هارد مکستور
SATA2
160GB
1ساعت پس از خرید
![]()
هارد مکستور
SATA2
160GB
1ساعت پس از خرید
![]()
Access Time بالایی داره واقعاً که![]()
سلام عزیز
جریانAccess Time چیه؟ البته از نظر لغوی نه.تخصصی!
ممنونم دوست خوبم.![]()
اینم تست هارد 1 ترابایت اکسترنال وسترن (USB 2.0) سرعتش واقعا عالیه عالی اصلا فکرش رو نمیکردم رویه USB همجین سرعتی بده چون خودم یه هارد 500 گیگ اکسترنال وسترن دارم که حدودا 10 مگ تو USB 2 از این هارد کند تره ولی تو Firewire تقریبا همین قدره . واقعا سرعت این هارد منو متعجب کرد این هارد رو دیروز 250 تومن خریدم .
اینم تست فلش مموری OCZ Rally2 8 gig من سرعتش حرف نداره . اینم دیروز 50 تومن خریدم .
![]()
عبارتست از مدت زماني كه بطول مي انجامد تا به اولين نقطه از مكاني كه اطلاعاتي كه در جستجوي انها بوديم برسيم . در واقع از زماني كه دستور بازيابي صادر ميشود تا زمانيكه به ابتداي اطلاعات ميرسيم زمان دسترسي access time ميگوييم .
سلام به همه دوستان .
می خواستم بدونم هارد مکستور بهتره یا سامسونگ
هارد من 320 مکستور 16 مگ بافر است
در ضمن یک هفته است که خریدم
![]()
وسترن بهتره . سامسونگ F1 خیلی خوبه .
سلام دوستان. حال شما؟
من خیلی تو این فروم فعالیت نکردم. اینم بگم که از فروم و سرچ کردن و این حرفها سرم می شه ولی چون عجله دارم یه سوال ازتون دارم ممنون می شم جواب بدین؟
خیلی کوتاه؛ Sata 250 سامسونگ یا هیتاچی؟ از نتایجی که تو این فروم به دست آمده شما کدوم را پیشنهاد می کنید؟ راستی بافرشون چنده اینا تو بازار؟
راستی اینم از نتیجه تست هارد مکستور 160 ساتا 2 با 8 مگ بافر (باور کنید تا چند ثانیه پیش خودم نمی دونستم بافر هاردم 8 هستش. ای ول. خیلی ذوق کردم!). ولی زمان دسترسیش حال نداد بهم. کلا اصلا دیگه با مکستور حال نمی کنم. مخصوصا ایناش که موقع کار آب هویج می گیرن!
![]()
سلام
اینجا رو داشته باشید.
نتیجه بهتر از چیزی بود که فکر میکردم :
این نکته رو هم بگم چون مادربردم ساتا 2 ساپورت نمیکنه این در حالت ساتا 1 هست.
Last edited by archiver; 04-05-2008 at 01:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)