اینو ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پست رو خوندم اما می خواستم ببینم میشه ایمیج و پشتیبانی که میگیرن رو ریخت رو هارد اکسترنال چون مشکله دیگه پیش میاد اگر روی هارد باشن ممکنه پارتیشن رو پاک کنم بعد این هم پاک میشه
بعد اگر ایمیجی که با اون دو تا نرم افزار از دو تا پارتیشن میگیرم به همراه بک آپ ماشین زمان رو یک هارد اکسترنال بریزم مشکلی پیش نمیاد
و سوال اخر اینکه ایمیج اینا کلا مطمئنه یعنی هم ویندوز و هم مکینتاش رو بازگردانی میکنه
ببخشید اگر زیاد شد
هر جایی میزنم به برق همینه.
شاید به خاطر تبدیلی هست که سر پریزش می خوره. جرقه هم میزنه همیشه!
ممنون
بکاپ بهتره رو هارد اکسترنال باشه ، اما ایمیج ویندوز رو میتونی رو پارتیشن مک نگه داری و با ماشین زمان بکاپ بگیری !
اینطوری از هر دو بکاپ گرفتی ، هم مک و هم ویندوز!
پسر خوب ، حداقل ماهی یکبار کل هاردم رو ریستور میکنم!و سوال اخر اینکه ایمیج اینا کلا مطمئنه یعنی هم ویندوز و هم مکینتاش رو بازگردانی میکنهپس شک نکن که ۱۰۰ درصد ، هاردتو ریستور میکنه!
ولی بکاپ ماشین زمان ، محض احتیاط ، واجبه!
تبدیل ؟؟؟ امکانش زیاده !
جرقه ، طبیعیه!
البته ، من تو خونم ترانس دام برای همین تا حالا از این مشکلات نداشتم! ولی یک سرچی میکنم بهت میگم چکار کنی !
شما اول ، با یک تیدیل دیگه امتحان کن ببین ، جواب میده ؟ یا نه!؟
بازم مثل همیشه امید برنده میشه مثل همیشه کامل و جامع بود ممنون
ببین من اینطوری متوجه شدم اول با استفاده از اون دوتا نرم افزار از دو تا پارتیشن ایمیج بگیرم رو هارد بعد با ماشین زمان یک بکاپ بگیرم رو هارد اکسترنال
بعد اینطوری اگر کل هارد رو فرمت کنم ماشین زمان میتونه هم مک هم ویندوز رو برگردونه ؟؟؟
و اخر اینکه ایمیجی که دو تا نرم افزار میگیرین حجم زیادی اشغال نمیکنه
به سیستم ارت خونه هم بر میگرده . اگر سیم ارت در پریزها بود به چنین مشکل هایی بر نمی خوردید![]()
سلام به همه
والله ما تا حالا با ویندوز کار می کردیم. یه روزه که داریم با مک کار می کنیم. اما راستش بخاید گیج شدم به گونه ای که هر کاری می کنم نمی تونم به درایوهام دسترسی پیدا کنم (بهم نخندید). درایوها را از کجا میشه دید؟
بچه چند پست پیش دوستمون گفت که وقتی دو شاخه رو میزنه جرقه میزنه
چون دوشاخه برای ایران نیست منم از تبدیل استفاده میکنم دقیقا مال من هم جرقه میزنه
حالا می خواستم ببینم اگر من این بسته رو بخرم فکر نکنم دیگ مشکلی باشه برای تبدیل دو شاخه برق
امید جان نظر شما چی هست و اینکه خودت از چی استفاده می کنی
![]()
ببین روزبه جان جرقه طبیعی هست . شما هر کاری کنی جرقه میزنه
منظور دوستمون اینه که بدنه لپ تاپش برق داره .به نظرم اگر سیستم ارت منزل درست باشه به این مشکل بر نمی خورن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)