ما داریم از مدل B690 سام و B650 اروپائی صحبت می کنیم هر دوی این مدلها خروجی اپتیکال دارند .
ما داریم از مدل B690 سام و B650 اروپائی صحبت می کنیم هر دوی این مدلها خروجی اپتیکال دارند .
از اسم این تاپیک معلومه عزیز
b690 سامسونگ که سام سرویس میده این خروجی رو نداره ok
من مطلبتون رو نگرفتم!من ----- اچ دی دارم و همین بی 690 و با کابل Hdmi
1.آیا کاری هست که انجام بدهم تا از حداگثر کیفیت تصاویر استفاده کنم؟
2.آیا با رفتن در منوی مخفی و بالا بردن هرتز تا 120 تاثیر قابل محسوسی رو خواهیم داشت یا خیر؟
با تشکر
خب فرق سامسونگ 650 مالزي و اروپائي چيه؟ و از كجا ميشه فهميد كدوم يكي نصيب ما شده؟
دوست گرامی اگر مطلب شما صحیح باشه که واقعا جای تاسف داره . چطور یک مدل استاندارد رو ناقص عرضه می کنند ؟ روی مدل 46 با بالا چطور ؟ شما اطلاع دارید
من این پنل رو دارم ("40) برای همین با قطعیت گفنم، چون امکانات و ورودی و خروجی ها باید در هر سری با هم مطابقت داشته باشه ، سری B690 تمامی ورودی و خوجی هاش در سایزهای مختلف ثابته،
موفق باشید.
این مشکل من بود امروز از گارانتی اومدن و فریمور رو آپدیت کرد و تله تکست فارسی شد همین . اون خط وسط تصویر سره جاش موند. یارو گفت حالا تو هفته بعد زنگ میزنیم باید یه قطعه ایش عوض شه به اسم فلته پنل ! (دوستانی که آشنایی دارند بگن قطعه مهمی است این فلت ؟ به ## ندن پنلوتی وی ما هم این مشکل رو پیدا کرده امروز متوجه شدم یه خط افقی وسط تی وی افتاده ماله ----- و کابل هم نیست از یو اس بی میخونه هم همینطوریه کلا یه خط هست وسط صفحه)
پنلی که یه ماه بیشتر نیست کار کرده باید یه قطعه اش عوض شه : شاهکاری دیگر از سامسونگ !
دوست گرامی من
نه شما نمی تونید کاری انجام بدید . من از میزان اگاهی شما به بحث فنی این مورد اطلاعی ندارم ولی به زبان ساده می نویسم تا برای دوستان آماتور هم قابل استفاده باشه . ببینید وقتی صحبت از هرتز می کنیم یعنی نرخ بازیابی اطلاعات یا refresh . به طور مثال وقتی صحبت از 60 هرتز می کنیم در ----- HD یعنی تصویر شما در یک ثانیه 60 بار در رزولوشن 1980 * 1920 بازسازی می شه هر چه این میزان بیشتر باشه طبعا تصویر شما روان تر خواهد بود .
پنل های پلاسما نرخ بازیابی 600 هرتز دارند بنابراین تصویرشون بسیار روانتر هست از پنل های ال سی دی . به دلیل سنگینی حجم اطلاعات در تصاویر اچ دی و نیاز به پردازش سنگین که نیازمند سی پی یوی قدرتمندی هست معمولا پخش کننده های HD اطلاعات رو بیش از 60 هرتز نمی تونند پردازش کنند . شما هر وسیله ای رو که از پورت HDMI متصل می کنید پنل شما فرکانس رو بازیابی می کنه و نمایش می ده . شما دکمه سورس رو که روی ورودی HDMI رسیورتون به پنل بزنید نرخ اتصال تون مشخص هست . مطلب من به دوست قبی این بود که اگه شما دستگاه XBOX تون رو با پورت HDMI متصل کنید نرخ اتصال دستگاه به پنل تعیین کننده هست اگر پنل بر فرض 200 هرتز باشه و نرخ تصویر شما از ورودی 50 هرتز ، شما تصویر رو 50 هرتز می بینید و هرتز بالاتر پنل کمکی نمی کنه .
در مورد تفاوت 120 تا 100 این تفاوت در 60 تا 100 خیلی محسوس هست که سری 5 تا سری 6 سامسونگ هست ولی در این مورد از نظر تکنیکی که خوب مثلما بهتر هست ولی این که به چشم عادی هم قابل لمس باشه باید دو پنل رو کنار هم گذاشت و مقایسه کرد که امکانش مهیا نیست . " موفق باشید "
در مورد تفاوت 100 هرتز با 120 هرتز، اگه اشتباه نكنم 120 براي تصاوير NTSC هست و 100 هرتز براي PAL
پیمان جان ممنون از جواب :
1.فعال کردن 120 هرتز برای منی که کیوبرو 250 اچ دی هست رسیورم.با توجه به این مطلب که رسیورم بیشتر از 60 هرتز را ساپورت نمی کند این بالا بردن هرتز بی 690 چه تاثیری روی عملکرد تصاویر به هنگام تماشای کانالهای اچ دی خواهد داشت؟فعال کردنش فایده ای خواهد داشت یا خیر؟
2.اگر جواب مثبته از کدام قسمت منوی مخفی و به چه صورتی باید عمل کرد؟
باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)