تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 102 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    اینکه من بگم کیفیت ال سی دی های فیلیپس فوق العاده و قابل قیاس با خیلی از برندهای دیگه بازار نیستند شاید کمی اغراق آمیز به نظر برسه برای همین به شما پیشنهاد می کنم که حتمن تصویر تی وی های فیلیپس رو از نزدیک ببینی اونوقت دیگه با هر تی وی و هر تصویری نمی تونی کنار بیای...اصلا سطح توقع ات رو می بره بالا...!

به نظر من ( تجربه شخصی) تی وی های فیلیپس به هیچ وجه قابل قیاس با برندهایی مثل سونی و سامسونگ نیستند! شاید بهتر بود برای فیلیپس رقیب های قدرتری مثل پاناسونیک و یا شارپ انتخاب می کردی.
    سلام دوست عزیز
    در اینکه فیلیپس زیبا و با کیفیته بحثی نیست اما زیاده روی در طرفداری هم باعث میشه از جاده انصاف منحرف بشیم. برای نمونه دو ساله که برند های شارپ و پاناسونیک (و یک پله پایین تر از اونا سامسونگ و ال جی و حتی سونی) از سوی سایت معتبر Flatpanelshd که شما هم قبولش دارین و در مطالبتون بهش استناد میکنین، توصیه میشن .در حالی که چندان خبری از فیلیپس نیست و تنها محصول ستایش شده از شارپ یه مدل از سال 2009 هست و به نظر میرسه فیلیپس کمی از قافله عقب مونده. البته این به این معنی نیست که تولیداتش بی ارزش یا معمولی باشند ولی دیگه در این حدی که شما فرمودین هم نیستند. امیدوارم از بیان بی غرضم ناراحت نشده باشید. من هم تا چند سال پیش شیفته سونی بودم ولی الان شیفته بهترین محصول در هر کلاسم حال چه مال صنام خودمون باشه چه مال Eizo شیطان بزرگ.

2. این کاربر از mrm10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    در اینکه فیلیپس زیبا و با کیفیته بحثی نیست اما زیاده روی در طرفداری هم باعث میشه از جاده انصاف منحرف بشیم. برای نمونه دو ساله که برند های شارپ و پاناسونیک (و یک پله پایین تر از اونا سامسونگ و ال جی و حتی سونی) از سوی سایت معتبر Flatpanelshd که شما هم قبولش دارین و در مطالبتون بهش استناد میکنین، توصیه میشن .در حالی که چندان خبری از فیلیپس نیست و تنها محصول ستایش شده از شارپ یه مدل از سال 2009 هست و به نظر میرسه فیلیپس کمی از قافله عقب مونده. البته این به این معنی نیست که تولیداتش بی ارزش یا معمولی باشند ولی دیگه در این حدی که شما فرمودین هم نیستند. امیدوارم از بیان بی غرضم ناراحت نشده باشید. من هم تا چند سال پیش شیفته سونی بودم ولی الان شیفته بهترین محصول در هر کلاسم حال چه مال صنام خودمون باشه چه مال Eizo شیطان بزرگ.
    سلام بزرگوار...حرف شما متین و منطقی هست اول از همه باید بگم که بله به برند فیلیپس علاقه مند هستم اما از اون مهم تر اینکه اینجا تاپیک طرفداران فیلیپس هست!!! اگه تاپیک دیگه ای بود حتمن مدل های دیگه از برندهای دیگه مثل پاناسونیک و شارپ و... در صورت مناسب بودنشون معرفی می کردم....
    به برند فیلیپس علاقه دارم ولی تعصب نه (مثالش اینه که تا حالا تجربه استفاده از یک مدل از ال سی دی های فیلیپس و یک مدل از پانی رو دارم)

فیلیپس در اولویت اول منه ولی اگه احیانا اون مشخصاتی رو که می خوام تو برندهای دیگه حتی سامی هم پیدا کنم برام کیفیت در درجه اول و بعد برند مطرح خواهد بود... اما در مورد سایت های نقد و بررسی.... من به سایت های نقد و بررسی اونقدر تکیه می کنم که فقط راهنمای خریدم باشن و نه اینکه منو مجبور به خرید مدل و برند خاصی کنن (برای همینه که همیشه تو پست هایم گفتم که برید از نزدیک تست کنید) مثال چندی پیش که قصد تعویض تی وی رو داشتم می خواستم دستگاهی بخرم که هم گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه و هم اینکه ال ای دی باشه چندمدلی تو برند سونی پیدا کردم و اتفاقا نقدهای مثبتی از سایت های معتبر گرفته بود ولی وقتی از نزدیک صدا و تصویرشو چک کردم نپسندیدم (شاید شخص دیگه بپسنده ولی مورد قبول من نبود) بنابراین چه در این تاپیک ها و چه در سایت های نقد و بررسی تنها باید دنبال جمع آوری نظرات و اطلاعات باشیم و در نهایت با سلیقه خودمون انتخاب کنیم.

اما در مورد فیلیپس.... مدتی هست که قیمت هایی که برای محصولاتش داره خیلی اور هست و این گران بودن محصولات باعث می شه که نتونه در رنج مشخصات یکسان با سایر برندها رقابت کنه در حالی که اگه ارزون تر بود هم فروشش بیشتر و هم اینکه بیشتر در دسترس قرار می گرفت و اینطوری من و شما هم بیشتر ازش مطلب می دیدیم
    نکته دیگه ....نظرت در مورد برند bang-olufsen چیه؟ آیا چون کمتر تو سایت های نقد و بررسی ازش مطلب می بینیم پس در حد سامی و ال جی نیست؟ مثال خیلی خوبی نیست فقط خواستم منظورم رو برسونم...

و نکته آخر این که حق با شماست شاید طرفداری زیادی باعث بشه که آدم از حدود انصاف خارج بشه ولی خوب این تاپیک عنوانش اینه : تاپیک طرفداران فیلیپس....... تو تاپیک های دیگه می شه از سایر برندها هم صحبت و جهت تایید و یا رد کردشون اظهار نظر کرد ولی اینجا !

همونطور که در تاپیک پاناسونیک بارها از مدل های مطرح این برند و اون هایی که به چشم دیدم طرفداری کردم مثل سریِ ِD25

به هر حال از اظهار نظر شما ممنونم ببخشید طولانی شد......
    Last edited by sound.vision; 24-06-2011 at 23:05.

4. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shiapics's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام علیکم

آقا من میخواستم بدونم این کارت --- که روی تلوزیون نصب میشه چی هست؟

یعنی دیگه لازم نیست گیرنده دیجیتال برای تلوزیون بخریم؟

و اینکه قیمت این کارت ها چند هست؟

ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود
    اساتید محترم کسی میدونه 9704 ضبط روی فلش داره یا نه؟
    من خونده بودم داره اما بعد از خرید چیزی تحت این عنوان توش پیدا نکردم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام علیکم

آقا من میخواستم بدونم این کارت --- که روی تلوزیون نصب میشه چی هست؟

یعنی دیگه لازم نیست گیرنده دیجیتال برای تلوزیون بخریم؟

و اینکه قیمت این کارت ها چند هست؟

ممنونم
    سلام
    دوست عزیز سوالت رو اینجا مطرح کنی سریع تر به جواب می رسی (تاپیک گیرنده دیجیتال)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درود
    اساتید محترم کسی میدونه 9704 ضبط روی فلش داره یا نه؟
    من خونده بودم داره اما بعد از خرید چیزی تحت این عنوان توش پیدا نکردم.
    درود
    تا آنجایی که من اطلاع دارم و قبلا هم مشخصات این مدل رو چک کرده بودم چنین امکانی برای این مدل در نظر گرفته نشده....در واقع قرار هست مدل های سال 2011 برای اولین بار چنین قابلیتی رو داشته باشن.

8. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بزرگوار...حرف شما متین و منطقی هست اول از همه باید بگم که بله به برند فیلیپس علاقه مند هستم اما از اون مهم تر اینکه اینجا تاپیک طرفداران فیلیپس هست!!! اگه تاپیک دیگه ای بود حتمن مدل های دیگه از برندهای دیگه مثل پاناسونیک و شارپ و... در صورت مناسب بودنشون معرفی می کردم....
    به برند فیلیپس علاقه دارم ولی تعصب نه (مثالش اینه که تا حالا تجربه استفاده از یک مدل از ال سی دی های فیلیپس و یک مدل از پانی رو دارم)

فیلیپس در اولویت اول منه ولی اگه احیانا اون مشخصاتی رو که می خوام تو برندهای دیگه حتی سامی هم پیدا کنم برام کیفیت در درجه اول و بعد برند مطرح خواهد بود... اما در مورد سایت های نقد و بررسی.... من به سایت های نقد و بررسی اونقدر تکیه می کنم که فقط راهنمای خریدم باشن و نه اینکه منو مجبور به خرید مدل و برند خاصی کنن (برای همینه که همیشه تو پست هایم گفتم که برید از نزدیک تست کنید) مثال چندی پیش که قصد تعویض تی وی رو داشتم می خواستم دستگاهی بخرم که هم گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه و هم اینکه ال ای دی باشه چندمدلی تو برند سونی پیدا کردم و اتفاقا نقدهای مثبتی از سایت های معتبر گرفته بود ولی وقتی از نزدیک صدا و تصویرشو چک کردم نپسندیدم (شاید شخص دیگه بپسنده ولی مورد قبول من نبود) بنابراین چه در این تاپیک ها و چه در سایت های نقد و بررسی تنها باید دنبال جمع آوری نظرات و اطلاعات باشیم و در نهایت با سلیقه خودمون انتخاب کنیم.

اما در مورد فیلیپس.... مدتی هست که قیمت هایی که برای محصولاتش داره خیلی اور هست و این گران بودن محصولات باعث می شه که نتونه در رنج مشخصات یکسان با سایر برندها رقابت کنه در حالی که اگه ارزون تر بود هم فروشش بیشتر و هم اینکه بیشتر در دسترس قرار می گرفت و اینطوری من و شما هم بیشتر ازش مطلب می دیدیم
    نکته دیگه ....نظرت در مورد برند bang-olufsen چیه؟ آیا چون کمتر تو سایت های نقد و بررسی ازش مطلب می بینیم پس در حد سامی و ال جی نیست؟ مثال خیلی خوبی نیست فقط خواستم منظورم رو برسونم...

و نکته آخر این که حق با شماست شاید طرفداری زیادی باعث بشه که آدم از حدود انصاف خارج بشه ولی خوب این تاپیک عنوانش اینه : تاپیک طرفداران فیلیپس....... تو تاپیک های دیگه می شه از سایر برندها هم صحبت و جهت تایید و یا رد کردشون اظهار نظر کرد ولی اینجا !

همونطور که در تاپیک پاناسونیک بارها از مدل های مطرح این برند و اون هایی که به چشم دیدم طرفداری کردم مثل سریِ ِD25

به هر حال از اظهار نظر شما ممنونم ببخشید طولانی شد......
    با سلام
    کاملا با مطالب شما موافقم. واقعا همه اونها درسته و از تجارب ارزشمند شما حکایت میکنه. مخصوصا اون قسمت که فرمودین همه بررسیها یک طرف و برانداز کردن محصول از نزدیک طرف دیگه. این هم کاملا حق با شماست که تو این تاپیک بخواهید از برند مورد علاقه خودتون طرفداری کنین. شاید من به نوعی (غیر مستقیم) میخواستم از نامناسب بودن قیمت گذاریهای فیلیپس شکایت کنم. اما تصدیق میفرمایید که روی کاغذ در رنج قیمتهای فیلیپس، انتخابهای بهتری هم میشه داشت. حالا اجازه بدین از تخصصتون کمک بگیرم و بپرسم که شما موفق شدین مثلا 8605 رو با LE820 وVT20 و HX800 کنار هم مقایسه کنین و اگر جواب مثبته بدون در نظر گرفتن میل باطنی ، کدوم رو انتخاب میکنین و بطور کلی اولویت بندی خودتون رو اعلام.(ملاک بررسی هم قیمتهای ب ان ه باشه).
    شاید بهتر بود این پرسش رو تو این تاپیک مطرح نمیکردم ولی گفتم شاید بقیه هم استفاده کنند. اگه صلاح نیست تو پیام خصوصی پاسخ بدین.
    با سپاس از حسن برخورد شما.

10. این کاربر از mrm10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    کاملا با مطالب شما موافقم. واقعا همه اونها درسته و از تجارب ارزشمند شما حکایت میکنه. مخصوصا اون قسمت که فرمودین همه بررسیها یک طرف و برانداز کردن محصول از نزدیک طرف دیگه. این هم کاملا حق با شماست که تو این تاپیک بخواهید از برند مورد علاقه خودتون طرفداری کنین. شاید من به نوعی (غیر مستقیم) میخواستم از نامناسب بودن قیمت گذاریهای فیلیپس شکایت کنم. اما تصدیق میفرمایید که روی کاغذ در رنج قیمتهای فیلیپس، انتخابهای بهتری هم میشه داشت. حالا اجازه بدین از تخصصتون کمک بگیرم و بپرسم که شما موفق شدین مثلا 8605 رو با LE820 وVT20 و HX800 کنار هم مقایسه کنین و اگر جواب مثبته بدون در نظر گرفتن میل باطنی ، کدوم رو انتخاب میکنین و بطور کلی اولویت بندی خودتون رو اعلام.(ملاک بررسی هم قیمتهای ب ان ه باشه).
    شاید بهتر بود این پرسش رو تو این تاپیک مطرح نمیکردم ولی گفتم شاید بقیه هم استفاده کنند. اگه صلاح نیست تو پیام خصوصی پاسخ بدین.
    سلام ببخشید میدونم طرف سوالتون من نیستم ولی چون منم دارم تحقیق میکنم در مورد این مدل ها شاید بتونم کمکتون کنم شما میتونبد یه ریویو کامل را تو لینک های زیذ از این مدل ها ببنید:

8605:

کد:
    le820:

کد:
    vt20:
    کد:
    HX800 :
    کد:
    که البته این تجربه تئوری هیچگاه مثل تجربه عملی و از نزدیک دیدن نمیشه ولی بازم با مقایسه عکسها میشه یه چیزایی رو فهمید مثلا:

8605:

le820:

vt20:

HX800:

یه سوال واسم پیش اومد که چرا 8605 با این کنتراست پایین همچین کیفیت بالایی را داره؟کسی میتونه جواب بده!
    Last edited by gla021; 26-06-2011 at 14:01.

12. 2 کاربر از gla021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    سلام....
    اول از همه باید بگم مدل هایی که شما انتخاب کردی شامل هم ال ای دی و هم پلاسما هست و این مقایسه و انتخاب رو کمی مشکل می کنه چون اون تصویری رو که پلاسما داره با تصویر ال ای دی خیلی تفاوت داره و گاها اونایی که پلاسما رو می پسندن از جنس تصویر ال ای دی ها خیلی خوششون نمیاد...از همه مهم تر پلاسما رو باید با پلاسما مقایسه کرد... برای همین پشنهاد می کنم برای راهنمایی بهتر سوالتون رو یا تو این تاپیک :
    کد:
    یا تو تاپیک پلاسماها مطرح کنید....

اما اگه از پاناسونیک فاکتور بگیریم می مونه یه مدل سونی یکی شارپ و یکی هم فیلیپس.... بدون تعصب می گم اگه این فیلیپس مشکل انعکاس نور رو نداشت بدون تردید انتخاب اول بود...ولی از اونجایی که برای خود من انعکاس مهمه بنابراین نمی تونم توصیه کنم مگر اینکه با این موضوع مشکل نداشته باشی....
    در مورد شارپ و این مدلی هم که شما انتخاب کردی باز هم مشکل رفلکس وجود داره و این مشکل تا اونجایی که من دیدم و سایت های نقد هم گفتن خیلی جدی هست (باید ببینی محل قرار گیری تی وی نور مستقیم تابیده می شه یا نه!)
    ببین باید خودت تصمیم بگیری مثلا تو این مورد رفلکس من اصلا نمی تونم باهاش کنار بیام یه وقت دیدی شما یا دوست دیگه اصلا با این موضوع مشکل نداشته باشه

اما در کل صرف نظر از مشخصات این تی وی شارپ هم تا اونجایی که من تصویرشو چک کردم بسیار تصویر زنده و خوبی داره و از اون مهم تر با وجود ال ای دی بودن مشکل ابری شدن تصاویر رو هم نداره در حالیکه این مدل از سونی این مشکل رو تا حدی داره.....البته اون جور نیست که به چشم بیاد.... در کل انتخاب بین این مدل ها انصافا کار سختی هست چون همه شون از بهترین های بازار فعلی هستن... گزینه راحت تر اینه که یه سری 9 فیلیپس بگیری و خودت رو راحت کنی (جزء معدود دستگاه هایی هست که جایزه ESIA رو گرفته) البته این دوستمون هم زحمت کشیدن نقدهای مرتبط رو پیدا و اینجا گذاشتن

من اگه بخوام تی وی بگیرم حتمن دنبال این مشخصات می رم :
    1- ال ای دی و بدون ابری شدن
    2- رسپانس پنل عالی
    3- صدای اسپیکر معقول
    4- کنتراست
    5- قابلیت ----T و اگه باشه ----s
    6- مصرف برق پایین!
    7- قابلیت پخش انواع فرمت ها از USB
    8- حداقل 200 هرتز
    9- قابلیت رکورد کردن
    بعد از تصویر دلخواه این موارد بالا برای من اولویت داره حالا اگه چیز دیگه هم اضافه داشت که بهتر

14. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

gla021 عزیز
    سوال شما هم پاسخ داده شد پ.خ رو چک کن.

16. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با تشکر از gla021 عزیز
    طبیعیه که من این بررسی که شما زحمت کشیدین آدرسش رو دادین و بررسی سایتهای معتبر دیگه رو در مورد این مدلها خوندم اما عرضم این بود که مشکل من اینه هیچ کدوم رو از نزدیک ندیدم ونتونستم با هم مقایسه کنم. از طرفی شما چقدر جرئیات و اطلاعات تو این نمونه های تصویری میبینید که بتونید با هم مقایسه کنید؟
    و اما در پاسخ به پیشنهاد خرید 9705 باید عرض کنم اگر 50% از پولش رو به عنوان وام بلاعوض هبه بفرمایید با کمال میل حاضرم.
    از شوخی گذشته آخه این مدل چطور تو اون کلاس قرار میگیره؟ اینو باید با HX929 و LE930 و VT30 مقایسه کرد . در کل اطلاعی از قیمت سایز 46 تو مرزها دارین؟
    چرا 200 هرتز؟ چشم که فرق بین 100 و 200 رو نمیتونه تشخیص بده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •