تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 102 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستي نظرتون در رابطه با اين آپشن فوق العده سرخ شدن ديسكاي ترمز چيه ؟ ( اينم جزو موارد همون وسعته ها )

من كه خيلي باهاش حال كردم...خيلي طبيعي جلوه ميكنه !
    بسته به ترمزي كه ميزني از كم شروع ميشه تا سرخ سرخ

داشتن همينقدر گرافيك از ماشينها با اين امكانات خوب واسه من كافيه ... همونطوري هم كه قبلا گفتم ماهيت قضيه واسه ما مهمه

حالا نيايد بگيد آي اين گرافيكش اينه اونه...سيستم من ضعيفه تقريبا و همه تنظيمات رو LOW هستش تا بتونم نسبتا روون اجرا كنم

2. 5 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من با نسخه قبلیش مشکل داشتم ، یه جوری بود ، از نظر رانندگی باحال نبود ، اما برام جذاب بود
    این مشکل رانندگیش تو این بهتر شده ؟؟؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام...
    خوب من سعي ميكنم ديگه با بحث هاي قبلي كاري نداشته باشم...گفته ها رو گفتيم وشنيده ها رو شنيديم...هر كسي كه دلش ميخواد اون بحث هارو ادامه بده

مسلم جان koengsegg CCRX درسته قويتره از ويرونه البته يكمي و شتابگيريش خيلي خوبه اما به نظر من لذت ويرون رو نداره !
    درسته جفتشون از كيفيت بالايي برخوردار هستند تو طراحي و شبيه بودن به واقعيت اما نظر شخصي من رو ويرون گرند اسپرت هست...

جفتشون رو كه داشتم تست ميكردم فهميدم ويرون نفس بهتري تو سرعتهاي بالاي 300 داره به خاطر گيربكس 7 دنده تيپ ترونيكش و رانندگي لذت بخش تري داره
    حالا بايد بازم بيشتر تستشون كنم

اما واقعا ايول به بازي كه وقتي با همچون سوپر اسپرتهايي تو سرعتهاي بالاي 300 ميري هيجان خيلي زياد ميشه و نزديك 400 كه ميشي ديگه واقعا فوق العاده ميشه آدم واقعا فكر ميكنه هميچن ماشيني رو داره
    راستي حتما حتما بريد نمايندگي ماشينهاي انگليسي كه كترهام هم داره و اون آخر اون ariel atom 300 رو تست كنيد كه تجربه اي فوق العادست...شتابش حتي انزو هم جا ميزاره و در آخر ميگم هر كسي ميتونه يه ويل هر موقعي كه شد تهيه كنه چون لدت اين بازي با ويل بگم 10 برابر ميشه اغراق نكردم !
    و اونموقعس كه واقعا تفاوت ماشين دف جلو و دف عقب و 4wd و اسپرت و سوپر اسپرت واستون مشخص ميشه چون حسش ميكنيد اگه ويل حرفه اي باهش و اونوقته كه يه چيزي مثل گرافيك شايد تو رتبه سوم چهارم براتون ارزشمند بشه
    ( به زودي فيلم ميگيرم با G25 ميزارم اينجا تا ببينيد چي ميگم )

در كل من با اين ورژن خيـــــــلي حال كردم و ازش 100 % راضي هستم ( ميخوايد به حساب تعصب ... چميدونم فن بازي ... يا هرچيز ديگه بزاريد )

سلام

دقیقا ویرون لذت دیگه ای داره . من هم بوگاتی ور داشتم راستش رو بخوای با کویینینگن حال نکردم یه جوری انگار بالانس نیست وقتی باش رانندگی میکنی بت حس لذتی رو که بوگاتی میده نمیده.

من بوگاتی سوپر اسپورت رو ورداشتم خیلی توپه. باش A1 رو رفتم با وجود اینکه تو ماشین ها تس وینتوری کویینیگن داشت ولی به گرده بوگاتی من نرسید.

واقعیت اینه که این بازی لذت بسیاری از رانندگی میده و حس واقعی بودن رو القا میکنه. با اینکه من اولین تجربه ی تست درایوم بود ( من بازی های ریس خیلی زیادی و رفتم از دیرت و گرید بگیر که خدای ریساش بودم تا NFS که باش بزرگ شدم و کلی دیگه ) برام خیلی جالب بود و ازش لذت بردم و مطمئنا نسخه های بعدی رو هم بازی میکنم.

5. 3 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من با نسخه قبلیش مشکل داشتم ، یه جوری بود ، از نظر رانندگی باحال نبود ، اما برام جذاب بود
    این مشکل رانندگیش تو این بهتر شده ؟؟؟

سلاممممممم

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوست من تمام این صفحات قبل بحث سر این بود که گیم پلی بازی فوق العادست. مطمئن باشید لذت رانندگی رو با این بازی تجربه میکتنید.

8. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست من تمام این صفحات قبل بحث سر این بود که گیم پلی بازی فوق العادست. مطمئن باشید لذت رانندگی رو با این بازی تجربه میکتنید.
    یعنی به 1/10 بازیه NFS MW میرسه ؟؟؟؟
    قبلیه خیلی خیلی سخت بود من همش میرفتم تو باقالیا اما بازم بازی کردم

به pc من میخوره

پنتیوم d 3
    vga 1 gig 9400 gt
    2gig ram

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط دو کلمه:
    چرت و پرت
    ای کاش Serial Number رو هیچ وقت پیدا نمی کردم!

امسال به غیر از DIRT 3 ، بازی رانندگی درست و حسابی دیگه‌ای قراره بیاد؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فقط دو کلمه:
    چرت و پرت
    ای کاش Serial Number رو هیچ وقت پیدا نمی کردم!

امسال به غیر از DIRT 3 ، بازی رانندگی درست و حسابی دیگه‌ای قراره بیاد؟
    سلام خوبی جیگر...
    نه اصلا تائید نمی کنم بازی فقط گرافیکش بده وگرنه کلا بازیه خوبیه! با دید منفی رفتی جلو خوشت نیومده وگرنه گیم پلی بازی و جذابیت بالایی داره... به هر حال هر کس با چیزی حال میکنه و بعضی بازی ها رو پسند نمی کنه... سلیقه ای هست

12. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خوبی جیگر...
    نه اصلا تائید نمی کنم بازی فقط گرافیکش بده وگرنه کلا بازیه خوبیه! با دید منفی رفتی جلو خوشت نیومده وگرنه گیم پلی بازی و جذابیت بالایی داره... به هر حال هر کس با چیزی حال میکنه و بعضی بازی ها رو پسند نمی کنه... سلیقه ای هست
    حیف که سرم شلوغه، چون دارم موزیک های این بازی رو استخراج می کنم. وگرنه جوابتو می دادم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

منم امروز بازی رو گرفتم! ( وای چه اتفاق مهمی!)

اصلا بازی بهم حال نداد !!

در کل باید بگم که گیم پلی خیلی خشک و بی روحه و هیچ گونه هیجانی نداره!

من گرافیک برام مهم نیست ولی روی گیم پلی خیلی حساسم ( بابا حساس !) که متاسفانه همونطور که فکر میکردم از آب درومد.

امسال هیچ بازیه ریسینگی را نباید به جز Dirt 3 و Shift 2 خرید! ( البته اگه غیر اینا ریسینگ دیگه ای در کار باشه!)

( شانس ما حالا که امتحان نداریم هیچ بازی درست و حسابی هم نمیاد!)

15. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •