تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 61 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوست عزیز

چرا دوست عزیزحروف اختصار، من محسن صوفیان هستم و بیشتر دوست دارم دوستانی که نام من رو میدونن به اسم صدا کنن ، اینطوری دوستانه تره
    در مورد معایب :

1- متاسفانه این مشکل برطرف نشده اما طبق آخرین تماس با شرکت این مشکل به زودی برطرف خواهد شد.

2- در مورد این مشکل بیشتر توضیح بدهید ممنون میشوم.

3-تا جایی که من اطلاع دارم این مشکل کاملاً برطرف شده و دیگر این گزارش از طرف دوستان قطع شده . لطفاً کشور خود را ترکیه یا بلژیک بگذارید.

4- برای اولین بار این گزارش از طرف شما اعلام شده احتمالاً فلیل زیر نویس باید ایراد داشته باشد لطفاً یک نمونه را از طزیق همین سایت در اختیار دیگر دوستان و من قرار بدهید تا تست شود.

5-اگر فایل زیرنویس شما بر اساس استاندارد UTF8 باشد حتماً بدون مشکل و بدون نیاز به تعویض زبان اینکار انجام خواهد شد در غیر این صورت شما نیاز به تعویض زبان خواهید داشت . تا جایی که من اطلاع دارم در بقیه مدلها هم اکثراً پشتیبانی نمیشوند اما آنهایی هم که پشتیبانی میکنند فقط UTF8 قابل اجرا میباشد .

لطفاً موارد فوق را اعمال کنید و در صورت ادامه داشتن حتماً با من تماس بگیرید.

با تشکر از شما

با تشکر از پیگیری شما

در مورد مشکل تداخل نتن

موقعیکه آنتن هوایی به دستگاه وصل میشود و میخواهیم از خورجی آنتن پشت دستگاه به تلویزیون بدهیم

کانالهای تلویزیون کلا همه دچار یکسری اختلال میشوند یا بصورت برفک و یا بصورت پرده کج و معوج میشوند

که با خاموش کردن دستگاه هم چی درست میشود

در ریسیور هم همینطور اکثر کانالهای ضعیف پارازیتی مشود

در مورد 4 و 5 هم نمونه برای شما در سایت قرار میدهم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست گرامی

منظور شما این است که پس از ریختن Firmware 68 قادر به دریافت کانالها نیستید یا منقطع میباشند؟ اگر منقطع میباشند در چه زمانهایی؟ آیا همیشه اینطور میباشد؟ چون این گزارش را تا کنون نداشتیم ممنون میشوم دستگاه را برای تست به بخش فنی ما هم نشان دهید. من منتظر تماس شما هستم.در ضمن طی تماسی که با شرکت داشتم بر خلاف ادعای دوستی که دستگاههای Cinepax را وارد کرده اند این دستگاه متعلق به شرکت نواترون نبوده و نرم افزارهای این شرکت قابل اجرا بر روی آنها نمیباشد. لطفاً در این زمینه دقت نمایید.
    با سلام
    - در اينكه دستگاه نواترون است شكي ندارم .
    - وقتي فريمور 67 و 68 ريخته ميشه كانالها سرچ مي شوند و پيدا مي شود و درست كار مي كند اما پس از چد بار خاموش و روشن شدن دستگاه پيغام No Signal مي دهد و حتي امكان سرچ مجدد هم نيست چون ظاهراً ليست فركانسي وجود ندارد كه سرچ كند. و فقط با ريختن مجدد فريمور امكان سرچ مجدد وجود دارد اما مشكل حل نمي شود. الان فريمور 64 ريختم در اين زمينه مشكلي ديده نمي شود و فقط مشكل هنگ كردن هست.

و اما مشكلات ديگري هم هست كه شايد ساير دوستان هم برخورده باشند.
    - با آمدن برق دستگاه روشن مي شود.
    - وقتي خروجي AV را روي 1080p و فركانس 50 يا 60 مي گذارم تصوير تلويزيون قطع و وصل مي شود مثلاً 1 دقيقه تصوير دارم و مي رود و دوباره مي آيد. اما وقتي در حالت 1080i مي گذارم و 24P را روشن كرده و فيلم 24P پخش ميكنم اين مشكل وجود ندارد. بنده احتمال مي دهم مشكل از TV باشد (شارپ 42 سري M66A). از دوستان اگر كسي امكانش را دارد تست كند تا اگر مشكل از TV باشد قبل از پايان زمان گارانتي ببرم بره تعمير چون توي كاتالوگ TV نوشته 1080p با فركانش 50 و 60 هرتز روي HDMI ساپورت مي شود كه بنده هم از كابل HDMI استفاده مي كنم.

*سوال:
    ** برخي از دستگاه ها با استفاده از كابل HDMI كنترل دستگاه هاي مختلف را با هم سينك مي كنند. آيا اين قابليت در NTR82 وجود دارد؟ اگر بله چگونه مي توان فعال كرد و كد ريموت را به آن داد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میگم این نواترون هم بر عکس قیمتش تو زرد از آب در اومد !

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

با سلام
    - در اينكه دستگاه نواترون است شكي ندارم .
    - وقتي فريمور 67 و 68 ريخته ميشه كانالها سرچ مي شوند و پيدا مي شود و درست كار مي كند اما پس از چد بار خاموش و روشن شدن دستگاه پيغام No Signal مي دهد و حتي امكان سرچ مجدد هم نيست چون ظاهراً ليست فركانسي وجود ندارد كه سرچ كند. و فقط با ريختن مجدد فريمور امكان سرچ مجدد وجود دارد اما مشكل حل نمي شود. الان فريمور 64 ريختم در اين زمينه مشكلي ديده نمي شود و فقط مشكل هنگ كردن هست.

و اما مشكلات ديگري هم هست كه شايد ساير دوستان هم برخورده باشند.
    - با آمدن برق دستگاه روشن مي شود.
    - وقتي خروجي AV را روي 1080p و فركانس 50 يا 60 مي گذارم تصوير تلويزيون قطع و وصل مي شود مثلاً 1 دقيقه تصوير دارم و مي رود و دوباره مي آيد. اما وقتي در حالت 1080i مي گذارم و 24P را روشن كرده و فيلم 24P پخش ميكنم اين مشكل وجود ندارد. بنده احتمال مي دهم مشكل از TV باشد (شارپ 42 سري M66A). از دوستان اگر كسي امكانش را دارد تست كند تا اگر مشكل از TV باشد قبل از پايان زمان گارانتي ببرم بره تعمير چون توي كاتالوگ TV نوشته 1080p با فركانش 50 و 60 هرتز روي HDMI ساپورت مي شود كه بنده هم از كابل HDMI استفاده مي كنم.

*سوال:
    ** برخي از دستگاه ها با استفاده از كابل HDMI كنترل دستگاه هاي مختلف را با هم سينك مي كنند. آيا اين قابليت در NTR82 وجود دارد؟ اگر بله چگونه مي توان فعال كرد و كد ريموت را به آن داد؟
    با سلام دوست عزیز

در مورد مشکلی که شما در مورد Firmware جدید دارید من با سایر دوستان هم مشورت کردم و با این مشکل برخورد نکردم بسایر سپاسگذار خواهم بود اگر دستگاه را برای تست به بخس فنی ما ارجاع بدهید تا در آنجا تست شود . برای تنظیم گزارش خطا.
    در مورد روشن شدن دستگاه در صورت قطع و وصل شدن دستگاه ، به شرکت منتقل شد و جواب آن متعاقباً اعلام میگردد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام دوست عزیز

در مورد مشکلی که شما در مورد Firmware جدید دارید من با سایر دوستان هم مشورت کردم و با این مشکل برخورد نکردم بسایر سپاسگذار خواهم بود اگر دستگاه را برای تست به بخس فنی ما ارجاع بدهید تا در آنجا تست شود . برای تنظیم گزارش خطا.
    در مورد روشن شدن دستگاه در صورت قطع و وصل شدن دستگاه ، به شرکت منتقل شد و جواب آن متعاقباً اعلام میگردد.
    با سلام
    لطفاً بفرمائيد به چه طريقي به شما برسونم و در ضمن اين دستگاه گارانتي مارت نيست. يعني آرمي، لوگويي از مارت ندارد. آيا مشكلي نيست؟
    در مورد سينك شدن كنترلها و همچنين اشكال در حالت 1080p كماكان منتظر راهنمايي هستم.
    از توجه شما متشكرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض حل نشدن مشکل جلو و عقب بردن فایل ضبط شده بیش از 2X

دوستان سلام
    من با دستگاه نواترون مدل 83 و با ورژن فریمور 64 از طریقTV ---- چند رکورد (ضبط به صورت مستقیم) انجام داده ام. وقتی که فایل های ضبط شده را Play می کنم هنگام عقب و جلو بردن تصویر اگر سرعت آن بیش از X2 باشد تصویر هنگ می کند (حتی برای چند دقیقه) و وقتی مجدداً play می کنم از همان قسمتی که دستور عقب و جلو بردن فیلم را داده بودم پخش می شود.
    لطفا چنانچه شما هم با این مشکل روبرو شده اید اعلام فرمائید شاید این مشکل هم با نصب فریمور ورژن 64 ایجاد شده باشد.

با نصب فریمور 68 باز هم مشکل جلو و عقب بردن فایل رکورد شده با بیش از 2X همچنان پابرجاست البته در فریمور 67 هیچ مشکلی نداشت امیدوارم این نقیصه هم بعلاوه برنامه ریزی ضبط زمانبدی شده از قبل، و روشن شدن خود به خود دستگاه در حالت استنادبای در هنگامی که برق شهری قطع و وصل می شود برطرف شود البته اگر هم می شد در کادری که اطلاعات کانال را نمایش می دهد زمان تنظیم شده درست نمایش دهد خیلی خوب بود چرا عملا وقتی که در تنظیمات دستگاه زمان را تنظیم می کنیم هنگام نمایش کادر حاوی اطلاعات شبکه، زمان دیگری را نمایش می دهد که جای تعجب دارد!
    از مدیریت محترم شرکت مارت رایانه می خواهم این موارد را پیگیری کند.

ضمناً از دوستان دیگر می خواهم بپرسم فایل فیلم های DVD را به چه صورت در هارد ذخیره می کنند. عیناً فایل را در هارد اکسرنال گپی می کنند و یا به صورت image iso ذخیره می کنند. اگر که به صورت ایمیج ذخیره می کنند به چه شکل و با چه نرم افزاری این کار را انجام می دهند من خودم یک فیلم DVD را با نرم افزار NERO به صورت ایمیج در آوردم ولی دستگاه آن را نشان نداد. لطفاً راهنمایی کنید.
    با تشکر

7. این کاربر از amiroamiro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    لطفاً بفرمائيد به چه طريقي به شما برسونم و در ضمن اين دستگاه گارانتي مارت نيست. يعني آرمي، لوگويي از مارت ندارد. آيا مشكلي نيست؟
    در مورد سينك شدن كنترلها و همچنين اشكال در حالت 1080p كماكان منتظر راهنمايي هستم.
    از توجه شما متشكرم
    با سلام

همانگونه که حدس میزدم این دستگاه نباید نواترون باشد. در ابتدا شرکت دیگری اقدام به وارد نمودن این سری از دستگاهها که متعلق به نواترون نمیباشد نمود که با پیگیری که انجام شد اقدام به عوض نمودن مارک آن همانگونه که گفتم نمودند. تمامی دستگاههای متعلق به این شرکت دارای کارت گارانتی و هولوگرام میباشند.
    در مورد سینک شدن کنترلها فعلاً کاری نمیتوان کرد چون فقط با بعضی از رسیورها این مشکل وجود دارد. در مورد 1080P آیا منظور شما همان فیلمهای BBC Planet میباشد. دوست عزیز بابک زحمت کشیده و شرح کاملی از این بابت نوشتند و من امروز با اطمینان خاطر ( چون تقریباً تمامی مدلهای موجود بازار تست شده ) میتوانم بگویم کلیه مدیا پلیر هایی که از چیپ RTL1283 استفاده میکنند این مشکل را دارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با نصب فریمور 68 باز هم مشکل جلو و عقب بردن فایل رکورد شده با بیش از 2X همچنان پابرجاست البته در فریمور 67 هیچ مشکلی نداشت امیدوارم این نقیصه هم بعلاوه برنامه ریزی ضبط زمانبدی شده از قبل، و روشن شدن خود به خود دستگاه در حالت استنادبای در هنگامی که برق شهری قطع و وصل می شود برطرف شود البته اگر هم می شد در کادری که اطلاعات کانال را نمایش می دهد زمان تنظیم شده درست نمایش دهد خیلی خوب بود چرا عملا وقتی که در تنظیمات دستگاه زمان را تنظیم می کنیم هنگام نمایش کادر حاوی اطلاعات شبکه، زمان دیگری را نمایش می دهد که جای تعجب دارد!
    از مدیریت محترم شرکت مارت رایانه می خواهم این موارد را پیگیری کند.

ضمناً از دوستان دیگر می خواهم بپرسم فایل فیلم های DVD را به چه صورت در هارد ذخیره می کنند. عیناً فایل را در هارد اکسرنال گپی می کنند و یا به صورت image iso ذخیره می کنند. اگر که به صورت ایمیج ذخیره می کنند به چه شکل و با چه نرم افزاری این کار را انجام می دهند من خودم یک فیلم DVD را با نرم افزار NERO به صورت ایمیج در آوردم ولی دستگاه آن را نشان نداد. لطفاً راهنمایی کنید.
    با تشکر
    با سلام

مشکل زمان بندی در firmware جدید که فرا در اختیار قرار میگیرد بر طرف خواهد شد. در مورد روشن شدن مجدد دستگاه هنوز جوابی دریافت نگردیده اما پیگیری خواهد شد.
    باری دیدن فیلمهای DVD هم میتوانید آنها را بصورت کامل کپی نمایید هم image تهیه کنید . در صورتی که پسوند فایل شما پس از گرفتن image از روی آن iso نباشد کافی است در داخل ویندوز آن را به iso. تغییر دهید. این دستگاه تنها قادر است که پسوندهای iso. را بخواند.

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

با سلام

راهنمای استفاده از سیستم IMS بر روی سایت مارت قرار گرفت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام

مشکل زمان بندی در firmware جدید که فرا در اختیار قرار میگیرد بر طرف خواهد شد. در مورد روشن شدن مجدد دستگاه هنوز جوابی دریافت نگردیده اما پیگیری خواهد شد.
    باری دیدن فیلمهای DVD هم میتوانید آنها را بصورت کامل کپی نمایید هم image تهیه کنید . در صورتی که پسوند فایل شما پس از گرفتن image از روی آن iso نباشد کافی است در داخل ویندوز آن را به iso. تغییر دهید. این دستگاه تنها قادر است که پسوندهای iso. را بخواند.

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

با سلام

راهنمای استفاده از سیستم IMS بر روی سایت مارت قرار گرفت.

با سلام وتشكر از ارتباط مستمر شما به اطلاع ميرساند سايت مارت مشكل دارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام

همانگونه که حدس میزدم این دستگاه نباید نواترون باشد. در ابتدا شرکت دیگری اقدام به وارد نمودن این سری از دستگاهها که متعلق به نواترون نمیباشد نمود که با پیگیری که انجام شد اقدام به عوض نمودن مارک آن همانگونه که گفتم نمودند. تمامی دستگاههای متعلق به این شرکت دارای کارت گارانتی و هولوگرام میباشند.
    در مورد سینک شدن کنترلها فعلاً کاری نمیتوان کرد چون فقط با بعضی از رسیورها این مشکل وجود دارد. در مورد 1080P آیا منظور شما همان فیلمهای BBC Planet میباشد. دوست عزیز بابک زحمت کشیده و شرح کاملی از این بابت نوشتند و من امروز با اطمینان خاطر ( چون تقریباً تمامی مدلهای موجود بازار تست شده ) میتوانم بگویم کلیه مدیا پلیر هایی که از چیپ RTL1283 استفاده میکنند این مشکل را دارند.
    با سلام و تشکر
    اینکه دستگاه دارای هولوگرام شرکت مارت نباشد به این معنی نیست که نواترون نیست. بلکه وارد کننده اش احتمالاً شما نیستید. بنده بعداً عکسهایی از دستگاه (از برد داخل و ظاهر) اینجا قرار خواهم داد.
    در مورد 1080p منظور فیلمهای BBC Planet Earth نیست و آن مطلب مورد اشاره شما را خوانده ام. مشکل وقتی است که Setting مربوط به TV OUT دستگاه را روی 1080P قرار می دهم. همانطور که گفتم هنوز نمی دانم مشکل از TV است یا دستگاه. که اگر جنابعالی یا سایر دوستان زحمت تست این حالت را بکشید ممنون خواهم شد تا اگر مشکل از TV باشد سریعاً از طریق گارانتی اقدام کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •