اگر میخوای یک جا سیوت رو اپ کن ببینم برای من هم همینطور باگه
شما اخرین اپدیت و کرک نهایی رو دارید؟
اگر میخوای یک جا سیوت رو اپ کن ببینم برای من هم همینطور باگه
شما اخرین اپدیت و کرک نهایی رو دارید؟
خیلی اینجا پست کم داده شده!
این تاپیکو اگه جستجو نمی کردم به هیچ وجه پیدا نمیشد : دی
به این بازی من خیلی امیدوارم. به نظر من بازی فوق العاده ای هستش
تصاویر جدید از بازی منتشر شده که در زیر می تونید اونارو ببینید:
خوب تمومش کردم
اســــــــــــاسی بهم حال داد....هم نوع گیم پلی بازی و هم اکشن ترکیبی با مخفی کاریش خیلی قشنگ بود این سیستم آپگریدش هم برای خودش داستانی داشت و اگه درست ازش استفاده میکردی میتونست لذت بازی رو(مخصوصا در حالت مخفی کری) دو چندان کنه داستانش هم با اینکه فوق العاده نبود ولی نسبتا زیبا و البته تا حدودی مرموز بود و یه جورایی تا آخر بازی آدم هنوز توی شک بود که قراره آخرش چی بشه....
فقط یه چیز که کم موندم توش اونم اینه که من قبلا یه تریلر از این بازی دیدم که توی اون کیفیت بازی فوق العاده بالا بود ولی جالبیش اینجاست که نه من صحنه های این تریلر رو توی بازی دیدم و نه کیفیت حتی دموهای بازی در حد و اندازه اون نبود برای نمونه هم چند تا عکس ازش میگذارم:
ولی در کل این بازی رو به همه_ِی RPG بازها یا لااقل اونهایی که از سبک اکشن مخفی کاری خوششون میاد شدیدا توصیه میکنممحتوای مخفی:
![]()
سبک جدید و نوعی بود در بازیها و خیلی جالب که واقعا حال داد امیدوارم سری دومشم بیاد
مثل این عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی از یک چیز اساسی بهره میبرد اهنگ هایی بود به خود بازی میخورد
چیز دیگه که نظرم رو جلب کرد چهره صدا پیشه ادم جنسن بود که خیلی شبیه خودشه
یک چیز خیلی جالب دیگه اینکه صدای پیشه ادم با صدا پیشه مگان ازداوج کردندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک چیز جالب دیگه تمام دوربین های امنیتی برچسب برادر بزرگتر خوردند که این اسم تو کتاب 1984 خیلی استفاده شده(خیلی کتاب جالبی هست حتما بخونید)
ادم بعضی وقت فکر میکنه رس بازی رو در اورده بعد میره تحقیق میکنه میفهمه خودش هیچی از بازی درک نکرده
Last edited by Khan gholi; 28-09-2011 at 06:32.
دوستان
من تو مرحله چهارمه فکر کنم ، رفتم تو اداره پلیس
من راه نمیداد برم تو ، هر کار میکردم باز گیر میداد و دست آخرم دیگه جوابمو نمیدادن
منم از یک کنار همشونو کشتم
طبقه های بالاو پایینم رفتم و هر جنبنده ای اونجا بود کشتم ، حالا هیچ علامت ماموریتی تو نقشه نیست که برم
باید چه کار کنم که این مرحله تموم بشه؟
این نسخه سومش هستسبک جدید و نوعی بود در بازیها و خیلی جالب که واقعا حال داد امیدوارم سری دومشم بیاد
من با نسخه اولش اساسی حال کردم
حتما اون را هم بازی کنید
دوست من
بهتر نبود جواب من رو هم میداد ، که منم بتونم از این بازی زیبا لذت ببرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)