سلام دوست عزیز
در اینکه فیلیپس زیبا و با کیفیته بحثی نیست اما زیاده روی در طرفداری هم باعث میشه از جاده انصاف منحرف بشیم. برای نمونه دو ساله که برند های شارپ و پاناسونیک (و یک پله پایین تر از اونا سامسونگ و ال جی و حتی سونی) از سوی سایت معتبر Flatpanelshd که شما هم قبولش دارین و در مطالبتون بهش استناد میکنین، توصیه میشن .در حالی که چندان خبری از فیلیپس نیست و تنها محصول ستایش شده از شارپ یه مدل از سال 2009 هست و به نظر میرسه فیلیپس کمی از قافله عقب مونده. البته این به این معنی نیست که تولیداتش بی ارزش یا معمولی باشند ولی دیگه در این حدی که شما فرمودین هم نیستند. امیدوارم از بیان بی غرضم ناراحت نشده باشید. من هم تا چند سال پیش شیفته سونی بودم ولی الان شیفته بهترین محصول در هر کلاسم حال چه مال صنام خودمون باشه چه مال Eizo شیطان بزرگ.
سلام بزرگوار...حرف شما متین و منطقی هست اول از همه باید بگم که بله به برند فیلیپس علاقه مند هستم اما از اون مهم تر اینکه اینجا تاپیک طرفداران فیلیپس هست!!! اگه تاپیک دیگه ای بود حتمن مدل های دیگه از برندهای دیگه مثل پاناسونیک و شارپ و... در صورت مناسب بودنشون معرفی می کردم....
به برند فیلیپس علاقه دارم ولی تعصب نه (مثالش اینه که تا حالا تجربه استفاده از یک مدل از ال سی دی های فیلیپس و یک مدل از پانی رو دارم)
فیلیپس در اولویت اول منه ولی اگه احیانا اون مشخصاتی رو که می خوام تو برندهای دیگه حتی سامی هم پیدا کنم برام کیفیت در درجه اول و بعد برند مطرح خواهد بود... اما در مورد سایت های نقد و بررسی.... من به سایت های نقد و بررسی اونقدر تکیه می کنم که فقط راهنمای خریدم باشن و نه اینکه منو مجبور به خرید مدل و برند خاصی کنن (برای همینه که همیشه تو پست هایم گفتم که برید از نزدیک تست کنید) مثال چندی پیش که قصد تعویض تی وی رو داشتم می خواستم دستگاهی بخرم که هم گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه و هم اینکه ال ای دی باشه چندمدلی تو برند سونی پیدا کردم و اتفاقا نقدهای مثبتی از سایت های معتبر گرفته بود ولی وقتی از نزدیک صدا و تصویرشو چک کردم نپسندیدم (شاید شخص دیگه بپسنده ولی مورد قبول من نبود) بنابراین چه در این تاپیک ها و چه در سایت های نقد و بررسی تنها باید دنبال جمع آوری نظرات و اطلاعات باشیم و در نهایت با سلیقه خودمون انتخاب کنیم.
اما در مورد فیلیپس.... مدتی هست که قیمت هایی که برای محصولاتش داره خیلی اور هست و این گران بودن محصولات باعث می شه که نتونه در رنج مشخصات یکسان با سایر برندها رقابت کنه در حالی که اگه ارزون تر بود هم فروشش بیشتر و هم اینکه بیشتر در دسترس قرار می گرفت و اینطوری من و شما هم بیشتر ازش مطلب می دیدیم
نکته دیگه ....نظرت در مورد برند
bang-
olufsen چیه؟ آیا چون کمتر تو سایت های نقد و بررسی ازش مطلب می بینیم پس در حد سامی و ال جی نیست؟ مثال خیلی خوبی نیست فقط خواستم منظورم رو برسونم...
و نکته آخر این که حق با شماست شاید طرفداری زیادی باعث بشه که آدم از حدود انصاف خارج بشه ولی خوب این تاپیک عنوانش اینه : تاپیک طرفداران فیلیپس....... تو تاپیک های دیگه می شه از سایر برندها هم صحبت و جهت تایید و یا رد کردشون اظهار نظر کرد ولی اینجا !
همونطور که در تاپیک پاناسونیک بارها از مدل های مطرح این برند و اون هایی که به چشم دیدم طرفداری کردم مثل سریِ ِD25
به هر حال از اظهار نظر شما ممنونم ببخشید طولانی شد......