تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 451 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

دوستان چرا بحث هاي متفرقه ميكنيد؟ اينجا كلوب Asus N61JQ هست ....!!!!

دوستان عزيز بنده در نهايت نتونستم كاري بكنم ... كسي ميتونه كمكم كنه؟ مثل اينكه فايل بك آپ رو نميتونه پيدا كنه ...
    از طريق سي دي چطور ميشه اينكارو كرد؟؟؟؟‌ :(

من شنیدم که خود ویندوز یه درایو 14 گیگی میسازه که قابل دیدن نیست و ویندوز ریکاوری اونجا ذخیره میشه؟منم یه سوال دارم من یا بکاپ گرفتم که تو درایو D ذخیره کرد الان دیگه نمی تونم D رو پارتیشن بندی کنم؟خوب می خوام بعد پارتیشن بندی تو یکی از درایوها ویندوز سون 32 بیتی بریزم.حالا اگه پارتیشن بندی کردم بکاپم پاک میشه؟کلا؟یا حفظ میشه؟بابا یکی این مسئله رو کامل توضیح بده دیگه ممنون.

2. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه _Elham_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

من بالاخره یه n61jq خریدم (ASUS N61JQ-JX014V )

یه سوالی:

پورت RJ11 برای DialUp نداره؟

فقط RJ45 داره؟!

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

دوستان عزيز بنده در نهايت نتونستم كاري بكنم ... كسي ميتونه كمكم كنه؟ مثل اينكه فايل بك آپ رو نميتونه پيدا كنه ...

سلام
    من خودم تا حالا از روی دی وی دی ریکاوری نکردم ولی تا اونجایی که میدونم فقط کافیه دی وی دیه اول رو توی درایو بلوری قرار بدید و سیستم رو از روی اون بوت کنید. خودش وارد ریکاوری میشه و بقیه کارا رو انجام میده. و به ترتیب بقیه دی وی دی ها رو درخواست میکنه تا ریکاوری تکمیل شه.
    Last edited by hasibi01; 20-06-2010 at 15:43.

5. این کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگر dvd1ریکاوری رو داخل درایور بزاری و restart کنی اتوماتیک برات ریکاوری میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من شنیدم که خود ویندوز یه درایو 14 گیگی میسازه که قابل دیدن نیست و ویندوز ریکاوری اونجا ذخیره میشه؟منم یه سوال دارم من یا بکاپ گرفتم که تو درایو D ذخیره کرد الان دیگه نمی تونم D رو پارتیشن بندی کنم؟خوب می خوام بعد پارتیشن بندی تو یکی از درایوها ویندوز سون 32 بیتی بریزم.حالا اگه پارتیشن بندی کردم بکاپم پاک میشه؟کلا؟یا حفظ میشه؟بابا یکی این مسئله رو کامل توضیح بده دیگه ممنون.
    اگه برات امکان داره بکاپ رو روی dvdبگیر بعد از control panel خود ویندوز میتونی پارتیشن بندی کنی که من خودم اینکارو کردم.درایو dرو کامل پاک کردم بعد 4تا درایو جدید ساختم.اصلا به درایو ریکاوری دست نزن و پاکش نکن.این درایو ریکاوری یه درایو 14 یا 16 gbکه کنار درایو c قرار گرفته.بعد از پارتیشن بندی میتونی با استفاده از cd win 32 بیتی یه ویندوز جدید تو درایو d که جدید ساختی نصب کنی

8. 2 کاربر از mysaeedms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

اگه برات امکان داره بکاپ رو روی dvdبگیر بعد از control panel خود ویندوز میتونی پارتیشن بندی کنی که من خودم اینکارو کردم.درایو dرو کامل پاک کردم بعد 4تا درایو جدید ساختم.اصلا به درایو ریکاوری دست نزن و پاکش نکن.این درایو ریکاوری یه درایو 14 یا 16 gbکه کنار درایو c قرار گرفته.بعد از پارتیشن بندی میتونی با استفاده از cd win 32 بیتی یه ویندوز جدید تو درایو d که جدید ساختی نصب کنی
    در تکمیل پارتیشن بندی بگم دوستان حتی میتونند از طریق DIsk managment درایو c خودشونم کم و زیاد کنند
    به راحتی بعد از ورود به DIsk managment ,و راست کلیک کردن روی درایو c وانتخاب گزینه Shrink Volume
    حجم درایو c رو کم کنند و یه درایو جدید ایجاد کنند.

Shrink a Basic Volume

You can decrease the space used by primary partitions and logical drives by shrinking them into adjacent, contiguous space on the same disk. For example, if you discover that you need an additional partition but do not have additional disks, you can shrink the existing partition from the end of the volume to create new unallocated space that can then be used for a new partition. The shrink operation can be blocked by the presence of certain file types; see Additional considerations for more information.

When you shrink a partition, any ordinary files are automatically relocated on the disk to create the new unallocated space. There is no need to reformat the disk to shrink the partition.

Membership in Backup Operators or Administrators, or equivalent, is the minimum required to complete this procedures.

10. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه N61JQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها ... وقتي دي وي دي يك رو ميزارم در بلوري رام ... انگار نه انگار!.... فعال نميشه!!!

چكار كنم؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه N61JQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه هاي جان نوت بوكتون منو راهنمايي كنيد ... ماشالله سايت هم كه به ما اعتماد نميكنه ! بعد از يك ساعت پيام هاي منو ثبت ميكنه

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام

من بالاخره یه n61jq خریدم (ASUS N61JQ-JX014V )

یه سوالی:

پورت RJ11 برای DialUp نداره؟

فقط RJ45 داره؟!

مبارکه...
    خوب معلوم که نداره چون اصلا مودم داخلی (internal) نداره (غالب لپ تاپ های جدید دیگه مودم ندارن) اگه می‌خواید از DialUp استفاده کنید باید یک مودم External بخری (مارک Alfix حدود 23 تومن هست و Dell هم تو همین مایه‌ها)

رامین

14. 2 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بچه ها سلام

1 سوال فنی :
    چند روزی هست وقتی لپ تاپ من بیکار میشه یعنی باهاش کاری انجام نمیدم ولی روشنه . 1 صدایی مثل کلیک کردن موس از توش میاد اول فکر کردم 1 نویز مال کارت صداست اپدیت کردم اما درست نشد درایور تاچ پد هم میخوام اپدیت کنم شاید مال اون باشه دوستان نظری ندارن ؟ کسی تا حالا این مشکل را داشته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •