فکر نمیکنم یه چنین مشکل کوچیکی رو (البته اشکال محسوب نمیشه) کونامی درست کنه.
فکر نمیکنم یه چنین مشکل کوچیکی رو (البته اشکال محسوب نمیشه) کونامی درست کنه.
البته هر سال میگن این جوری شده اونجوری شده...اینا اگه تو یه نسخه بخوان همه چیز ok باشه که باید در konami و PES بسته بشه......
ولی با این تریلر ها اگه واقعی باشند.....just perfect
منم تریلر رو دیدم
واقعا عالی شده ولی خوب فکر کنم بازی خیلی سخت تر هم بشه یعنی باید بازیمون عالی بشه تا بتونیم درست بازی کنیم
به نظر من این حرکت و این توی سر توپ زدن خیلی قشنگ و واقعی به نظر میرسه . جالبه که مثل فوتبال واقعی مدافع به بازیکن صاحب توپ نزدیک نمیشه و فقط حرکاتشو زیر نظر داره :
اگه دوست دارید صحنه های جالب این ویدئو رو به همین شکل توی تاپیک بذارم .
آره بزار چون 100 مگ خیلیه...
فکر کنم بقیه هم موافق باشن!
قطعا pro از فیفا بهتره . زیباترین فوتبال را با pro بازی کردم . جدیدش چند dvd هست و چی اضافه تر داره ؟
ممنون حسین جان.
اگه میشه ویدئو رو هم بذار.
%3D169_pro_evolution_soccer_2011_e3_trailer_061510 .ipod.mp4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينو از گيم اسپات گذاشتم
حجمش حدود 8 مگ است. تريلر جديدي كه تو e3 نشون دادم
گويا خيلي ها دنبال كم حجمش هستن.
به نظر من یه مشکلی که PES همواره به همراه داشته عدم ثبات پا بر روی زمینه . اگه به اون تریلر 100 مگی دقت کنین و حرکات رونالدو رو بیبنین متوجه میشین که انگار پاها بر روی زمین تعادل و ثبات نداره و همش پاها لیز میخوره و به این ور اون ور میره .
این مشکلی که تو همه سریهای این بازی من رو رنجونده و باعث مصنوعی تر بودن بازی میشه.
امیدوارم دیگه تو این سری که حق هیچگونه اجحافی در بازی ندارن (بدلیل مشکلات فراوان سری قبل) این مشکل رو هم مرتفع کنن.
به امید PES ای فراتر از واقعیت
سپاسگذارم.
ملت انگار دنبال ویدیوی کم حجم هستند...
دانلود با حجم 26 مگ و فرمت عالی flv با لینک مستقیم از سرور سایت tothegame
به پست اول اضافه شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)