کرک برای من بازی رو بالا اورد اما تو اون ادرسی که برای ویندوز 64 بیتی دادید فقط cod6 هست و اثری از Black Ops نیست که زبانش رو انگلیسی کنم!
چطور این مشکل رو حل کنم؟
کرک برای من بازی رو بالا اورد اما تو اون ادرسی که برای ویندوز 64 بیتی دادید فقط cod6 هست و اثری از Black Ops نیست که زبانش رو انگلیسی کنم!
چطور این مشکل رو حل کنم؟
هنوز بازی نیومده تازه کرک اومده و انشالله تا یکی دو روز دیگه تو بازاره(خدا کنه) .به نظر شما کدوم سری call of duty بد بوده که این دومیش باشه؟حتما قشنگ هست.
![]()
سلام دوستان من دنبال لینک های دانلود بازی می گردم سرعتم بالا و خارج از ایران زندگی می کنم واسه همین نمی تونم 2000 پول بدم و بازی رو بخرم شما ایا فروم خارجی یا یک جایی رو بلدید که بتونید به من معرفی کنید که من همیشه از اونجا دنبال لینک ها بگردم ؟؟؟ اگه می دونید ممنون می شم کمکم کنید
بفرما عزیز این سایت که چند روز پیش یکی از دوستان معرفی کرد , همه بازیهای جدیدو با لینک مستقیم میزاره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست برعکس ما ما لینک داریم ولی سرعت نداریمکه بتونیم دانش کنیم.بهرحال لینک ها رو به راحتی میتونی از سایت های warez پیدا کنی.سایت هایی مثل katz.cd ddlbay.com شما از سایت های خارجی دانلود کن
چون سایت ایرانی امکان داره یکی از لینکاش خراب باشه کسیم پاسخگو نباشه
![]()
سلام
من توی بعضی از سایت های ایرانی با لینک غیر مستقیم و از سایت های آپلود دیدم لینکشو گذاشتن ولی می خواستم ببینم
از دوستان کسی لینک مستقیم نداره؟
مرسی خیلی زیاد![]()
ببخشید منظورتون از لینک مستقیم چیه؟ کلا این بازی ها همشون لینک غیر مستقیم دارند چون حجمشون زیاده واقعا.اگه بخوای لینکاشو قرار میدم.
سلام.
دوستان کسی بازی رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً هست؟
چجوریاس؟؟؟؟ رو سیستم های کمم میاد؟؟؟؟
منتظر راهنمائی دوستان هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)