چه قدر با نظم ایستادن بچه ها،البته اندو باید جاشو با نصرتی عوض میکرد...
چه قدر با نظم ایستادن بچه ها،البته اندو باید جاشو با نصرتی عوض میکرد...
حالم از اين جواد خز بهم مي خوره.. بي شخصيت...!
شما دنبال سیاه نمایی و تخریب هستی از آواتارت مشخصه
بابا این نظرسنجی رو من نذاشتم که علامت تعجب بزارم صفحه 6 همین تاپیک رو ملاحظه بفرمایید روشن میشید
الانم که درست شد چقدر گیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــر میدید!
پ.ن:پست اول هم ادیت شد دیگه عزیزم؟![]()
Last edited by Kianoosh; 12-01-2011 at 00:47.
کلک این پست قبلا چی بود که ویرایش شد ، شد این؟
لبخند جایز استبا آرزوی قهرمانی خالی بدون تعجب و خنده![]()
قبلش بود
با آرزوی قهرمانی
البته به نظر میرسه در اون قسمت "" مسئولین نظام زیر سوال رفتن و فدراسیون فوتبال تخریب شده راحت باش تا صبح کسی نیست ولی فردا همه اینها پاک میشه
اینم پچ ضد اسپم
قضیه شجاعی مثل اینکه جدی بوده
مسعود شجاعي به بيمارستان منتقل شد
شجاعي بعد از تعويض روي نيمکت ننشست. او همچنين در پايان بازي با خبرنگاران حرف نزد.
مسعود شجاعي پس از پايان ديدار تيمهاي فوتبال ايران و عراق به بيمارستان منتقل شد.
اصغر حاجيلو سرپرست تيم ملي فوتبال ايران با اعلام اين خبر اظهار کرد: شجاعي دچار افت فشار شده بود و او را براي درمان به بيمارستان بردند. اميدوارم مشکلش هرچه زودتر حل شده و به جمع ساير بازيکنان اضافه شود.
هرچند که قیافه مسعود موقع تعویض و رفتارش واضح بود ولی باشه باورمون شد ...
بچه ها اینقدر از اینا که بخاطر سیاست یادشون میره ایرانین متنفرم که حد نداره خوب همه همو تایید کنیم بابا میدونیم کفاشیانو ........ همشون گند زدن به همه جا اما این تیم نه مربیش سیاسیه نه بازیکناش همشونم بخاطر اسم ایرانه که دارن جون میکنن تو زمین منم میخواستم حس خوبی نداشته باشم تو بازی اما نشد فقط جیغ میزدم بابا حمایت کنید همگی باید بهتر از این بازی کنیم واسه بردن کره یا استرالیا کار نا ممکنیم نیست همین کررو زدیم چندماه پیش..
فکر نمی کردم بتونیم اینجوری بازی کنیم. (اصلا امیدی به این تیم نداشتم اما نظرم عوض شد)
شجاعی هم افتضاح بود و ارش افشین می تونست بهتر از اون باز کنه.
خلعتبری هم که عالی بود .
اره راست میگی به خدابابا این نامردا همونایی هستن که جووای مملکتمون رو با بمباران شیشمیایی میکشتن،مگه میشه با اینا برادر بشیم....
حیفه ایران...![]()
حیف که اینجا جاش نیست اگر نه ....
به نظر من عرب با عرب هیچ فرقی نداره میخواد عراقی باشه یا عربستان ,کویتو ....
همشون اش.... وقتی حال این عربارو میگیرم ای حال میکنم تو جام قهرمانان ذوب اهن زد تو کاسه کوزشون الانم که تیم ملی
خداییش خوب بازی کردن به جز این مسعود شجاعیه ..... اصلا از وقتی رفت اوساسونا دیگه واسه تیم ملی خوب بازی نکرد
کسی یادش بعد اون درس حسابی بازی کرده باشه؟؟
بازیکن خلعتبری خداییش مثل اسب تو زمین میدوید خدا برکتش بده![]()
آخ آخ آخ گل گفتیخز و خیل بتمام معنا!
مرد ناحسابی فکر کرده صحنه نقالی شاهنامه است!
یاد گزارشگر ایران-عربستان/تهران/مقدماتی98 افتادم. نمیدونم کوتی بود کی بود گل رو که زدیم الله اکبر میگفت!
آخ نمیدانی 5دقیقه بعد پنالتی که به باد رفت و الدعایه 90 دقیقه غوغا کرد چه حالی شد!
این خیابانی که پدر اون توی جوگیری حساب میشه!
آخه برادر من تو که روی گل ایران میگی باد به پرچم ایران میوزد یعنی چی؟ یعنی موقعی که عراق جلوبود باد به پرچم اونا بود؟ موقعی که عراق قهرمان آسیا شد و ما حذف، پرچم ما سرافکنده شد؟
چرا باید همه چی به همه چی ربط داده بشه فرزانگان عزیز!؟
من از اول تا آخر بازی با صدای قطع گوش دادم (کلن اعصاب دیدن بازی تیمهای محبوبم رو ندارم هی میرم ومیام)-سرگلها و آخر بازی صدا رو زیاد کردم و دُر افشانیهای شازده رو متحمل شدم!
تبریک اینبار چندم که نوبت اسوه اخلاق آقا جواد بود که که خوشحالیمان را خراب و بردهای ایران رو کوفتمان کند!!
من هم تبریک میگم ...
به نظر این جام تنها بدی ای که داره تماشاگراس !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)