حذف شود....
حذف شود....
Last edited by KING_DESIGNER; 16-04-2010 at 04:02. دليل: تکرار مکررات . مخابراته دیگه
ای بابا!مهندس تو دیگه چرا؟تو که اوضاعت خوب شده بود!
راستی شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
واسه منم همینطوره.
تنها کاری که کمی کمک کرد اینه که اتصال خودکار رو تنظیم کردم روی 99 بار و زمانش رو هم گذاشتم روی 1 ثانیه .بعد از 10-12 بار چک کردن یوز و پس ، وصل میشه.
Last edited by name; 16-04-2010 at 10:49.
خدا رو شکر ما که تا حالا تو این 2 ماهی که سرویس گرفتم قطعی نداشتم و سرعت دانلود هم نهایتاً روی 13 - 14 هست .
اونایی که قطعی زیاد دارند احتمالاً مودماتون با سیستم های مخابرات مچ نیستش
من تهران نیستم ولی سرعت دانم 110 الی120 هست سرویسم هم 128 به محدودیت حجمی 9G البته یه بارم 148 شد که منم خشکم زد البته این عدد ها خونه پرشه!! ولی متوسط 80_60 هستش
دوست عزیز تاپیک رو اشتباهی اومدی
سرویس مخابرات محدودیت حجمی نداره ...
فعلا که میسوزیم و میسازیم
دقیقا !! همینطوره
همون سایتهای فارس نیوز و گوگل هم باز میشه خبری از بقیه سایتهای نیست هیچی .IMDB و بقیه سایتهای هیچیباز نمیشه .
احتمالش هست در حد یک پیاز !!!!میخوان شناساییمون کنندترسیدین؟
این مچ نبودن مودم که که افسانه است چیزی که من متوجه شدم خراب بودن دستگاههای خودشونه چون اونجا ایراد داره نه مودم من . ! اروری که میده به دستگاهههای اونجا مربوطه نه بنده . عزیز جان !
مخابرات تهران که حجمی نبود ؟
همین طوره![]()
اي کاش هائيتي
انسانها گاهي آرزوهايي ميکنند که از نگاه يک ناظر بيروني چندان عقلاني نيست، اما هنگامي که دلايل اين آرزو توضيح داده شود، حداقل اندکي حس همدردي را در مخاطب برميانگيزاند.
به گزارش عصر ارتباط، انسانها گاهي آرزوهايي ميکنند که از نگاه يک ناظر بيروني چندان عقلاني نيست، اما هنگامي که دلايل اين آرزو توضيح داده شود، حداقل اندکي حس همدردي را در مخاطب برميانگيزاند.
يکي از همين آرزوها اين است که اي کاش در هائيتي بوديم. يا اي کاش اينجا هائيتي بود.
حتما در خبرها شنيده و ديده و خواندهايد که به تازگي در هاييتي (فقيرترين کشور آمريکاي لاتين) زلزلهاي مرگبار آمده و تعداد زيادي از مردم اين کشور از دنيا رفتهاند. از آنجا که اين زلزله در پرتوپرنس- پايتخت هاييتي- رخ داده، همه مراکز حياتي و حساس اين کشور دچار آسيب شدهاند و اين موضوع، وضعيت را بغرنجتر کرده است.
در نگاه اول آرزوي در هاييتي بودن، نه تنها نادرست که کاملا غير عقلاني است اما خبري که اتفاقا شرکت ارتباطات زيرساخت آن را منتشر کرده، موضوع را اندکي متفاوت ميکند.
براساس اين خبر، استفاده تركيبي از سيستم ماهواره VSAT و شبكه بدون سيم WiFi توسط گروه NetHope پانزده نقطه از پرتوپرنس را به اينترنت متصل كرد.
سازمانهاي غير دولتي و آژانس فوريتهاي مخابراتي ايالات متحده با همكاري اين گروه توانستهاند با برقراري اين پانزده نقطه اتصال به اينترنت، بيست گروه امدادرسان عضو سازمان صليب سرخ جهاني در سراسر پرتوپرنس را به يكديگر متصل کند.
اين نقاط اتصال كه ارسال و دريافت اطلاعات تا حجم 10مگابايت را ممكن ميکند؛ امكان برقراري پروتكل VoIP را نيز فراهم كرده و به سازمانهاي امدادرسان اجازه استفاده از كليه امكانات و تكنولوژيهاي ارتباطي و در راس آنها GIS را ميدهد.
بله به همين سادگي ميتوان اينترنت را به منطقهاي برد. حتي اگر با فاجعهاي عظيم مواجه شده باشد و در همين حال، ميتوان شرايط را به گونهاي پيش برد که شهروندان پايتخت يک کشور بدون بحران، مدتها در حسرت يک خط اينترنت 128k (به اشتراک گذاشته شده ميان 10 کاربر) بمانند. البته اصلا جاي نگراني نيست. جناب آقاي عبدالمجيد رياضي- معاون فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات كشور- گفتهاند: در برنامه پنجم توسعه بيش از دوره قبل به فناوري اطلاعات توجه شده است. اگر مجلس اجراي برنامه را يک سال به تعويق بيندازد، به اندازه يک قرن در زمينه IT عقب خواهيم افتاد كه اين موضوع صدمات جبرانناپذيري به بدنه IT كشور وارد ميکند. اميدواريم اجراي اين برنامه به تعويق نيافتد.
هم صدا؛ سایت خبری تحلیلی
Last edited by mehrdad38; 17-04-2010 at 10:46.
سلام
من حدود 1 هفته پیش از مخابرات یوزرنیم پسورد گرفتم ولی نمیتونم کانکت شم
مودمم aztech هست و چراغ power و ethernet و usb مودمم به صورت ثابت روشن میشه ولی چراغهای dsl و internet اون کلا خاموشه
وقتی میخوام کانکت بشم ارور 678 میده
مسئول مخابرات منطقمون هم هیچی از اینترنت و از این چیزا سر در نمیاره و شماره های پشتیبانی هم بعد از 3-4 روز از گذاشتن پیغامم هنوز جواب نداده و نمیدونم ایراد از مودمم هست یا اصلا هنوز مخابرات adslم رو وصل نکرده
آیا ممکنه با توجه به اینکه چراغ dsl , internet مودمم روشن نمیشه ایراد از مخابرات باشه و اونا هنوز وصل نکرده باشن؟
به نظر شما چیکار کنم ریسک کنم برم از مخابرات یه مودم بگیرم
وقتی چراعهات روشن نیست بعنی خط هنور رانژه نشده منم این مشگل و 2 هفته داشتم و اینقدر گیر دادم تا یک اشنا پیداشد و درست کرد مطمئن باش اشکال از خودشونه برای اطمینان برو مودمو ببر سز خط وزودی تل به خونه ببین دیتا داری یا نه اگه نداشتی 100% اشکال از اوناس معلوم نیس چیکا می کنن!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)