چون می گن تقریبا هم سطح کنکور داخله، می تونی با تخمین داخل برای خارج هم استفاده کنی.کنکور های خارج کشور رو چطور میشه تخمین زد؟
چون می گن تقریبا هم سطح کنکور داخله، می تونی با تخمین داخل برای خارج هم استفاده کنی.کنکور های خارج کشور رو چطور میشه تخمین زد؟
نه چندان.این کنکورای خارج از کشور آیا سطحشون با کنکورای داخلی فرق داره؟
سطح 87 خارج با داخل شبیهن ( هر سال داخل و خارج تقریبا هم سطحند ) ولی سطح هر سال نسبت به سال های قبل متفاوته و مثلا 89 از 88 و 87 به مراتب سطحش بالاتر بوده.
بچه ها عجب سرگذشتی دارم من....
بگم خندتون میگیره
مطالب حذف شد...
چرا؟
چون ... نمی دونم
اگه خواستید یه تاپیک بزنیم بچه ها بیان درباره ی خودشون بنویسن.
Last edited by tariran0; 05-06-2011 at 18:54.
چی شده مگه؟ اگه تاپیک منحرف می شه پیغام خصوصی بده.بچه ها عجب سرگذشتی دارم من....
بگم خندتون میگیره
مطالب حذف شد...
چرا؟
چون ... نمی دونم
اگه خواستید یه تاپیک بزنیم بچه ها بیان درباره ی خودشون بنویسن.
سلام
یه سوال : سهمیه مناطق فقط واسه خوده همون استانی که هستیم حساب میشه دیگه ؟ مثلا یکی که استان خراسان هست و منطقه1 یا 3 , رتبه سهمیه اش واسه اصفهان دیگه تاثیری نداره درسته ؟
علیک سلام!سلام
یه سوال : سهمیه مناطق فقط واسه خوده همون استانی که هستیم حساب میشه دیگه ؟ مثلا یکی که استان خراسان هست و منطقه1 یا 3 , رتبه سهمیه اش واسه اصفهان دیگه تاثیری نداره درسته ؟
راستش دقیقا منظورت را نفهمیدم ولی فعلا این را داشته باش:
ببین کل سهمیه به دو قسمت 40% ایثارگران و 60% غیر ایثارگران تقسیم میشه که اون 60% به 4 قسمت منطقه1و2و3 و خانواده شهدا تقسیم میشه.
خب حالا یه سری شهرها مث اصفهان.تهران.شیراز اینا منطقه1 حساب میشن.یه سری دیگه شهرها منطقه2 و بقیه هم3 و خانواده شهدا هم که معلومه!
این مناطق و این حرفها مال کل کشور هستند نه اینکه هر استانی برا خودش باشه!
مثلا من که منطقه 2 استان اصفهان هستم با یکی دیگه که منطقه2 استان خوزستان هستند سهمیه مون یکیه.
Last edited by behnamrizi; 07-06-2011 at 13:56.
سلام.
يه سوال الان بچه هاي مرور آخر گزينه دو مثل سال قبل انتخاب رشته مجازي دارند؟يعني ميتونن درصد رو بگيرن بعد انتخاب رشته كنن؟كسي هست اين جا جزو مرور آخر بتونه اين كارو بكنه؟
مثلا يه سري درصد بدم تو تاپيك ببينم طبق نظر گزينه دو فلان شهرا كدوم دانشگاه ها قبول ميشم؟
آخه ميخوام از خودم آزمون بگيرم (مرور آخر نيستم) درصدا رو حساب كنم بعد با گزينه دو تخمين رتبشو بزنم بعد اين جا ميخوام ببينم كسي هست برام انتخاب رشته كنه؟
متشكر![]()
سلام.من 11روز دیگه کنکور دارم یعنی 10تیر و میخوام بدونم برای قبولی در رشته ی سلولی و مولکولی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی و همین طور دانشگاه رشت چه درصدهایی یا رتبه ای نیازه؟؟ با تشکر از زحمات شما.
من بخوام آزاد کرج رشته زبان قبول شم
میشه بگید تقریبی هر درسو چن درصد بزنم قبول میشم؟؟؟
با این درصدا که واسه 89 هستش چیا میشه قبئل شد؟
ادبیات=60
عربی=30
دین و زندگی=60
زبان=55
ریاضی=10
فیزیک=30
شیمی=33
منطقه3-مازندران.شبانه رشت میشه قبول شم؟برق رو میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)