AVA UK جان دست کم گرفتی مارو ها منم اینارو بلدم
توضیح دادم که :
خوب متوجه منظورم نشدی عزیز بیشتر توضیح میدم.
شما که خودت استاد مایی و این هارو میدونی اما هوش مصنوعی آنتی ویروس روی دیتابیس آنتی ویروس هست. یعنی چطور ؟ یعنی وقتی یک ویروس بازنویسی میشه و یک سری کد هاش تغییر میکنه آنتی ویروس چون یک یا چند نوع از اون ویروس رو در دیتابیسش ثبت کرده باشه دیگه با تغیر یکم از کدهاش قدرت شناساییش رو از دست نمیده.
مثلا میگم یک ویروس ساخته میشه کاملا جدید هست انتی ویروس فرداش وارد دیتابیسش میکنه پسفردا ویروس بازنویسی میشه و یکم از کدهاش عوض میشه اما چون هنوز ترکیب اصلی وجود داره انتی ویروس که هوش مصنوعی خوبی داره شناسایش میکنه.( هوش مصنوعی )
حالا من این ویروس رو با آنلاین اسکن کسپرسکی در همین ساعت اسکن میکنم نتیجه رو ببین.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میبینی که اگه فایل اسکن و دیتابیس و هوش مصنوعی عادی بوده باشه حتما اینجا خودش رو نشون میداد.
حالا نتیجه ای که شما میگیری فایل رو دانلود میکنی آنتی ویروس میگه این ویروس هست. پس این یه اسکن ساده نیست . حالا چی میتونه باشه ؟ نظرم رو بالا گفتم :
سلام دکتر جان. امضا رو حال مکنی پاکش کردند و deleted بهش اضافه شده. اینم نتونستن تحمل کنند این انسانهای قرون وسطا. .gif)
بهر حال بله عزیز درست میگید, منم به خاطر همین File Anti-Virus رو غیر فعال کردم که بگم که با غیر فعال کردن این قسمت یعنی دیتابیس و signature آنتی ویروس رو از کار انداختم. پس وقتی این قسمت یعنی signature در خاموش باشه دیدید که هوش مصنوعی کسپرسکی هم کار نکرد و پیغامی رو مبنی بر آلوده بودن فایل نشون نداد.
منظور من هم دقیقا همین بود. که اگر این تشخیص از روی هوش مصنوعی انجام نمیشد پس چرا با از کار انداختن File Antivirus هوش مصنوعی هم کار نمیکنه. اینجای کار به نظرم هر چیزی که باشه هم سایت کسپرسکی و هم سایت ویروس توتال یک جای کار رو اشتباه میکنند.
چون الان چیزی که جلوی چشم همه مون هست داریم میبینم. روی یک سیستم واقعی, با آنتی ویروس واقعی, پیغام و همچنین آزمایشات نشون میده که از روی هوش مصنوعی تشخیص داده. پس اگر در یک سیستم غیر واقعی که فقط از موتور جستجوی آنتی ویروسها و دیتابیسشون استفاده میکنه موردی مثل همین موردی که الان داریم در موردش بحث میکنیم دیده بشه, کدومش رو میتونیم واقعی تر بدونیم؟
البته نمیگم حرف شما درست نیست, چون اگر اینطور باشه به قول شما چرا هوش مصنوعی که از روی دیتابیس میتونه رفتار و کدهای آلوده رو تشخیص بده در موتور های جستجوری آنلاین که بر همین اساس کار میکنند چیزی نشون نمیده؟ این معمایی هست که با یک ایمیل زدن به ویروس توتال و یا حتی خود کسپرسکی ممکنه جواب قانع کننده ای داشته باشند.
من فقط این رو میدونم که نه اسکن آنلاین سایت کسپرسکی و نه اسکن آنلاین سایت ویروس توتال از انجین هیچ آنتی ویروسی استفاده نمیکنه و به همین دلیل نتایج نشون داده شده در ویروس توتال و سایتهای مشابه نمیتونه همیشه با نتایجی که در کامپیوتر با آنتی ویروس نصب شده نشون داده میشه یکی باشه.
این موضوع رو من تقریبا 2 سال پیش در انجمن wilderssecurity دنبال میکردم. به طور مثال شما فایل Anal_----_Movie_162.mpeg.exe را که در پک 30 تایی که قبلا گذاشته بودم در ویروس توتال آپلود کن و نتیجه اسکن یک فایل واقعی exe را نگاه کن.
عکس زیر...

همانطور که میبینی این فایل توسط 11 آنتی ویروس که تاریخ و ساعت اسکن هم مشخصه شناسایی شده.
حالا شما اگر همین فایل رو توسط winrar به یک فایل ISO تبدیل کنید فکر میکنید چه اتفاقی بیوفته؟ خب معلومه خیلی از آنتی ویروسها ممکنه نتونند داخل فایل های ISO رو اسکن کنند در نتیجه باید از تعداد 11 آنتی ویروسی که در بالا خود فایل exe را بدون فشرده سازی تشخیص دادند کمتر بشه.
اما نتیجه کار کاملا بر عکسه... بیشتر از 2 برابر به تعداد این آنتی ویروسها اضافه میشه... .gif)
.gif)
Antivir یکی از نمونه هاش هست. قبلا فایل اصلی رو تشخیص نمیداد, الان میگه WORM داره اونم به چه گندگی.
.gif)

دکتر بیا و پیدا کن پرتقال فروش را .gif)
نتایج اسکن در ویروس توتال به ترتیب عکس ها...
کد:
کد:
تمام نتایج بالا به کنار. حالا اگر فایل .exe را که قبلا در نتیجه اسکن آنلاین ویروس توتال گفته شده کسپرسکی اون رو تشخیص نمیده با یک سیستم واقعی که آنتی ویروس کسپرسکی روش نصبه اسکن کنید متوجه میشید که کسپرسکی اون رو از روی دیتابیس تشخیص میده.

ویروایش : نتیجه ی شک بر انگیز.
نتیجه خیلی جالب شد در عرض 30 دقیقه نتیجه از این رو به این رو شد.

کد: