با سلام خدمت دوستان
پدر بنده یکی از مسئولان مبین نت هست
دوستانی که از مبین نت گله داشتند بدونند که مبین نت خیلی وقته شبکش راه افتاده و در حال تسته و اینی که میبینید به مردم هنوز سرویس ندادند این است که میخوان سرویس کاملا مطمئن و با کیفیت و بدون قطعی به مردم تحویل بدهند
من الان چند ماهه با سرعت 2 مگ در حال تست شبکه هستم که تا فردا پس فردا به سرعت فوق نجومی STM1 ارتقا پیدا می کنه
STM1 یک اصطلاح مخابراتی هست یعنی 64 تا 2mb یا 128 mb که البته مودم های ایندور تا 15 مگ بیشتر جواب نمیدهند
راستی اینم بدونید بد نیست که کل پهنای باند ایران 134 تا STM1 هست.
من با 2mb با سرعت 250 KB دانلود می کنم
مودم های indoor که با وای فای هست خیلی خوب هست ما تو خونه با 2 تا لپ تاپ و یک PC و 2 تا گوشی باهاش کانکتیم و میشه باهاش فیلم آنلاین دید.
موبایلیتی که فعلا برای عموم فعال نیست هم خیلی خوب جواب میده البته تا محدوده تحت پوشش
اگر دیدید از سرویستون راضی نیستید یا تحت پوشش شبکه نیستید میتونید مودم رو ببرید و پس بدهید و پولتون رو پس بگیرید
این خبر رو بهتون بگم که 40 % سهام این شرکت به همراه اول فروخته شده و از این به بعد تمام BTS های همراه اول در اختیار شرکت هست و شرکت می تونه به راحتی شبکه رو گسترش بده .
به نظرمن هر چه رقابت بین شرکتها بیشتر بشه تماما به نفع مشتری هست
من آینده خوبی رو پیش رو می بینم سرعتها زیاد و قیمت برای مصرف کننده به حداقل می رسه
دقیقا کاری که برای سیم کارت شد و دیدید که دست هر کسی هست وایمکس هم همینگونه میشه که در هر خانه باید حداقل یک وایمکس پر سرعت وجود داشته باشه.
ما برای اجرای دولت الکترونیک مجبوریم به این سمت بریم