تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 95 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مدل "40 که الان توبازار سامسونگ میده خروجی SPDF رو نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ما داریم از مدل B690 سام و B650 اروپائی صحبت می کنیم هر دوی این مدلها خروجی اپتیکال دارند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما داریم از مدل B690 سام و B650 اروپائی صحبت می کنیم هر دوی این مدلها خروجی اپتیکال دارند .
    از اسم این تاپیک معلومه عزیز
    b690 سامسونگ که سام سرویس میده این خروجی رو نداره ok

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[SIZE="3"]دوست عزیز من
    قانون اول و آخر ورود به منوی مخفی پنل ها قبل از هر گونه دسنکاری اول از تمام مقادیر منوی مخفی تون نت برداری کنید . ( با یک دوربین دیجیتال از تمام صفحاتش با حالت ماکرو دوربین عکس بگیرید ) و از تغییر دادن چیزی که نمی دونید چکاری برای شما انجام می ده خودداری کنید .
    نحوه ورود به منوی مخفی : تلوزیون در حالت استندبای ( خاموش )
    INFO......MENU......MUTE......POWER رو به ترتیب از چپ به راست فشار می دید .
    [/SIZE]

یک مطلب دیگه اینکه وقتی شما یک وسیله جانبی اعم از کنسول بازی ، ----- و .... رو به پنلتون وصل می کنید از طریق انواع پورت ها میزان هرتز تصویر شما منوط می شه به خروجی وتنظیمات اون دستگاه جانبی و پنل شما اگه بطور مثال 1000 هرتز هم باشه کمکی به شما نمی کنه . بطور مثال ----- هایی hd رو اعم از دریم باکس یا هایویون
    رو شما اگه به پورت Hdmi این پنل وصل کنی در فرکانس 50 تا 60 هرتز در فرمت 1920 *1080 قرار می گیرند .
    اون تنظیم موشون پلاس در فرکانس 120 زمانی به شما کمک می کنه که با تیونر این پنل تصویر رو ببنید یا با حافظه جانبی از HD پلیر پنل تصویر ببنید .
    من مطلبتون رو نگرفتم!من ----- اچ دی دارم و همین بی 690 و با کابل Hdmi
    1.آیا کاری هست که انجام بدهم تا از حداگثر کیفیت تصاویر استفاده کنم؟
    2.آیا با رفتن در منوی مخفی و بالا بردن هرتز تا 120 تاثیر قابل محسوسی رو خواهیم داشت یا خیر؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب فرق سامسونگ 650 مالزي و اروپائي چيه؟ و از كجا ميشه فهميد كدوم يكي نصيب ما شده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از اسم این تاپیک معلومه عزیز
    b690 سامسونگ که سام سرویس میده این خروجی رو نداره ok
    دوست گرامی اگر مطلب شما صحیح باشه که واقعا جای تاسف داره . چطور یک مدل استاندارد رو ناقص عرضه می کنند ؟ روی مدل 46 با بالا چطور ؟ شما اطلاع دارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست گرامی اگر مطلب شما صحیح باشه که واقعا جای تاسف داره . چطور یک مدل استاندارد رو ناقص عرضه می کنند ؟ روی مدل 46 با بالا چطور ؟ شما اطلاع دارید
    من این پنل رو دارم ("40) برای همین با قطعیت گفنم، چون امکانات و ورودی و خروجی ها باید در هر سری با هم مطابقت داشته باشه ، سری B690 تمامی ورودی و خوجی هاش در سایزهای مختلف ثابته،
    موفق باشید.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تی وی ما هم این مشکل رو پیدا کرده امروز متوجه شدم یه خط افقی وسط تی وی افتاده ماله ----- و کابل هم نیست از یو اس بی میخونه هم همینطوریه کلا یه خط هست وسط صفحه
    این مشکل من بود امروز از گارانتی اومدن و فریمور رو آپدیت کرد و تله تکست فارسی شد همین . اون خط وسط تصویر سره جاش موند. یارو گفت حالا تو هفته بعد زنگ میزنیم باید یه قطعه ایش عوض شه به اسم فلته پنل ! (دوستانی که آشنایی دارند بگن قطعه مهمی است این فلت ؟ به ## ندن پنلو )

پنلی که یه ماه بیشتر نیست کار کرده باید یه قطعه اش عوض شه : شاهکاری دیگر از سامسونگ !

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من مطلبتون رو نگرفتم!من ----- اچ دی دارم و همین بی 690 و با کابل Hdmi
    1.آیا کاری هست که انجام بدهم تا از حداگثر کیفیت تصاویر استفاده کنم؟
    2.آیا با رفتن در منوی مخفی و بالا بردن هرتز تا 120 تاثیر قابل محسوسی رو خواهیم داشت یا خیر؟
    با تشکر
    دوست گرامی من
    نه شما نمی تونید کاری انجام بدید . من از میزان اگاهی شما به بحث فنی این مورد اطلاعی ندارم ولی به زبان ساده می نویسم تا برای دوستان آماتور هم قابل استفاده باشه . ببینید وقتی صحبت از هرتز می کنیم یعنی نرخ بازیابی اطلاعات یا refresh . به طور مثال وقتی صحبت از 60 هرتز می کنیم در ----- HD یعنی تصویر شما در یک ثانیه 60 بار در رزولوشن 1980 * 1920 بازسازی می شه هر چه این میزان بیشتر باشه طبعا تصویر شما روان تر خواهد بود .
    پنل های پلاسما نرخ بازیابی 600 هرتز دارند بنابراین تصویرشون بسیار روانتر هست از پنل های ال سی دی . به دلیل سنگینی حجم اطلاعات در تصاویر اچ دی و نیاز به پردازش سنگین که نیازمند سی پی یوی قدرتمندی هست معمولا پخش کننده های HD اطلاعات رو بیش از 60 هرتز نمی تونند پردازش کنند . شما هر وسیله ای رو که از پورت HDMI متصل می کنید پنل شما فرکانس رو بازیابی می کنه و نمایش می ده . شما دکمه سورس رو که روی ورودی HDMI رسیورتون به پنل بزنید نرخ اتصال تون مشخص هست . مطلب من به دوست قبی این بود که اگه شما دستگاه XBOX تون رو با پورت HDMI متصل کنید نرخ اتصال دستگاه به پنل تعیین کننده هست اگر پنل بر فرض 200 هرتز باشه و نرخ تصویر شما از ورودی 50 هرتز ، شما تصویر رو 50 هرتز می بینید و هرتز بالاتر پنل کمکی نمی کنه .
    در مورد تفاوت 120 تا 100 این تفاوت در 60 تا 100 خیلی محسوس هست که سری 5 تا سری 6 سامسونگ هست ولی در این مورد از نظر تکنیکی که خوب مثلما بهتر هست ولی این که به چشم عادی هم قابل لمس باشه باید دو پنل رو کنار هم گذاشت و مقایسه کرد که امکانش مهیا نیست . " موفق باشید "

9. 2 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

در مورد تفاوت 100 هرتز با 120 هرتز، اگه اشتباه نكنم 120 براي تصاوير NTSC هست و 100 هرتز براي PAL

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پیمان جان ممنون از جواب :
    1.فعال کردن 120 هرتز برای منی که کیوبرو 250 اچ دی هست رسیورم.با توجه به این مطلب که رسیورم بیشتر از 60 هرتز را ساپورت نمی کند این بالا بردن هرتز بی 690 چه تاثیری روی عملکرد تصاویر به هنگام تماشای کانالهای اچ دی خواهد داشت؟فعال کردنش فایده ای خواهد داشت یا خیر؟
    2.اگر جواب مثبته از کدام قسمت منوی مخفی و به چه صورتی باید عمل کرد؟
    باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •