دوست عزیز لطفا اطلاعاتی که مطمین نیستید را ندهید.مودم های گرون تر تو فضای باز اینقدر برد نمیدن چه برسه به این.![]()
دوست عزیز لطفا اطلاعاتی که مطمین نیستید را ندهید.مودم های گرون تر تو فضای باز اینقدر برد نمیدن چه برسه به این.![]()
سلام
بجز تی پی لینک از برند های دیگه چه مدل هایی هست
من خودم این رو انتخاب کردم:
D-link DSL-2730U
این مدل چطوره
برد وایرلسش چطوره؟؟
این بهتره یا اون مدل تی پی لینک
با تشکر
پست قبلی اصلاح شد.
اون مودم یه فضای 100متری رو میتونه پوشش بده.
مودمهای با تلنولوژیN 150 نهایتا100یا 150متر برد دارن. اون هم توی فضای باز.
ولی به راحتی میتونه کل فضای خونه رو پوشش بده.
در پست قبل هم اشتباهی رخ داد که عذر خواهی میکنم.
قیمتش هم 54.000تومنه.
این کارا برای سودشون سودشون از فروش مودم هست.
اصلا به این موضوع توجه نکنید.
فقط دقت داشته باشید که مودم های Linksys علارقم کیفیت بالا ، برد نسبتا پایینی دارند.(نسبت به مودم های هم رده)
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
راستش فکر نکنم 8901 اینقدر بتونه پوشش بده.بودچه رو بیشتر کنین دست بازتر میشه.
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
اگر من بجای شما باشم از بازار تهیه خواهم کرد.![]()
بله دیگه میخوام با هر چی دم دستمه بتونم کانکت شم با سیم ، بی سیم ، با لب تاپ ، با آیپاد ،با پی سی و . . .![]()
بله فقط اینترنت،برای اشتراک گذاری پرینتر و غیره باید یه اکسس پوینت گرفت یا میشه با یه مودم وایرلس م اینکارو کرد؟
تقریبا 200 متر
طبقه پایین بالا هم برام مهم نیست فقط از نظر سازگاری با آی اس پی های مختلف مشکل نداشته باشه
ممنون
Last edited by hacpdvp; 29-09-2011 at 17:39.
چون عجله داشتم همون مودم شركت رو با 50 درصد تخفيف 39.5 خريدم. گرچه 79 قيمت اصلي اين مودم بي نام و نشون خيلي زياد و به نوعي كلاهبرداري بود، اما 39 تومن قيمت ارزون ترين مودم وايرلس موجود بازاره. هرچي باشه تو اين رده قيمتي بي كيفيت ترين نخواهد بود. ضمن آنكه بعدا شركت پارس آنلاين واسه ايرادات شبكه خودش كمتر بهونه مي تونه بياره...
در مجموع با توجه به هزينه صرف شده در محدوده كمترين قيمت هم رده بازار پشيمون نيستم اگر چه با صرف هزينه بالاتر مي تونستم مودم بهتري بگيرم اما خودم اگر هم از بازار مي خريدم بيشتر از 50 تومن واسه مودم هزينه نمي كردم.![]()
مبارکه.
تست کردید نتیجه تست رو اعلام کنید.
پیشنهاد میدم همون asus DSL N10 رو بگیر برد WL بسیار خوبی داره ... راست کار خودته
از تی پی لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا ؟
ایسوس وایرلس N رو هم ساپورت میکنه
اکسس پوینت هم میشه
حالا شما چرا نظرتون روی رایکسل هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)