سلام
من امروز این بازی رو خریدم ریختم کرکشم کپی کردم ولی تو بازی نمیره اصلا نه پیغامی میده نه چیزی
کسی هست کمک کنه
سلام
من امروز این بازی رو خریدم ریختم کرکشم کپی کردم ولی تو بازی نمیره اصلا نه پیغامی میده نه چیزی
کسی هست کمک کنه
منم مشکل رو داشتم اول برید تو فولدر PhyscLocal بعد محتواشو بریزید تو فولدر Binaries ( فولدر PhyscLocal توی Binaries ) بعد فایل MohUpdater رو اجرا کنید
با سلام
بازی medal of honor را نصب کردم با کرک ولی حالا پیغام میدهد وصل شوم به اینترنت من می خوام بازی را بصورت آفلاین انجام دهم باید چه کار کنم ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام
من الان بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی هر چی روی آیکون بازی میزنم اون عکسه که برای آپدیت هست میاد پر میشه بعد بسته میشه اتفاقی هم نمیفته
مشکل از کجاست؟ از کرک؟
چیز خاصی باید روی سیستم نصب باشه؟
ممنون
بچه ها راهي نيست بشه سرعت موس رو آورد پايين؟
تو تنظیماتش هست دیگه
اینو قبول دارم...بازی ها تازگیها خیلی بی سر و ته تموم میشن...(البته خودش نوید اینو میده که قسمت بعد داشته باشه)چرا بدون هیجان زیاد و تو یه مرحله معمولی بازی یهو تموم شد
من الان بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی هر چی روی آیکون بازی میزنم اون عکسه که برای آپدیت هست میاد پر میشه بعد بسته میشه اتفاقی هم نمیفته
مشکل از کجاست؟ از کرک؟کرک شما باید 39 mb حجم داشته باشه..در غیر این صورت مطمئنن مشکل از کرک هستبازی medal of honor را نصب کردم با کرک ولی حالا پیغام میدهد وصل شوم به اینترنت من می خوام بازی را بصورت آفلاین انجام دهم باید چه کار کنم ؟
سلام
من این کارو کردم وان آبدیت اومد پر شد ولی اتفاقی نیفتاد
یه کرک دیکه هم گرفتم از اینترنت بازم فرقی نکرد
هر دو کرک ۳۹ مگ خورده ای هست
راستی من کارت گرافیکم ati مدل ۵۸۵۰ فکر نمیکنید مشکل از اون باشه
دوستان من بازیو نصب کردم ولی نه کرک داشت و نه چیز دیگه ای !
ولی خیلی زود تموم میشه . بعد ازاد کردن اون اسیرا , دلمو خوش کرده بودم که بازی از الان به بعد دیگه جالب میشه
که یهو دیدم تموم شد . . .![]()
Last edited by soranstar; 27-10-2010 at 10:19.
من یچیزیو نگرفتم ، یکسری سرباز بودن که قیافشون به افغانی ها نمیخورد و حرفه ای تر و مجهز تر هم بودن ویجا همرزممون هم میگه these are serious guys. اینا کی بودن بالاخره؟ نفهمیدم برای کدوم کشور بودن و برای چی با آمریکایی ها میجنگیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)