تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 71 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان اگر از مدلها و کارایی و قیمت این HTPC ها اطلاع دارند
    چند نمونه ای که توبازار هست رو برای استفاده عموم معرفی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب اینم Htpc من خودم بستمش مشخصات کلی: یه قسمت مثبت این کیس این هست که کیس فوق العاده خنکیه و از لحاظ کوچکی هم فوق العادست به هر حالت ببخشید چون بغیر از مبایلم دوربین دیگه ای نداشتم/

قیمتش هم حدود 630 تومن پام اب خورده

main=z68ap-d3
    cpu:core i3 3100
    ram: 4gb
    vga: Hdmi on board
    Hard: 1tb wd
    odd: sony
    case: در تصویر مشخصه

Last edited by hosein_mic; 13-10-2011 at 13:08.

3. 6 کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب اینم Htpc من خودم بستمش مشخصات کلی: یه قسمت مثبت این کیس این هست که کیس فوق العاده خنکیه و از لحاظ کوچکی هم فوق العادست به هر حالت ببخشید چون بغیر از مبایلم دوربین دیگه ای نداشتم/

main=z68ap-d3
    مبارکه!

این Core i3 2100 خیلی خوبه واسه HTPC. تو خیلی از سایتا هم گفتن، هم به نسبت قویه و درعین حال کم صدا و کم مصرف. فقط یه کم هزینه اش زیاد میشه که اونم اشکال نداره کاملا ارزشش رو داره.

کیس هم واقعا قشنگه! چی هست کیسه؟

5. 4 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با تبریک

آیا کنترل مولتی مدیا داره

اگر داره راضی هستید و مارکش چیه

الان چه جوری ازش استفاده میکنید

سیستم عاملش چیه

با تشکر

7. 2 کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مبارکه!

این Core i3 2100 خیلی خوبه واسه HTPC. تو خیلی از سایتا هم گفتن، هم به نسبت قویه و درعین حال کم صدا و کم مصرف. فقط یه کم هزینه اش زیاد میشه که اونم اشکال نداره کاملا ارزشش رو داره.

کیس هم واقعا قشنگه! چی هست کیسه؟
    قابل شما رو نداره/

اره از قدرتش راضیم/ زیباییش هم خیلی از این تصاویر بیشتره/جلوی کیس عکس گل های پیچکی هست که زیباست البته ابی رنگ و مشکی هم موجود بود من میخواستم مشکی بگیرم ازجعبه که خارجش کردیم دیدم کنار همشون سفید رنگ هست فقط این قسمت جلو ابی و یا مشکی بودند که همین یه دست سفیدو گرفتم این عکس ها هم به علت نبود دوربین بد افتاده اخه تصاویر دوربین مبایل هستن/ روی جعبش چینی نوشته اما یه قسمت نوشته Cemo صد البته قابل شما رو نداره/ 2 حالتست هم ایستاده هم خوابیده(به پایه زیرینش توجه کنید/این پایه جداست از کیس و کامل برداشته میشه) / خیلی هم خنک هست اخه بالاش توری مانند (مثل شش ضلعی کندویی) اما یه بدیش به نظرم اینه که کارت گرافیک حرفه ای فکر نمیکنم توش بنشینه حالا باید ریویوی چند تا گرافیک DDR-5 رو بخونم و اظهار نظر کنم

عصری کارت رسیورمو هم انداختم روش/

یه چند تا codek با کیفیت برای پراگ د ی و ی ب ی کسی سراغ نداره؟
    Last edited by hosein_mic; 13-10-2011 at 19:01.

9. 2 کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با تبریک

آیا کنترل مولتی مدیا داره

اگر داره راضی هستید و مارکش چیه

الان چه جوری ازش استفاده میکنید

سیستم عاملش چیه

با تشکر

داداشم این یه سیستم هست که خودم سر همش کردم/ سیستم عاملش هم ویندوز هست

من ریموت بی سیم ندارم/ از موس و کیبرد بی سیم استفاده میکنم/

من اینو شنبه خریدم و یک شنبه بستم الان هم چند روزی هست استفاده میکنم/ همه عنوان میشه ازش استفاده کرد: مثل کنسول بازی / ارشیو فیلم/ کارت ر س ی و ر هم دارم که برنامه های HD رو هم میبینم روی تی وی ولی متاسفانه فر کانس های S2 رو کارتم جواب نمیده چون قدیمیه/ باید یه کارت با این قابلیت بخرم/

در کل خدمت دوستانی که تصور میکنند هر دستگاه جدا بهتر است عرض کنم که این سیستم برای کاربر خیلی نسبت به همه دست گاه ها جدا جدا صرفه اقتصادی دارد/

یه دونه ر س ی و ر با قابلیت ش ی ر ی ن گ اینترنتی به اسم d r e am box داییم گرفت فقط 650 تومان/ این در صورتی هست که الان سیستم من با امکانات بیشتر کار اون سیستم رو هم انجام میده

11. 2 کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قابل شما رو نداره/

اره از قدرتش راضیم/ زیباییش هم خیلی از این تصاویر بیشتره/جلوی کیس عکس گل های پیچکی هست که زیباست البته ابی رنگ و مشکی هم موجود بود من میخواستم مشکی بگیرم ازجعبه که خارجش کردیم دیدم کنار همشون سفید رنگ هست فقط این قسمت جلو ابی و یا مشکی بودند که همین یه دست سفیدو گرفتم این عکس ها هم به علت نبود دوربین بد افتاده اخه تصاویر دوربین مبایل هستن/ روی جعبش چینی نوشته اما یه قسمت نوشته Cemo صد البته قابل شما رو نداره/ 2 حالتست هم ایستاده هم خوابیده(به پایه زیرینش توجه کنید/این پایه جداست از کیس و کامل برداشته میشه) / خیلی هم خنک هست اخه بالاش توری مانند (مثل شش ضلعی کندویی) اما یه بدیش به نظرم اینه که کارت گرافیک حرفه ای فکر نمیکنم توش بنشینه حالا باید ریویوی چند تا گرافیک DDR-5 رو بخونم و اظهار نظر کنم

عصری کارت رسیورمو هم انداختم روش/

یه چند تا codek با کیفیت برای پراگ د ی و ی ب ی کسی سراغ نداره؟
    عجیبه من کلی دنبال کیس افقی تو این اندازه بودم این مدل رو اصلا پیدا نکردم! رفتم یدونه Zeus گرفتم که واقعا آشغاله. اصلا به درد نمیخوره.

راجع به کارت گرافیکم اگر نخواین بازی کنید با کامپیوتر همین مال CPU برای بیشتر کارها جوابگو هست. البته میل خودتونه ولی اگه من بودم کارت دیگه اضافه نمیکردم! همین الانش هم تکمیله واقعا...
    در کل خدمت دوستانی که تصور میکنند هر دستگاه جدا بهتر است عرض کنم که این سیستم برای کاربر خیلی نسبت به همه دست گاه ها جدا جدا صرفه اقتصادی دارد/

یه دونه ر س ی و ر با قابلیت ش ی ر ی ن گ اینترنتی به اسم d r e am box داییم گرفت فقط 650 تومان/ این در صورتی هست که الان سیستم من با امکانات بیشتر کار اون سیستم رو هم انجام میده
    نمیدونم چقدر بشه راجع این موضوع بحث کرد اینجا، امیدوارم مشکل نداشته باشه...
    من خودم دنبال همچین سیستمی هستم (سیستم HD با شرینگ) واسه همین زیاد به اینکه توی کامپیوترم یه کارت دی.وی.بی بذارم فکر نکردم.فقط در مورد هزینه ش، میشه یه ریسیور ارزونتر مثل استرانگ 4902 گرفت که اونقدر که گفتین گرون نمیشه (قیمت دقیقش رو ندارم ولی از 650 خیلی کمتر میشه). به نظرم نتیجه کار با همچین سیستمی نسبت به اینکه یه کارت بذاریم تو کامپیوتر خیلی بهتر دربیاد و دردسر کمتری داشته باشه. البته این منه شاید درست هم نباشه!

فقط یه مورد دیگه، الان برای پخش تلویزون از چه برنامه ای استفاده میکنید؟ رو Windows Media Center هم میشه از این دی.وی.بی S2 ها هم استفاده کرد؟ ساپورت میکنه مدیا سنتر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عجیبه من کلی دنبال کیس افقی تو این اندازه بودم این مدل رو اصلا پیدا نکردم! رفتم یدونه Zeus گرفتم که واقعا آشغاله. اصلا به درد نمیخوره.

راجع به کارت گرافیکم اگر نخواین بازی کنید با کامپیوتر همین مال CPU برای بیشتر کارها جوابگو هست. البته میل خودتونه ولی اگه من بودم کارت دیگه اضافه نمیکردم! همین الانش هم تکمیله واقعا...
    نمیدونم چقدر بشه راجع این موضوع بحث کرد اینجا، امیدوارم مشکل نداشته باشه...
    من خودم دنبال همچین سیستمی هستم (سیستم HD با شرینگ) واسه همین زیاد به اینکه توی کامپیوترم یه کارت دی.وی.بی بذارم فکر نکردم.فقط در مورد هزینه ش، میشه یه ریسیور ارزونتر مثل استرانگ 4902 گرفت که اونقدر که گفتین گرون نمیشه (قیمت دقیقش رو ندارم ولی از 650 خیلی کمتر میشه). به نظرم نتیجه کار با همچین سیستمی نسبت به اینکه یه کارت بذاریم تو کامپیوتر خیلی بهتر دربیاد و دردسر کمتری داشته باشه. البته این منه شاید درست هم نباشه!

فقط یه مورد دیگه، الان برای پخش تلویزون از چه برنامه ای استفاده میکنید؟ رو Windows Media Center هم میشه از این دی.وی.بی S2 ها هم استفاده کرد؟ ساپورت میکنه مدیا سنتر؟
    این نکته رو بگم که دنیای دی وی بی اگه واردش بشی ابتدا برات خیلی گنگه اما اگه بیفتی روی دور طوری برات دل نشین میشه که میگی خدا قبلا من بدون این چکار میکردم؟
    من از PROG --- استفاده میکنم/ مدیا پلایر دی وی بی رو ساپرت نمیکنه/ اما فکر میکنم راه اندازیش توی مدیا سنتر غیر ممکن نباشه/در مورد ----- هم درسته اما مساله اینه که Htpc خروجی که بهتون میده 1080p یا فول اچ دی هست اما تو دنیای ----- ها من فقط دومدل رو میشناسم که این خروجی رو میده درکل یکیش که به درد نمیخوره/ اون یکی هم Dream box هست با 650 چوب قیمت/ بقیه ----- ها هم 1080i یا 720p خروجی میدن/

تازه توی کارت میتونی از WIFI برای شیرینگ استفاده کنی اما تو ----- حتما باید کابل کشی کنید

من فعلا در حال باهاش ور رفتنم/ اما کارتم skystar pci معمولی هست که با توجه به این که s2 رو ساپرت نمیکنه خیلی کانال HD رو نمیگیره و باید یه دونه s2 تهیه کنم/ ضمنا افلاین هم مزیت دی وی بی به رسیورهست

با تشکر
    Last edited by hosein_mic; 14-10-2011 at 08:48.

14. 2 کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

main=z68ap-d3
    مبارک باشه!
    آقا یه سوال دارم.
    سایر اعضای خانواده برای استفاده ازش مشکلی ندارن؟ آخه دقیقا مثل این هست که همیشه کیس کامپیوترت بغل تی وی باشه و باید با موس و کیبرد باهاش کار کنی.

16. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مبارک باشه!
    آقا یه سوال دارم.
    سایر اعضای خانواده برای استفاده ازش مشکلی ندارن؟ آخه دقیقا مثل این هست که همیشه کیس کامپیوترت بغل تی وی باشه و باید با موس و کیبرد باهاش کار کنی.
    یه جورایی همین طوره/ خونه ما همه کامپیوتر بلدن به جز پدرم که اونم داره یاد میگیره بلدنیست بنده خدا اصلا /

البته با مدیا سنتر کار کردن هم راحته همه میتونند میشه

18. این کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •