تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 43 از 49 اولاول ... 33394041424344454647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بابا یکی این نظرسنجی رو تغییر بده
    فکر کنم واسه بازی فینال یه تاپیک جداگانه به همراه نظرسنجی بزنن...
    مثل اینکه برگزارکنندگان نظرسنجی منچستری بودن که بد جوری حالشون گرفته شده که دیگه نظر سنجی جدید نذاشتن!
    لازم به ذکره که شروع کننده این تاپیک نسخه 2 همکار انجمن جناب nw_nk هستند و برعکس نظر شما طرفدار بارسا هستند ،
    واقعا چقدر سخته که آدم بره صفحه اول تاپیک و پست اول رو ببینه، بعد پست بده... واقعا چرا...؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

دوست عزیز اگه شما منچسترو زدین ما چلسی رو زدیم که خیلی حال و روزش بهتر از منچستره و بارسا رو زدیم که میگن بهترین تیم جهانه پس دیگه پس شایشته قهرمانی هستیم شما زیاد تبهم نزنین که تو فینال بتونین اینترو ببرین اینتر قهرمانه

در مورد نظر سنجی هم موافقم الان باید همین 4 تا تیم تو نظر سنجی باشن دیگه لطفا تصحیحش کنید

love inter,love football
    عزیزم هنوز مطمئن نباش که بتونین از سد بارسا عبور کنین ......یه بازی برگشت هم هست

شایسته قهرمانی خیلی باحاله

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر کنم واسه بازی فینال یه تاپیک جداگانه به همراه نظرسنجی بزنن...

واقعا چقدر سخته که آدم بره صفحه اول تاپیک و پست اول رو ببینه، بعد پست بده... واقعا چرا...؟!!!
    البته من معمولا تمام پستهای هر تاپیکی که زده میشه رو میخونم ولی در رابطه با این تاپیک چون نویسنده نسخه قبلیش من بودم و نظر سنجی اون پس از حذف تیمهایی مثل میلان و رئال نیاز به ویرایش داشت با مشورت همکار انجمن قرار شد تاپیک جدیدی با عنوان تاپیک قبلی + نسخه دوم زده بشه و به همین دلیل نیازی به مشاهده پست اول نبود ، با تشکر

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

البته من معمولا تمام پستهای هر تاپیکی که زده میشه رو میخونم ولی در رابطه با این تاپیک چون نویسنده نسخه قبلیش من بودم و نظر سنجی اون پس از حذف تیمهایی مثل میلان و رئال نیاز به ویرایش داشت با مشورت همکار انجمن قرار شد تاپیک جدیدی با عنوان تاپیک قبلی + نسخه دوم زده بشه و به همین دلیل نیازی به مشاهده پست اول نبود ، با تشکر
    کاملا درسته... اما همونطور که خودت گفتی، نسخه جدید رو جناب nw_nk درست کردن...من حرفم سره این نیست که چرا شما یا ایشون تاپیک زدین... خدایی نکرده به شما جسارت نکردم.... من حرفم اینه که اون دوستمون اومده میگه که طرفدارای یونایتد تاپیک زدن... تا اونجایی که من میدونم نه شما هوادار منچستری نه جناب همکار.
    یاعلی

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

عزیزم هنوز مطمئن نباش که بتونین از سد بارسا عبور کنین ......یه بازی برگشت هم هست

شایسته قهرمانی خیلی باحاله
    عزیزم من قبل از بازی هم مطمئن بودم اینتر به بارسا نمیبازه شماها ماگفتین بارسا بدون رقیب ه شکست ناپذیره ولی دیدن که چطور اینتر به خاک مالیدش هنوزم اینقدر مغرورین که حتی حاضر نیستین بازی خوب اینتر رو قبول کنین منم قبلا از بارسا خوشم میومد ولی الان به هیچ وجه چون زیادی خودشو بالا فرض کرده گفته بودم منتظر هنر نمایی مورینیو باشد تو بازی برگشت هم اگه بخواد میتونه کاری کنه بارسا به گل نرسه ولی عزیز خوبه بعضی وقتا ادم مطقی باشه دیشب بارسا ضعیف تر از اینتر بود اینو من نمیگم کارشناسا میگن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاملا درسته... اما همونطور که خودت گفتی، نسخه جدید رو جناب nw_nk درست کردن...من حرفم سره این نیست که چرا شما یا ایشون تاپیک زدین... خدایی نکرده به شما جسارت نکردم.... من حرفم اینه که اون دوستمون اومده میگه که طرفدارای یونایتد تاپیک زدن... تا اونجایی که من میدونم نه شما هوادار منچستری نه جناب همکار.
    یاعلی
    البته جناب همکار بارسایی هست ولی من منچستری هستم .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

یک هفته دیگه دو تیم حذف و فینالیست ها مشخص میشن. با توجه به فاصله 25 روزه برگشت های نیمه نهایی تا فینال بهتره نسخه سوم اون موقع ایجاد بشه.

راستی, طبق جدول بارسا/اینتر مهمان و بایرن/Lyon میزبان فینال مادرید تلقی خواهد شد.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

راستی, طبق جدول بارسا/اینتر مهمان و بایرن/Lyon میزبان فینال مادرید تلقی خواهد شد.
    مزیت چندانی که نداره؟
    فقط میشه رنگ لباس و قرعه کش اول بازی رو به حساب میزبان دونست.درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه شما منچسترو زدین ما چلسی رو زدیم که خیلی حال و روزش بهتر از منچستره و بارسا رو زدیم که میگن بهترین تیم جهانه پس دیگه پس شایشته قهرمانی هستیم شما زیاد تبهم نزنین که تو فینال بتونین اینترو ببرین اینتر قهرمانه

هنوز معلوم نیست تو نیوکمپ قراره چه بلایی سر اینتر بیاد
    اما بایرن از الان یه پای فیناله اول به فکر بازی برگشت باشید بعد به فینال فکر کنید!
    لطفا دیگه از این تبهم ها نزین!
    Last edited by Peji2010; 21-04-2010 at 15:25.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

هنوز معلوم نیست تو نیوکمپ قراره چه بلایی سر اینتر بیاد
    اما بایرن از الان یه پای فیناله اول به فکر بازی برگشت باشید بعد به فینال فکر کنید!
    لطفا دیگه از این تبهم ها نزین!
    عزیز یه پدیده هست به نام تبهم فانتزی که ماشاالله همه بارسایی ها زدن کمپلت شما تا هفته دیگه خودتونو دلداری بدین فکر کردین واقعا اینتر 2-0 میبازه ؟ عزیز هنوز داغی بابا پاشو باسا جون دیگه رفت اون دنیا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •