چند نا Triangle داری؟
چند نا Triangle داری؟
نه هیچ متریالی استفاده نمیکنم
به چند تا نمیرسه همون اولی رو که میزارم داغون میشه
هـــا ؟؟
این Triangle چی هست خوردنیه ؟؟![]()
Tri همون مثلثه ... اگه Tri زیاد باشه قاعدتا باید موقعی که از لایت مپ استفاده میکنی هم فریم ریت بیاد پایین
یه عکس وایر فریم از اون صحنه میزاری ؟
آها منظورتون سگمنتاش هست
آره پایینه
ببین من اگه یه باکس هم توی صفحه بزارم و یه نور با سایه بدم سرعتم خیلی پایین میاد
من قبلا با همچنین سیستمی کار میکردم اصلا نمیشه بازی کرد نمیدونم شما چطور یونیتی رو لود کردید!دیگه اگه UDK رو اجرا کنید فکر کنم یه انفجار بزرگ صورت میگیره
با سیستم 6200 خوب جواب میده![]()
پس مشکل از سیستمه ؟
راستش دارم میرم تو نخ i7
ممنون
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
راستی امید جان میشه شما یه قطعات توپ معرفی کنید که به درد بازی کردن و بازی سازی با یونیتی بخوره و کم نیاره
قیمتش مهم نیست فقط قطعات توپ باشه و با هم مچ باشن
ممنون
به آدرس Edit->Project Settings->Quality برو و Editor Quality را روی Sample بزار اگه باز هم آهسته بود بزار Fast حتما سرعت بالا میاد
اگر باز هم سرعت پایین بود به آدرس Edit->Graphics Emulation برو و SM 1.4 به پایین رو انتخاب کن با این کار سرعتت خیلی خیلی بالا میاد!
موفق باشی
Last edited by Omid_Sadeghvand; 01-09-2010 at 18:31.
سیستم من
AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs)
RAM 2GB
GeForce 9600 GT
من مترو 2033 رو با آخرین تنظیمات اجرا کردم ولی کمی کند بود!
شدر اقیانوس ( Ocean Shader )
Ocean shader 3.4 Unity Free & Pro 2.6.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نام آفریننده هنر و زیبایی
با سلام و درود
با یاری خداوند متعال و همت و تلاش تیم مدیریت، سایت Unity3d.ir با امکانات جدید راه اندازی شد.
امکانات سایت جدید:
1- ایجاد وبلاگ با نام انتخابی شما yourdomain.unity3d.ir
2- 10 مگابایت فضای رایگان
3- ایجاد گروه
4- ایجاد دوستی
5- ....
تلاش بسیاری شده است تا بتوان تمامی مطالب فارسی آموزش موتور بازی ساز یونیتی و ساخت بازی رایانه ای را یکپارچه و در یک مکان جمع آوری کرد، امید است به این مهم دست پیدا کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)