شبانه متغیره و میانگین از 400 تا 600 مگ دان میکنم خیلی کمه ولی روزانش خوبه 180-189 دان میکنم.بچه ها راهی هست سرعت شبانه بهتر شه؟من اصفهانم
شبانه متغیره و میانگین از 400 تا 600 مگ دان میکنم خیلی کمه ولی روزانش خوبه 180-189 دان میکنم.بچه ها راهی هست سرعت شبانه بهتر شه؟من اصفهانم
دوست عزیز من از تیر 87 تا دی ماه 88 مشترک همارا بودم اوایل هر شب نزدیک 800-900 مگ میشد دانلود کرد ولی
از تابستون88 حداکثر حجم دانلود رسید به 400 مگ اونم اگه شانس داشتم همارا اوایل حرف نداشت ولی بعدا ...زد
به سرویسش که اگر فروم هارا مطالعه کنید متوجه ریزش یوزر هاش میشید . البته جدیدا شنیدم کیفیتش همانند
سابق خوب شده و امیدوارم اینجور باشه من چند بار باهاشون صحبت کردم و تذکر دادم ولی متاسفانه پشتیبانیش هر
بار یه جور طفره رفت. منم مجبور شدم شرکتم را عوض کنم ولی هیچوقت با سرویس کلاسیک نتونستم بالای 1 گیک
دانلود کنم حتی ان زمان که سرعتش حرف نداشت. همارا یوزر بالایی داره ولی متاسفانه پهنای باند محدود که 1 به
هشت شیر میکنه ولی خوب قیمتش از همه پایینتر هستالان با 512 پارس شبی بطور میانگین 800-900 مگ دان میکنم که بازم
راضی نیستم.
خوب پس احتمال داره خط شما مشکل داشته باشه چون با پارس هم نتونستید از 1 گیگ بیشتر دانلود کنید. من همارا رو از اواخر شهریور 88 دنبال می کنم فقط 1 ماه سرعتش خراب بود .ولی شاید تو مرکز ولیعصر اینجوری باشه و بقیه جاها از کیفیتش خبر ندارم که شبانش خوبه یا نه.
دوستان من سرویس 128 5 گیگ دارم . میخواستم سر ماه که دوره ام تمام میشه به جای پول 5 گیگ پول 8 گیگ آنلاین پرداخت کنم و سرویسم رو به 8 گیگ تغییر بدم باید چه کار کنم ؟ داخل حساب کاربری به جای خرید 5 گیگ 8 گیگ بزنم ؟ اگه همین کارو بکنم سرویسم تغییر پیدا میکنه ؟
چرا این همه کم من با سرویس 128 fp یک گیگ شبی دانلود می کنم!!
پس سرویسم رو عوض نکنم![]()
روزانت چند کیلوبایت دان میکنی؟نمیدونم والا میگن سرعت شبانه مال مرکز مخابراتیه.شما کدوم شهری؟
روزانه 110-120 من تبریزم مرکز ازادی ولی این که میگی سرعت شبانه به مرکز بستگی داره درسته چون دوست من یه مرکز دیگه شبی 2 گیگ میزنه!!!!
ای ول نوش جونشپس فکرنکنم شبانت تغییرخاصی کنه فقط احتمالا سرعت روزانت بهترمیشه البته پول بیشتریم باید بدی
سلام
دوستان الان نرخ قیمتای شهرستان چجوریاست
اونی که تو سایتشون دن همرو نداره
مثلا 256 40 گیگ قیمت نزده
یه لیست بدین همرو داشته باشه
ممنون
پارس آنلاین قبل از خرداد ماه برای من فوق العاده بود و با اکانت رپیدشر، سرعتم 140 کیلوبایت بود!
اما الان سرعتش اومده 30 کیلوبایت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)