نشد اشتباه نکن....این قضیه ربطی به اینترنت tv نداره...واسه dlna اصلا نیازی نیست مودم شما به اینترنت وصل باشه کافیه همگی اون دستگاهها به ی شبکه متصل باشن.... دیگه سرعت بستگی به مودمت داره
Sent from my LT18i
نشد اشتباه نکن....این قضیه ربطی به اینترنت tv نداره...واسه dlna اصلا نیازی نیست مودم شما به اینترنت وصل باشه کافیه همگی اون دستگاهها به ی شبکه متصل باشن.... دیگه سرعت بستگی به مودمت داره
Sent from my LT18i
یه سوال فنی
مگه خودم تلویزیونی که DLNA داره
پس باید خودش قابلیت ارسال و دریافت رو داشته باشه !!
پس واسه چی باید مودم بهش وصل کنم ؟؟
یه تبلت note سامسونگ دارم
و یه تلویزیون F6400 سامسونگ
واسه اتصال این 2 به هم حتما باید مودم باشه ؟؟
خودشون نمیتونن با هم ارتباط داشته باشن ؟؟
حتما باید به مودم وایرلس وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by albertxx; 12-07-2014 at 01:32.
تلویزیون فقط ی گیرندس در ضمن dlna وسیله یا ابزار نیست که جایی تعبیه شده باشه یجور امکان برقراری ارتباط داخلیه حالا ی چیزی این وسط باید این ارتباطو ایجاد کنه مثل ابر الکترونی، WiFi، بلوتوث یا کابل
همین که تبلت شما WiFi داره یعنی الکی باید متصل باشه....به کجا آخه؟؟؟!!!
Sent from my LT18i
میتونین بدون نیاز به مودم، وسایلتون رو به هم وصل کنین.
مثلا با تی وی از قسمت WiFi direct یک کانکشن ایجاد میکنین و بقیه وسایل بهش وصل میشن. با خود گوشی یا تبلت و لپتاپ هم میشه این کانکشن رو ایجاد کرد.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
من که داخل tv گزینه WiFi direct ندیدم در ضمن با WiFi Hotspot گوشی تست کردم نشد.... متاسفانه گوشیم WiFi directنداره
Sent from my LT18i
من وسایل دیگه رو وصل کردم ولی لپ تاپ رو نمیدونم چطوری وصل کنم
نرم افزار ها رو هم امتحان کردم ولی از تلویزیون پخش نمیشه
من رو تلویزیون سامسونگ دوستم دیدم ولی مدل دقیق تی وی یادم نیست. با گوشی هم نباید مشکلی باشه
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
plex در فروشگاه ایران وجود نداره. باید رجین اسمارت هاب تلویزیون رو تغییر بدی به مثلا usa.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوالی از دوستان دارم لب تاب وtv sony hx750 هر دو wifi دارند باwild media server نصب کردم اول پیدا کرد tv sony را وفیلم فرستادم منتها الان هر کاری میکنم برنامه استارت میکنم tvرا پیدا نمیکنه به تلویزیون دست نزدم
خواهشا از دوستان میخواهم مرا راهنمائی کنند چه چیزی باعث میشود مانع عدم ارتباط وشناسائی دستگاههای دارای wifi دار درwild media server در لب تاب که خود مجهز به wifi میباشد شود
وtv هم wifi دارد اول که نصب کردم همه چیز میزان بود ولی بعدا هر چه تلاش بی فایده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)