفاعی تو بازیهای باقی مونده گاف ندن و مشکلی تو قهرمانی هلند به وجود نیاد.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بنظر من بیشتر از هر کسی جای نیسترروی خالیه!!!فوروارد 6 دنگی بود!!!موقعیت شناس بود!!
    ولی فان پرسی اونقدر 6 دنگ نیس...

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

من امسال بازی های برزیل رو ندیدم
    چطور بودن؟امیدی هس؟

5. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنظر من بیشتر از هر کسی جای نیسترروی خالیه!!!فوروارد 6 دنگی بود!!!موقعیت شناس بود!!

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

چطور بودن؟امیدی هس؟
    در مورد عشق من روبین فن پرسی اینجور صحبت نکن که قاطی میکنما.
    فن پرسی کاملترین مهاجم دنیاست. ضربات سر دقیق، ضربات پای چپ سهمگین و بازیسازی عالی .

اون نیستلروی بی خاصیت به جز مرده خوری چیکار بلد بکنه؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

فن پرسی کاملترین مهاجم دنیاست. ضربات سر دقیق، ضربات پای چپ سهمگین و بازیسازی عالی .

نه اتفاقا اين طوريا هم كه ميگي نيست.1طوري ميگي انگار فن باستنه.نه اون فن پرسي هست.
    راجب اين ضربات سر دقيق هم بدجوري شك دارم.
    اما خداييش نيستلروي اگه ميبود و اين فن پرسي پشت سرش بازي ميكرد مكمل هاي خوبي بودن.كسي نميگه فنپرسي بده.من ميگم مكمل مي خواد.بايد پشت 1 مهاجم نوك بازي كنه.

---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

چطور بودن؟امیدی هس؟
    برزيل تا اينجا آنچنان مدعي نشون نداده.اونا تو خط حملشون خيلي ضعف دارن.
    شما از سال 94 حساب كن و فوروارداشون رو ببين مثلآ 94:روماريو.ببتو.رونالدو. 98:رونالدو.ببتو. 2002:رونالدو.ريوالدو.رونالدي يو و...
    اما اين جام آنچنان مهاجم خوبي ندارن

8. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اتفاقآ اين دفاهامون خيلي داغونن.جان هايتيمگا و اون دفاع راسته(فندر ول) و ماتيسن خيلي مطمئن نيستن.ببينيد من كي گفتم.
    كاش همين الانه ياپ استام تو تيم ميبود.
    فقط هافبكمون در حد قهرماني جهان هست.
    وقتی بازی انگلیس و آلمان رو دیدم به خط دفاع خودمون امیدوارتر شدم چرا بهش گیر میدین . فقط تو این دوتا تیم دفاع بود که جا می موند و فضا به فوروارد های حریف میداد . البته آلمان کمتر

برزيل تا اينجا آنچنان مدعي نشون نداده.اونا تو خط حملشون خيلي ضعف دارن.
    شما از سال 94 حساب كن و فوروارداشون رو ببين مثلآ 94:روماريو.ببتو.رونالدو. 98:رونالدو.ببتو. 2002:رونالدو.ريوالدو.رونالدي �يو و...
    اما اين جام آنچنان مهاجم خوبي ندارن
    آره به اونصورت دیگه نداره کاکا که نخودیه فقط می مونه فابیانو و روبینیو که باید مهار بشن ، همین . این داور هم باید حواسش به فابیانو باشد که دوباره دلش نخواد با دست گل بزنه گل زدن بلد نیست که .
    Last edited by abc2; 27-06-2010 at 20:49.

10. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فن پرسی اصلا بدرد مهاجم نوک نمیخوره فقط میخواد جای خالی نیستر روی رو پر کنه که زیادم موفق نبوده . مارویک گذاشتتش اونجا چون کس دیگه ای رو نداره که بذاره بهتر از فن پرسی .

البته این ایلیا خیلی خوب و برزیلی بازی میکنه نمیدونم چرا تو ترکیب اصلی نمیذارتش مارویک . پا به توپش خیلی خوبه و حرکتهای خیلی خوبی انجام میده .

12. 2 کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

وقتی بازی انگلیس و آلمان رو دیدم به خط دفاع خودمون امیدوارتر شدم چرا بهش گیر میدین . فقط تو این دوتا تیم دفاع بود که جا می موند و فضا به فوروارد های حریف میداد . البته آلمان کمتر
    حالا ببين من كي گفتم.دفامون نگران كنندس.

14. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فکر میکنین تو بازی بعدی سیستم رو عوض میکنن؟ من احساس میکنم مشکل اصلی خط دفا نیست هافبک مشکل داره!! هافبک ها بیشتر هجومی هستن و میرن و به فوروارد ها کار میکنن واسه همین که اگه دقت کننین بیشتر از طرف هافبک ها هست که دچار ضد حمله میشیم!!! و الا دفاع های بدبخت که نمیتونن بچسبن به دروازه! هرچقدر تیم حالت حجومی بگیره دفاع هم بازتر میشه و جلوتر میره! به نظرم هافبک ها بایک کمی وسط تر باشن و هافبک های هجومی که بالا و پایین هستن برن توی محوطه.
    البته نظر منه!!
    اشالله که به خوبی و خوشی قهرمانی رو بالای سر میبریم دوستان!!!
    Hipip Ho!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر میکنین تو بازی بعدی سیستم رو عوض میکنن؟ من احساس میکنم مشکل اصلی خط دفا نیست هافبک مشکل داره!! هافبک ها بیشتر هجومی هستن و میرن و به فوروارد ها کار میکنن واسه همین که اگه دقت کننین بیشتر از طرف هافبک ها هست که دچار ضد حمله میشیم!!! و الا دفاع های بدبخت که نمیتونن بچسبن به دروازه! هرچقدر تیم حالت حجومی بگیره دفاع هم بازتر میشه و جلوتر میره! به نظرم هافبک ها بایک کمی وسط تر باشن و هافبک های هجومی که بالا و پایین هستن برن توی محوطه.
    البته نظر منه!!
    اشالله که به خوبی و خوشی قهرمانی رو بالای سر میبریم دوستان!!!
    Hipip Ho!!!!
    نه سیستم رو عوض نمیکنه
    کار اونا اینه توپ برسونن به خط حمله وقتی خط حمله فن پرسی باشه در نتیجه زیاد نمی تونه کاری بکنه برا همین خودشونم باید بکشن جلو که اینطوری میشه .

آقا راستی خیابانی جواد گفت که جادوگرا گفتن هلند قهرمان میشه . من نشنیده بودم سوتی داده یا واقعا گفتن
    (من شنیده بودم گفتن آرژانتین قهرمان میشه !!؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •