تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 598 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    من چند هفته ای میشه x10 خریدم
    الان گوشی من مشکلی براش پیش اومده
    دو روز قبل از فاصله ی کوتاهی گوشی از دستم افتاد که البته زیرش هم فرش بود
    از بعد از اون دیگه شارژ نمیشه
    مشکل از شارژر نیست با چن تای دیگه هم امتحان کردم
    یعنی کیت شارژ گوشی خراب شده ؟
    لطفا کمکم کنید !!!

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام این لینک بروزر نسخه جدید دلفین HD هستش یکی بگیره ببینه چطوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویرایش:
    نه انگار واسه ورژن 2 به بالاست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام. میخوام نظرتون رو بپرسم. مشکی بگیرم یا سفید؟
    اینطور که تو عکس پیداست هر دوتا رنگ خورده هستن، یعنی جنس پروفیل بدنه سفید یا مشکی نیست. در نتیجه احتمال رنگ رفتگی وجود داره. باز هم میگم اینطور که توی عکسها متوجه شدم. اونایی که دارن توضیح بدن. مرسی.
    (ساتیو نقره ای بدنه رنگ خورده داره، بعد از یه مدت رنگ بدنه میره مخصوصا گوشه ها به خاطر اصطکاکی که موقع گذاشیت توی جیب یا حتی کیف خودش داره، اما ساتیو مشکی جنس پروفیلش مشکیه یعنی حتی اگه ضربه هم بخوره و اصطلاحا لب پر بشه باز هم مشکیه)
    تاکید میکنم از نظر جنس بدنه عرض کردم والا از نظر زیبایی که سفید خوشکل تره.:43:
    با تشکر

سفیدش که بدنش رنگ خوردست.

با سلام
    من چند هفته ای میشه x10 خریدم
    الان گوشی من مشکلی براش پیش اومده
    دو روز قبل از فاصله ی کوتاهی گوشی از دستم افتاد که البته زیرش هم فرش بود
    از بعد از اون دیگه شارژ نمیشه
    مشکل از شارژر نیست با چن تای دیگه هم امتحان کردم
    یعنی کیت شارژ گوشی خراب شده ؟
    لطفا کمکم کنید !!!
    ما که تعمیر کار نیستیم عزیزاگه میگی شارژ نمیشه خب حتما به قول خودت کیت شارژ گوشی خراب شده !
    راستش من 3 هفته پیش از دستم افتاد اونم رو آسفالت.لبه گوشی یه کم خراب شد ولی خودش مرگش نشد

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

توصیه می کنم حتما این برنامه rmaps و نقشه های آماده شهر های ایران را بگیرید. اون موقع میتونید از gps آفلاین لذت ببرید و بدون نیاز به اینترنت از gps استفاده کنید. از فروم ---------.ir میتونید بگیرید که من خودم از همینجا شناختمشون.
    Last edited by hoomi_gta; 11-05-2010 at 12:48.

5. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوست عزیز hoomi_gta

شما چه طور نقشه رو نصب کردید؟!

توی تاپیک آموزش نصب نقشه آفلاین رفتم باید با نرم افزاری HTC Sync کار کرد؟!! یا خودمون باید اون فایلها رو بسازیم؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصلا نیازی به htc sync نیست. اول نرم افزار rmaps و نرم افزار gps status و نصب کن بعد درون مموری کارد پوشه ای به مسیر rmaps/maps ساخته شده. نقشه ها را از همون فروم دانلود کن و اکسترکشون کن. پسوند فایل ها .sqlitedb است. حالا گوشی را با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کنید و گوشی را mount کنید. مموری کارت شما در مای کامپیوتر قابل دسترسی است. نقشه ها را درون فولدر maps بریزید.
    حالا برنامه rmaps و اجرا کن و از منو به قسمت ستینگ برو. روی قسمت user defined maps تاچ کن ، لیست نقشه هایی که درون فولدر maps ریختی را میتونی ببینی. روی نقشه تهران یا هر شهر دیگه ای که هستی و دانلودش هم کردی تاچ کن، ازت میپرسه که نقشه را اضافه کنم یا نه. حالا به صفحه اول نرم افزار برو و روی maps تاچ کن و نقشه ای را که میخوای استفاده کنی را انتخاب کن. نقشه را لود می کنه و نباید مشکلی باشه
    چند تا نکته:
    برای با اول که بخواد موقعیتت را پیدا کنه در شرایط آفلاین ممکنه یکمی طول بده اگه فضای باز باشی سریعتر پیدا می کنه
    و اینکه اگه gprs و فعال کنی بعد به برنامه بری سریعتر پیدات می کنه
    من تو حالت flight mode هم از gps آفلاین تونستم استفاده کنم

8. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

توصیه می کنم حتما این برنامه rmaps و نقشه های آماده شهر های ایران را بگیرید. اون موقع میتونید از gps آفلاین لذت ببرید و بدون نیاز به اینترنت از gps استفاده کنید. از فروم ---------.ir میتونید بگیرید که من خودم از همینجا شناختمشون.
    اصلا نیازی به htc sync نیست. اول نرم افزار rmaps و نرم افزار gps status و نصب کن بعد درون مموری کارد پوشه ای به مسیر rmaps/maps ساخته شده. نقشه ها را از همون فروم دانلود کن و اکسترکشون کن. پسوند فایل ها .sqlitedb است. حالا گوشی را با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کنید و گوشی را mount کنید. مموری کارت شما در مای کامپیوتر قابل دسترسی است. نقشه ها را درون فولدر maps بریزید.
    حالا برنامه rmaps و اجرا کن و از منو به قسمت ستینگ برو. روی قسمت user defined maps تاچ کن ، لیست نقشه هایی که درون فولدر maps ریختی را میتونی ببینی. روی نقشه تهران یا هر شهر دیگه ای که هستی و دانلودش هم کردی تاچ کن، ازت میپرسه که نقشه را اضافه کنم یا نه. حالا به صفحه اول نرم افزار برو و روی maps تاچ کن و نقشه ای را که میخوای استفاده کنی را انتخاب کن. نقشه را لود می کنه و نباید مشکلی باشه
    چند تا نکته:
    برای با اول که بخواد موقعیتت را پیدا کنه در شرایط آفلاین ممکنه یکمی طول بده اگه فضای باز باشی سریعتر پیدا می کنه
    و اینکه اگه gprs و فعال کنی بعد به برنامه بری سریعتر پیدات می کنه
    من تو حالت flight mode هم از gps آفلاین تونستم استفاده کنم
    سلام.

GPS ربطی به افلاین یا آنلاین بودن گوشی شما و همچنین نیازی به اینترنت نداره مگر اینکه شما بخوای از برنامه ای مثل گوگل مپ استفاده کنی. که البته اونهم نقشه هاش رو اگر یکبار دانلود کنی میتونی با استفاده از GPS و بدون نیاز به اینترنت ازش استفاده کنی.

10. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

amir70 جون قربون اون کله کچل مایکلیت برم، الهی حبس نکشی، جریان گوشی شاپ و دیجی کالا چی شد؟ فول پک میدن
    بچه ها ببخشید

چند روزی میشه که اصلآ اینجا رو یادم رفته بود چون میخواستم لپ تاپم بگیرم گفتم گوشیو بیخیال ببینم حالا چه لپ تاپی بگیرم

باشه فردا میزنگم ببینم چی میشه

ناراحتی نداره که

سلام.

GPS ربطی به افلاین یا آنلاین بودن گوشی شما و همچنین نیازی به اینترنت نداره مگر اینکه شما بخوای از برنامه ای مثل گوگل مپ استفاده کنی. که البته اونهم نقشه هاش رو اگر یکبار دانلود کنی میتونی با استفاده از GPS و بدون نیاز به اینترنت ازش استفاده کنی.
    ببین بچه فعال و مثبت به این میگن

با این که این گوشیو نداره ولی داره به شما کمک میکنه

افرین aryaland

12. این کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Eng.Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

سلااااااااااممممممممم
    بابا دمتون گرم، هیچ کد.م از سوالای منو جواب ندادین که، عیب نداره به هر حال من دوشنبه ایکس تن خریددددددددددممممم...
    خیلی گوشی باحالیه فقط یه قلقهای خاصی داره این اندروید که باید بهشون عادت کرد.
    راستی قیمت در اهواز: بدون گارانتی 640 اما من با گارانتی پارس تلون!!! خریدم 690 فول پک هم هست. گارانتی کامتل دیگه گیر نماد تا دو هفته پبش گیر میومد
    کیفیت دوربین فوق العادست و به زودی به پست مقایسه دوربیت X10 با دوربین 12مگاپیکسل Satio آپ خواهم کرد. البته اینجا نه
    فقط چند تا سوال داشتم:
    1- گند زدم به هندزفری بلوتوثه به یه گوشی دیگه pairش کردم حالا هر کاری میکنم unpair نمیشه کککمککککککک....
    2- فایل منیجر پیدا نکردم.
    3- تو قسمت setting > application یه سری application هست که حجمشون رو 0 زده و گزینه uninstall هم نداره. اگه نصب نیستن چجوری نصب کنم؟ اگه نصبن پس چرا اینجوریه؟
    4- برنامه های جاوا رو چجوری اجرا کنم؟
    5- توی اس ام اس چه طوری برم خط بعدی؟؟ منظورم ایجاد پاراگراف هست.
    تو رو خدا اینا رو دیگه جواب بدین.
    Last edited by Eng.Mohammad; 13-05-2010 at 14:47.

14. 2 کاربر از Eng.Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

این کلوپ خیلی فعال تر عمل میکنه از نوکیا!
    دوستان بی زحمت هندزفری بلوتوث این گوشی رو کسانی که با پک کامل خریدن عسکشو واسه ما با مدلش بزارین ما هم فیضی ببریم
    راستی تو دفتر چه ای که همراه گوشیه معمولا صفحات اولش می نویسه که تو پک گوشی چه اقلام و به چه تعدادی موجوده لطفا اون رو هم برام بزارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •