تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 82 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

همین GT به نظر من فورزا رو نابود کرد البته این رو هم بگم فورزا3 رو زیاد باهاش بازی نکردم ولی GT کلا چیز دیگریست در سبک خودش!
    عالی بود... .

ولی ببین مراد عنوان مثل GEOW واقعا شماره یکیه؟! اون هم فقط برای مارکوس فنیکس و دام و گیم پلی اش؟! بازیی که فقط میکشی میری جلو یه اره با اسلحه دستت وسط هم یه چند تا فحش میدی همین
    این از قبلی هم عالیتر بود........ .
    +
    فداییان شرکت سونی این قسمتو یه لحظه بخوونین بعد پستای جالب از خودتون ارسال کنین:
    بحث ما سر اینه که هر کسی در تبلیغ کردن ازاده ولی این که بگیم تبلیغ می کنی پس حتما مزخرفه که تبلیغ می کنی حرف کلا عجیب و غریبیه و کلا از یه پنکه سونی برمیاد.... .

+
    پس وقتی سونی واسه خاطر کیلزون 46 میلیون هزینه ساخت گذاشت(که می گفتن میشه halokiller) یا اینهمه event واقعی واسه gt5 گذاشت تبلیغ نبود؟؟؟؟
    ولی چون از اونا نتیجه نگرفت صداش درنمیاد....... .

ولی مایکروسافت اونهمه واسه halo خرج کرد ولی چندین برابر اون سود دراورد...... .

+

در مورد number one : همونایی که تو نام بردی نامبر وان هستن به اضافه متال گیر و لیتل بیگ پلنت........و گرنه کیلزون ....اینفیموس....رزیستنس و .........از لحاظ فروش و امتیاز هشتشون گروی 9 اشون هس...(واسه مایکرو هم هستا که انحصاری ضعیف داره...زیادم هست)

.
    .

.
    .
    .

2. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

عالی بود... .

این از قبلی هم عالیتر بود........ .
    +
    فداییان شرکت سونی این قسمتو یه لحظه بخوونین بعد پستای جالب از خودتون ارسال کنین:
    بحث ما سر اینه که هر کسی در تبلیغ کردن ازاده ولی این که بگیم تبلیغ می کنی پس حتما مزخرفه که تبلیغ می کنی حرف کلا عجیب و غریبیه و کلا از یه پنکه سونی برمیاد.... .

+
    پس وقتی سونی واسه خاطر کیلزون 46 میلیون هزینه ساخت گذاشت(که می گفتن میشه halokiller) یا اینهمه event واقعی واسه gt5 گذاشت تبلیغ نبود؟؟؟؟
    ولی چون از اونا نتیجه نگرفت صداش درنمیاد....... .

ولی مایکروسافت اونهمه واسه halo خرج کرد ولی چندین برابر اون سود دراورد...... .

+

در مورد number one : همونایی که تو نام بردی نامبر وان هستن به اضافه متال گیر و لیتل بیگ پلنت........و گرنه کیلزون ....اینفیموس....رزیستنس و .........از لحاظ فروش و امتیاز هشتشون گروی 9 اشون هس...0واسه مایکرو هم هستا که انحصاری ضعیف داره)
    این همه خندیدی ولی واقعیت داره یا حالا عالی بود هر چی مراد جان!!!
    تبلیغ که دیگه مثل مایکرو خودشون رو پاره نمیکنن نمیدونم برن یه پوستر از سر لس آنجلس تا نیویورک بزنن اون هم برای فن ها و یه سری افراد برن این رو ببینن شاید کنسول بخرن!
    شاید از یه پنکه مایکرو بر بیاد ولی تا اونجایی که میدونم همین ایکس باکسی ها خودشون آخر پنکه هستن!!!
    +
    چرا میگی نتیجه نگرفت؟! چرا؟! بعد اینکه شما دیگه بزرگ کردی موضوع رو!
    +
    شما فک کن هشتشون گرو نهشون باشه مورد نداره جیگر برو حال کن پس الان ایکس باکس اومد ps3 رو نابود کرد آفرین خیلی قشنگ گفتی

4. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

این همه خندیدی ولی واقعیت داره یا حالا عالی بود هر چی مراد جان!!!
    تبلیغ که دیگه مثل مایکرو خودشون رو پاره نمیکنن نمیدونم برن یه پوستر از سر لس آنجلس تا نیویورک بزنن اون هم برای فن ها و یه سری افراد برن این رو ببینن شاید کنسول بخرن!
    شاید از یه پنکه مایکرو بر بیاد ولی تا اونجایی که میدونم همین ایکس باکسی ها خودشون آخر پنکه هستن!!!
    +
    چرا میگی نتیجه نگرفت؟! چرا؟! بعد اینکه شما دیگه بزرگ کردی موضوع رو!
    +
    شما فک کن هشتشون گرو نهشون باشه مورد نداره جیگر برو حال کن پس الان ایکس باکس اومد ps3 رو نابود کرد آفرین خیلی قشنگ گفتی
    ببین ناراحت نشیا ولی بنظرم باید هر دو کنسول رو داشت تا بشه نظر داد ، الان هم حامد هم مراد هم من هر دو رو داریم و با تجربه داریم میگیم کدوم بهتره . اینی که توی میگی فقط یسری طرفداری بچه گونست که دلیلی نداره و چون از اول PS1 بعدش PS2 داشتی حالا یجور احساس دلبستگی به این کنسول داری !!!
    +
    همه میگن واقعیت نداره تو میگی داره ؟!!

6. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

ببین ناراحت نشیا ولی بنظرم باید هر دو کنسول رو داشت تا بشه نظر داد ، الان هم حامد هم مراد هم من هر دو رو داریم و با تجربه داریم میگیم کدوم بهتره . اینی که توی میگی فقط یسری طرفداری بچه گونست که دلیلی نداره و چون از اول PS1 بعدش PS2 داشتی حالا یجور احساس دلبستگی به این کنسول داری !!!
    +
    همه میگن واقعیت نداره تو میگی داره ؟!!
    من از رو هوا بر نمیدارم بیام اینجا چیز از خودم بگم اگر میگم چون یه تجربه ای داشتم رو ایکس باکس بعد اینکه شما بگو بچه گونست چون چیز دیگه نداری بگی!!!
    شما شاید اینطور باشی اول یه کنسول داشتی بعد یه کنسول دیگه داشتی طرفدارش شدی اورین! ما اینطور نیستیم نمیدونم چی شد این رو گفتی ولی اشتباه کردی کلا چون ما اینطور نیستیم حالا شاید شما اینطوری هستی دیگه اون از خودت من هم دیگه جواب نمیدم چون داره بحث از روال عادی خارج میشه!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

میدونی ارمین من و تو این انحصاری هارو بازی کردیم میدونیم چطوریاست و از روی نمره نتیجه و امتیاز حرف نمیزنیم (دقیقا باید تجربه کرد بعد نظر داد )
    در ضمن ارمین سهیل تجربه همه این بازیهارو داره و این که از روی بی اطلاعی حرفی میزنه نیست.
    تجربه ای که از بازی های انحصاری سونی داری رو حتما خوب میدونی. به هر حال تجربه کردن جا یخود دارد حرف زدن بدون دیدن جا یخود همین شنیدن کی بود مانند دیدن هستش.
    حالا بحث فیزیک میزیک هم بسه دیگه کلیف یه تبلیغی کرد تموم شد
    هنوز مثل این که جا نیوفتاده که هزینه ساخت با هزینه تبلیغ فرق داره خیلی هم فرق داره
    به هر حال این همه مدت د رکنار هم امومختم که خیلی راحت و تو ام با حفظ رعایت کلمات موضوع رو ادامه بدم که چون فعلا به جای کلمه طرفدار کلمه دیگه ای هم کاربرد میشه کمی موضوع رو کنار میزنه به هر حال بحثو تموم بکنیم بهتره مرسی
    موفق باشید
    Last edited by Layken; 06-09-2011 at 23:46.

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

100 امتیاز مثبت به مراد !!
    من با مراد موافقم ! اصلا اینی که می گید چون سونی از بازی هاش مطمئنه به خاطر همین تبلیغ نمی کنه خیلی حرف عجیب و به قول سهیل حرفِ چیزی هست D: !
    حالا حامد بزار من یه برداشت دیگه از این بتلیغ نکردن سونی بکنم!!
    مایکروسافت روی هیلو تبلیغ کرد خیلیم تبلیغ کرد، ولی به جاش مطمئن بود که چندین برابر پول این تبلیغات رو در میاره !
    همین الانم ای اِی داره کلی برای بتلفیلد 3 تبلیغ می کنه و مطمئنه فروش بازی اونقدر هست که دیگه پول تبلیغات به چشمش نیاد ! ( از همین پیش فروشا مشخصه ! )
    حالا می رسیم به سونی، تو گفتی سونی از بازی هاش مطمئنه به خاطر همین تبلیغ نمی کنه، ولی من می گم چون از بازی هاش مطمئن نیست تبلیغ نمی کنه، چون میترسه اونقدر فروش نکنه که بتونه اون همه پول تبلیغات رو جبران کنه !!( بازی هایی مثل اینفیموس یا رزیستنس! ) اینم یه برداشت ـه ! نظر شخصی خودم بود D: !!
    نه حرف تو درسته نه جمله های بالا ! این هارو با توجه به گفته های خودت گفتم که ببینی شاید خیلی ها هم باشن که این طوری فکر کنن نه اون طوری !!
    کاری به بقیه پست ها هم ندارم، چون یه سری زدن تو جاده خاکی.
    این قسمت از حرفای مراد هم از اون سخنان تاریخیه که باید با آب طلا نوشت !

11. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

این پنکه سونی همون sony fan هست دیگه؟

13. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام... من هم نظرمو بگم، البته جواب شخص خاصی نیست و به طور کلی میگم:

تبلیغات یک بخش خیلی بهم انتشار یک محصول هست، RDR که یادتونه، اول فیلم های پرفروش اون زمان تریلرشو میزاشتن... روی ساختمون های نیویورک پوسترشو زده بودن و ... خوب با فروشش و در کل GOTY شدنش کاملا اون تبلیغات رو جبران کرد + شد یکی از قوی ترین عنوان های RockStar.... (شایدم قویترین!)

حالا یه شرکت بیشتر تبلیغ میکنه یکی کمتر به خودش مربوطه! ممکنه یه شرکت با تبلیغی خیلی کمتر از شرکت های دیگه به فروش نجومی برسه، دلیلش هم اعتبار و کیفیت محصول اون شرکته...

حالا بحث فروش، اگه گیمی زیاد بفروشه، میشه گفت بین عموم مردم محبوب تره و در کل بازی خوبیه، ولی آیا این همیشه صدق میکنه...؟
    قطعا نه...!

امتیاز ها هم ملاک خیلی خوبی برای خرید بازی هستن و نمیشه گفت الکین... ولی خوب سلیقه‌ی افراده که در نهایت ارزش بازی رو مشخص میکنه...
    حالا ممکنه یکی از یک بازی که میانگین ریتینگش بالای 90 هست خوشش نیاد، ولی این همیشگی نیست و معمولا ریتینگ بازی ها نشون دهنده‌ی ارزش کلی اون بازی هستند...

توی بحث بین PS3 و X360 هم زیاد وارد نمیشم فقط بگم که جفتشون عنوان های خیلی قوی دارن، ولی خوب فکر میکنم دیگه عمر این کنسول ها تموم شده و خیلی ارزش بحث ندارن (الآن همه میریزید سرم )
    جدا دیگه عنوان های خیلی قدرتمند انحصاری برای این کنسول ها کم شده...

بین عنوان های PS3 و X360 هم به نظرم PS3 یک پله بالاتر قرار میگیره، به دلیل GOW 3 و Heavy Rain و عنوان های دیگه... حالا این بخش دیگه سلیقه ای هست و ممکنه افراد دیگه نظرشون این نباشه!

موفق باشید.

15. 8 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

**

اولا که به هیچ وجه نیازی نیست که من بیام ناظممو نمیدونم چی رو اثبات کنم و برام مهم هم نیست کسی می خواد بشناسه نشناسه نمی خواد هم باز مهم نیست.
    خشت اول رو هم با تمام احترامات نهادم و وقتی چیزی میگم همیشه امادم تا انتقادی هم باشه قبول کنم چه بسا که اگر هر کسی میامد و جواب میداد و هر چی میگفت من با روی باز می پذیرفتم ولی این که کاربری حرفه ای و قدیمی بیاد این چنین مسخره کنه اصلا مورد قبول نیست.
    من اصلا حرفه ای نیستم و یک گیمر عادی و اماتور هستم پس زین پس حرفامو در مورد نظریات بازی ها نادیده بگیرید بسیار اسونتر خواهد بود و هضمش هم راحتتر میشه.
    +
    در مورد سوال مبین جان هم باید بگم که کلمه پنکه رو من هیچ وقت جرات نمیکنم به کسی بگم و به خودم اجازه بی احترامی به کسی نمیدم همه دوستان و رفقای من هستن ولی مثل این که دیدگاه های طرفین متفاوت هستش
    +

تا پست های دیشب رو پاک نکردم ولی امروز به بعد رو پاک میکنم چون از بحث تاپیک منحرف شد.
    Last edited by Layken; 07-09-2011 at 22:09.

17. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یه سری پست ها پاک شدن مجموعا هم این طور شد تاپیک به روال عادی گذشته برمیگرده
    مرسی از دوستان

19. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •