ببخشید شما هم شب ها سرعت دانلودتون رو چک کردین ؟
همون 32 بوده یا میاد پایین ؟ قطعی چی داشتین یا نه؟
ممنون میشم مرکز مخابراتیتون رو هم بگین.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببخشید شما هم شب ها سرعت دانلودتون رو چک کردین ؟
همون 32 بوده یا میاد پایین ؟ قطعی چی داشتین یا نه؟
ممنون میشم مرکز مخابراتیتون رو هم بگین.
Last edited by psat; 23-08-2010 at 20:18.
من چک کردم مثه اینکه دزست بشو نیست
ای بابا عجب مساله ای شده.ممنون که تست کردین.
من دیروز با یکی از بچه های پشتیبانیشون صحبت کردم و گفت کسی همچین مشکلی رو مطرح نکرده.
حالا شما یه زنگ بزن بهشون 2227067 و به پشتیبانی بگو من این مشکل رو دارم.چون من که بهشون گفتم
اونا گفتن شب هم سرعت همونه و هم قطعی نداره.شما بهشون بگو،چون اونا موظف هستند پیگیری کنند
و مشکل شما رو حل کنند.بعدش ببین چی جواب میدن،اونوقت معلوم میشه قضیه چی هست.
دوست عزیز تنها کشوری که اینترنت نداره کره شمالی هستش ...........پس خوشحال باش چون ما هم به زودی مثل اونها خواهیم شد وقتی این چنین کشور هایی رو سر لوحه کارهامون قرار می دیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من Adsl رو از مخابرات گرفتم و واقعا خيلي بيخوده همش قطع ميشه و سرعت دانلود هم با idm به زور به 10 مي رسه تازه روند نزولي داره يعني همش 10 نيست از بايت شروع ميشه تا به 10 كيلو بايت برسه (128 رو گرفتم )
سلام به برو بچ اراک یه خبری دیدم می خواستم بدونم حقیقت داره یا نه؟
مدير عامل شركت مخابرات استان مركزي:
22 هزار پورت اينترنت پرسرعت در سطح استان مركزي نصب شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت مخابرات استان مركزي از نصب و راهاندازي 22 هزار پورت اينترنت پرسرعت در سطح استان مركزي خبر داد.
هومان محمودي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراك اظهار داشت: به منظور نصب و راه اندازي اين مراكز بيش از 3 ميليارد تومان هزينه شده است.
وي با بيان اينكه هزينه واگذاري اين سيستم بسيار ارزان بوده و در بسياري از نقاط استان قابل دسترسي است، تصريح كرد: اينترنت ارائه شده از 64 كيلو بايت در ثانيه تا 2048 كيلوبايت در ثانيه قابل عرضه است و متقاضيان ميتوانند با ترافيكهاي مختلف از حداقل دوماه دوره اشتراك تا 12ماه نسبت به برقرار كردن اينترنت پرسرعت در منزل يا محل كار خود اقدام كنند.
مديرعامل شركت مخابرات استان مركزي با اشاره به راهاندازي اينترنت پرسرعت در تمامي روستاهاي متقاضي بيان داشت: در حال حاضر 62 هزار پورت اينترنت به صورت GSM در روستاها نصب شده است.
محمودي گفت: استفاده از اينگونه امكانات به ويژه در روستاها نقش بسيار موثري در اقتصاد خانوادههاي روستايي داشته و از مراجعه آنها به شهرها و به دنبال آن هزينههاي رفت و آمد جلوگيري ميكند كه بايد در اين زمينه فرهنگسازي لازم صورت گيرد.
محمودي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اجراي طرح سحر شركت مخابرات استان مركزي ويژه ايام ماه مبارك رمضان گفت: به مناسبت ماه رمضان شركت ارتباطات سيار بستهاي را با به عنوان هديه سحر به منظور مشتركان اعتباري مهيا كرده است كه شامل 100 دقيقه مكالمه و 100 پيام كوتاه است كه به مدت يك ماه از زمان فعالسازي از ساعت 24 تا 8 صبح قابل استفاده است.
وي تصريح كرد: با ارسال يك پيام كوتاه بدون متن به شماره 8900 راهنماي فعال سازي بسته هديه سحر در قالب پيام كوتاه براي مشتركين ارسال خواهد شد كه پس از دريافت پيام كوتاه راهنماي فعال سازي بسته در صورت ارسال عدد يك به همان شماره (8900) بسته فعال شده و پيام تاييد فعال سازي براي مشتركين ارسال ميشود.
انتهاي پيام/ي30/بکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته دو مگ هم میدن راست هست؟
.................................................. .................................................. ....
میدن اما نه با کاربرای خانگی..............گوبا با کارت دانشجویی هم نمی تونی بگیری!!!!!!!!!! سرویس های سرعت بالا رو به کسایی می دن که جواز کسب یا جواز تجاری شرکت یا آموزشگاه یا موسسه ای داشته باشند..........
پ.ن : اینترنت سرعت بالا می خوای چه کار مگه کارت با دایل آپ راه نمی افته .......!!!! سرعت بالا می خوای که بری توی سایت های بیگانه.... محارب بشی......فتنه گر بشی......!!!!! اصلا همون دایل آپ رو هم ازت می گیریم و سایت ها همه رو قیلتر می کنیم تا حالتون جا بیاد .........اینترنت می خواید چه کار ......برید بشینید سریال جراحت نگاه کنید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله شب ها هم سرعت ثابت هست . قطع شدن هم چند بار شب ها داشتم بعد از ساعت 1 . اما کلا خوب بوده .
مرکز مخابراتی علیزاده هستم
پست حذف شود
Last edited by amin_g_p; 08-09-2010 at 00:47.
ای بابا رعد و برق هم باعث اختلال در اینترنت شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
من مرکز باهنر هستم از گذرگاه اینترنت گرفتم دیروز هر 5 دقیقه یه قطع می شد آخر زنگ زدم گفت رعد برق زده تجهیزات رو ترکونده مشغول تعمیر هستیم ......................حلاصه از دیروز تا الان من اینترنت نداشتم به خاطر رعد و برق..................دوستانی که مرکز باهنر بودند هم این مشکل رو داشتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)