تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 296 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی حسین من امروز به لمپارد زنگ زدم گفتم نیم فصل می خوام بخرمت که تیمم مدعی قهرمانی بشه. یه پول خیلی خوب بهش پیشنهاد دادم گفت باشه میام ولی فقط حسین باید اجازه بده.پس حله دیگه
    من شدیدا دنبال یک بال کلاسیکم .راستم بدجوری لنگ میزنه اگه بتونی یک راست شیش دنگ برام جور کنی شاید از خیر لمپارد بگذرم ترکیب اسین - بالاک فعلا توی این سه بازی اخیر خوب جواب داده .
    اما فکر کنم سه چار تا از بازیکنانتو باید بدی تا بتونی بازیکن مورد نظر منو جذب کنی . اونوقت میتونم باهات معامله کنم .

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

بچه ها خداییش اگه بازیها سخت نباشه اصلا چه لزومی داره ما دنبال تقویت تیم مون باشیم و بازیکن جدید بخریم ؟
    همین سختی بازی هیجان و جذابیت بازیها رو چند برابر میکنه .
    انصافا قبول دارین یا نه ؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من تونستم بازیمو با نتیجه 0-1 ببرم.نیمه ی اول بیشتر بازی در دست من بود اما به گل نرسیدم.نیمه ی دوم هم بازی با همین منوال پیش میرفت که روی شوت کویوت و برگشت اون با شوت استثنایی تورس به گل رسیدم چلسی یک با هم نتونست موقعیت گل بیافرینه.با اینکه من کل 80 درصد بازیکنام نا آماده بودند ولی در مقابل چلس 40 درصد بازین ناآماده داشت به همین دلیل نتونستم مهاجم دیگری رو کنار تورس قرار بدم تا کمکش کنه و بازی با این چلسیه قدرتمند و با اوج آمادگیش و تیم فلج من تنوستم 3 امتیاز این مسابقه رو به دست بیاورم.
    سیو بازی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

الان كسي داره بازي ميكنه؟

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

عادل تورس چطور معامله ميزني

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من الان در جدول زیر محمد 4 هستم.
    بازیه بعدی بازیه آرمین و پورت موس.که باید تلاشش برای ارتقاء در جدول انجام بده.
    تورس صدر جول گلزنان.
    عادل تورس چطور معامله ميزني
    مسعود جان من همین یه بازیکن رو دارماونم میخواین ازم بگیرین
    Last edited by SHADEL; 08-02-2010 at 23:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام بچه ها من تونستم بازیمو با نتیجه 0-1 ببرم.نیمه ی اول بیشتر بازی در دست من بود اما به گل نرسیدم.نیمه ی دوم هم بازی با همین منوال پیش میرفت که روی شوت کویوت و برگشت اون با شوت استثنایی تورس به گل رسیدم چلسی یک با هم نتونست موقعیت گل بیافرینه.با اینکه من کل 80 درصد بازیکنام نا آماده بودند ولی در مقابل چلس 40 درصد بازین ناآماده داشت به همین دلیل نتونستم مهاجم دیگری رو کنار تورس قرار بدم تا کمکش کنه و بازی با این چلسیه قدرتمند و با اوج آمادگیش و تیم فلج من تنوستم 3 امتیاز این مسابقه رو به دست بیاورم.
    سیو بازی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایراد نداره برگشت جبران میکنم . مدعیا دارن یکی یکی زیاد میشن .
    وحید کجایی تو که قرار بود با اورتون همه رو لوله کنی کجای جدولی نمیبینمت .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها نظرتون در مورد این ایده چیه ؟ دو تیم آخر بین خودمون پایان فصل از لیگ خارج بشن و بجاش دو نفر دیگه از کسانیکه دوست دارن توی لیگ ما شرکت کنن رو وارد کنیم . الان چند نفر علاقه دارن بیان توی لیگ ما اما به دلیل اینکه لیگ شروع شده نمیتونن . اینجوری انگیزه برای بچه ها ایجاد میشه که بازیهاشونو با جدیت بیشترب انجام بدن تا از لیگ خارج نشن .
    من اینو الان گفتم که آخر فصل کسی نگه چرا الان میگین .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من شدیدا دنبال یک بال کلاسیکم .راستم بدجوری لنگ میزنه اگه بتونی یک راست شیش دنگ برام جور کنی شاید از خیر لمپارد بگذرم ترکیب اسین - بالاک فعلا توی این سه بازی اخیر خوب جواب داده .
    اما فکر کنم سه چار تا از بازیکنانتو باید بدی تا بتونی بازیکن مورد نظر منو جذب کنی . اونوقت میتونم باهات معامله کنم .

بچه ها خداییش اگه بازیها سخت نباشه اصلا چه لزومی داره ما دنبال تقویت تیم مون باشیم و بازیکن جدید بخریم ؟
    همین سختی بازی هیجان و جذابیت بازیها رو چند برابر میکنه .
    انصافا قبول دارین یا نه ؟
    در مورد بازیکن مطمئن باش چند بازیکن خوب بهت میدم من دفاع وسط ها و هافبکهای گوشه خوب زیادی دارم. ولی تازه من دروگبا رو هم می خوام
    میگم چه طوره هر کسی یه بازیکن آزاد از لیگهای دیگه همین الان بتونه بخره؟توی واقعیت هم میشه بازیکنان آزاد که باشگاه ندارند رو هر موقع بخری.مثلا بازیکنان آسیایی که بیشترشون باشگاه ندارند یا بازیکنانی مثل آدریانو که باشگاه ندارن.حسین نظرت چیه؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم چه طوره هر کسی یه بازیکن آزاد از لیگهای دیگه همین الان بتونه بخره؟توی واقعیت هم میشه بازیکنان آزاد که باشگاه ندارند رو هر موقع بخری.مثلا بازیکنان آسیایی که بیشترشون باشگاه ندارند یا بازیکنانی مثل آدریانو که باشگاه ندارن.حسین نظرت چیه؟
    اینجوری خیلی عالی میشه. من هم موافقم.
    الان تم منو وحید خیلی ذغالیه.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایراد نداره برگشت جبران میکنم . مدعیا دارن یکی یکی زیاد میشن .
    وحید کجایی تو که قرار بود با اورتون همه رو لوله کنی کجای جدولی نمیبینمت .
    نوبت ما هم میرسه .من هنوز تیمم جا نیوفتاده.من با بازیکنان معمولی ستاره درست می کنم(نمی دونم چرا شکلک ها بعضی وقتها کار نمی کنه.کلا الان روی هر چی چیزی مثل نقل و قول و رنگ و.... کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته)

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

بچه ها نظرتون در مورد این ایده چیه ؟ دو تیم آخر بین خودمون پایان فصل از لیگ خارج بشن و بجاش دو نفر دیگه از کسانیکه دوست دارن توی لیگ ما شرکت کنن رو وارد کنیم . الان چند نفر علاقه دارن بیان توی لیگ ما اما به دلیل اینکه لیگ شروع شده نمیتونن . اینجوری انگیزه برای بچه ها ایجاد میشه که بازیهاشونو با جدیت بیشترب انجام بدن تا از لیگ خارج نشن .
    من اینو الان گفتم که آخر فصل کسی نگه چرا الان میگین .
    حسين جان من ميگم ليگ بعدي را گلچيني از تيم هاي قوي ليگهاي مختلف كنيم هم بازي سخت تر ميشه و هم ميتونيم با تعداد نفرات بيشتري ليگ را دنبال كنيم ؟؟؟
    نودم كه شروع شد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •