واقعاً؟
من فکر میکردم رتبم بدتر از اینا میشه.من بومی آذربایجان شرقیم.خیلی دوست دارم تو تبریز بخونم.
واقعاً؟
من فکر میکردم رتبم بدتر از اینا میشه.من بومی آذربایجان شرقیم.خیلی دوست دارم تو تبریز بخونم.
Mantaghe 3
اینجوریه
شما شبانشو به احتمال زیاد میاری ولی روزانه رو نه!
مفهوم امضاء جدیدتون رو هم بگید دیگه!
شماتازه کنکور دادید(کنکور زبان احتمالا) یا نه دانشجوهستین؟
شهریه دانشگاه برای غیرانتفاعی وپیام نور مثلا برای همین رشته زبان تقریبی ترمی چقدر درمیادهر کدومش؟
واینکه رتبه چندباید بیاری؟
رتبه هر چی آوردی قبولی پیام نور و غیر انتفاعی
پولشو نمیدونم والا
از آزاد کمتر ه ولی
Style isn't really important,Pop art is about liking things
راه و روش مهم نیستش.پاپ ارت در مورد دوست داشتن همه چیزه
ایشالا امسال میرم دانشگاه!
جدی هرچی رتبه بیاری قبولی؟!خب پس بخاطر هزینه های بالاشه که کسی اینا روانتخاب نمیکنه؟!
شما واقعاچی خوندید یا میخونید که درصداتون خوبه؟چه عمومی چه تخصصی
من روهم راهنمایی کنید اگه میشه؟
کلاس کنکور وآموزشگاه هم میرفتید؟
ایشالا که میرین.سال اوله کنکورمیدین؟ریاضی خوندین؟
شما هم بگیدبیشتر چه کتابایی میخوندین که الان بهتون کمک کرده
thanks a lot
Good Luck!
سلام...
پيام نور رو نميدونم ... اما چند روز قبل با يكي از دوستان صحبت شهريه ي غير انتفاعي بودش ... دوستم رشته ي مهندسي ميخونه و گفتش كه حدودا ترمي 300 تومن براش هزينه داره ...
اما خب مهندسي واحد هاي عملي بيشتري داره و گرونتر هم هست ... فكر كنم براي زبان حدود 50 تا 100 هزار كمتر خواهد بود يعني بين 200 تا 250
براي قسمت زبان تخصصي كه من به شخصه چيز خاصي نخوندم ... چون چند سال بود كه كلاس ميرفتم ... براي عمومي ها هم كه همون كتاب هاي تست كه معمول هست رو ميخوندم.جدی هرچی رتبه بیاری قبولی؟!خب پس بخاطر هزینه های بالاشه که کسی اینا روانتخاب نمیکنه؟!
شما واقعاچی خوندید یا میخونید که درصداتون خوبه؟چه عمومی چه تخصصی
من روهم راهنمایی کنید اگه میشه؟
کلاس کنکور وآموزشگاه هم میرفتید؟
+
براي تخصصي يه كتاب هست براي كانون فرهنگي آموزش ( قلم چي ) هستش كه نمونه سوالات رو كار كمرده توش و قسمت هاي مختلف آزمون تخصصي رو توش نوشته و براي هر كدوم چندين و چند صفحه مثال گفته ... + لغت ها و گرامر هاي مهم رو هم داره توش
Last edited by Hamid Hamid; 25-07-2011 at 16:22.
شهریهی پیام نور ترمی تقریباً 50 تومنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)