اول باید چراغ هاتو روشن کنی بعد کلید رو بزنی........![]()
اول باید چراغ هاتو روشن کنی بعد کلید رو بزنی........![]()
مرسی از همه ی بچه های گل.
خودشون دادن.
اینقدر تو این مدت بهشون پیله شده بودم که دو دستی ضرر و زیان رو دادن.
آخه هربار که می گفتم ماشینم چی شد میگفتن ضررش رو میدیم. دیگه دادن.
ولی از خودپرداز نتونستم پول بگیرم. نمیدونم چرا.
منتظرم......تو شهر 100 دی چند میسوزونید.....؟؟![]()
آقا این چه جورشه آخه؟؟؟ من این همه پست دادم یه نفرم جواب پست های منرو نمیده ... خودتون نگاه کنین صفحات قبلو ... نمیدونم دیگه به هر حال ...
ماشین منم تا 1000تا صدی 9 بود ... ولی بعد از سرویس اولیه اوضاش خیلی بهتر شد کم شدن مصرفشو حس میکنم اما هنوز اندازه نگرفتم ...
درسته، مرسی. فکر میکردم با چراغ کوچیکا هم روشن میشه. در صورتی که با نور پایین روشن میشه.
کسی پروژکتور جلو برای 111 نصب کرده؟ میخواستم بدونم رله و سیم کشی هست و خودم میتونم ببندم یا نه، حتماً باید ببرم نمایندگی؟؟؟
Last edited by D r i v e r; 06-11-2010 at 17:59.
سیم کشی شو داره فقط باید چرغ و کلید رو نصب کنی...
همین....
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
برای سرویس اولیه کجا بدری ماشین رو.....؟؟؟
پست قبلیم ...
سلامی دوباره به همه ی بچه ها
من از فروش ماشین منصرف شدم ! چون امروز زنگ زدن گفتن ماشینت بالاخره سند شده و پلاک هم میشه تا فردا !
بعد از 15 روز دیرکرد در تحویل فقط و فقط به خاطر انتخاب رنگ نوکمدادی فردا میرم ماشینو تحویل بگیرم !
یه سئوال دارم از اون دوستی که فرموده بودن 75 هزار تومان بابت دیرکرد واسشون واریز کردن ، طبق چه فرمولی محاسبه کردن براتون ؟! این که خیلی کمه !! واسه منم 15 روز جریمه داره بابت دیرکرد ولی بیشتر از اینا میشه...!
به منم گفتن مبلغ جریمه رو میریزن داخل کارت گارانتی ماشین و من میتونم از عابر بانک برداشت کنم.
فرمولی که به من اعلام کردن اینه :
8985000 ضربدر 30 تقسیم بر 365 = جواب بدست آمده رو هم تقسیم بر 30 میکنیم
طبق این فرمول جریمه دیرکرد می افته روزی 24 هزار تومان !
دو تا مشکل جدید دارم:
چراغ ABS یه وقتایی خود به خود روشن میشه و بعد یه مدت خاموش میشه.
دلیلش چی میتونه باشه؟
مشکل بعدی هم وقتی ماشین رو اول صبح روشن میکنم و راه می افتم وقتی هنوز ماشین سرده وقتی گاز میدم پدال گاز زیر پام لگد میزنه. یعنی چه جوری بگم یه جورایی میلرزه.
تا ماشین گرم بشه اونم از بین میره.
کسی نظری نداره؟
اون فرمول ضرر دادنشون رو هم من نمیدونم چجوری حساب کردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)