البته اینی که اینا رو گفته زیادی رویا پرداز بوده![]()
البته اینی که اینا رو گفته زیادی رویا پرداز بوده![]()
دوست من اخرش روآ هست و موتورش پیکانه و مال 40 سال پیشه!
هر تغییری که روش بدن نمیتونن اون مشکل اساسی موتور و گیربکس قدیمیش و خیلی مشکلات دیگش رو حل بکنن!
به هر حال اینو بدون کسانی که از 405 پیاده بشن روا نمیتونه به هیچ عنوان جای اونو بده براش!
روآ برای کسانی خوبه که یه ماشین خانوادگی و جادار تو رنج 10 تومن (ترجیحا صفر و دوگانه) بخوان بخرن خوبه!
اما من به 80% اون افراد 405 کارکرده رو پیشنهاد میکنم همیشه! البته به نوع مصرفشون هم بستگی داره!
یعنی به نظر شما 405 کار کرده به روآی سال ترجیح داره؟
دوستان چرا 405 با روا سال مقایسه میکنید!اون یه قیمته این یه قیمته دیگست!باید با خودروهای زیر 10 میلیون مقایسه بشه که از لحاظ قدرت جاداری و ایمنی و زیبایی در مقام اوله....موتور و گیربکس دیفرانسیل که در روای معمولی بکار میرفتش تماما ایرادات برطرف شده و در روای سال بکار رفته.....هنوزم مقداری ایراداتی هست که در خودرو های زیر 10میلیون طبیعیه اما بازم مقام اوله...
البته به نظر من همچنان ایراد داره. بقیه دوستان هم چک کنن ببینم این مشکلات رو فقط من دارم یا واسه همه همینجوره:
1. ماشین رو که روشن میکنم، تا یه چیزی در حدود یک ربع دنده ها به زور جا میره. خصوصا دنده 1 و 2. اما وقتی کگرم شد درست میشه.
2. خصوصا توی دنده 2، وقتی دور موتور میاد روی 3.5 تا 4 صدای ماشین خیلی خیلی زیاد میشه. یعنی به حدی که من یکمی میترسم... یه کاملا قابل احساس و خیلی شدیدی روی دنده حس میکنم.
3. این یکی جدیده. تازگیها روی دنده 3 و 4 سرعت ماشین که میاد روی 60، 70 تا یه صدای خسی توی ماشین میاد. چیزی شبیه خر خر از عقب به گوش میرسه. که فکر کنم این هم مال همون دنده و گیربکس باشه.
اینا طبیعیه؟ خصوصا مورد 1 و 2
100% اصلا در این مورد شک نکن!یعنی به نظر شما 405 کار کرده به روآی سال ترجیح داره؟
البته همین طور که گفتم برای خیلی ها من 405 کارکرده رو به جای روای صفر پیشنهاد میکنم!
نمیدونم اما فکر کنم شاید باید روغن گیربکست عوض شه...اما حتما به مکانیکی یا خدمات پس از فروش مراجعه کن که بدتر از این نشه....
با سلام
من ارديبهشت 89 يك روآ سال خريدم. به دليل مشغله و ... تا حالا 2000 تا بيشتر نتونستم برم. بعد از 800 تا كه گارانتي اول بردم مصرف ماشينم به 15 ليتر بنزين در 100 كيلومتر رسيد. كسي ميدونه مشكل ماشين من چيه؟ ( البته برخي مي گويند از بنزين است.)
حتي يك بار دياگ زدم، گفتند مشكلي نداره. با اين ماشين با سرعت بالاي 100 تا با دنده 4 نرفته ام.( اغلب زير 80)
خیلی وقته به تایپیک سر نزده بودم فکر کنم تایپیک یه مقدار شل شده شایدم به خاطر اینه که دیگه روآ برای مردم جذابیت نداره
آره چندتا ضربه بش بزن تا قشنگ جا بره و لق نباشه مشكل من كه به همين راحتي حل شد
چند روز پيش هم به خاطر همين گير كردن دور موتور ماشينو پيش يه تعمير كار بردم كه استوپر موتور رو تميز كرد و خيلي بهتر شد ولي فكر كنم موقتي بود چون الان هم گاهي اونجوري ميشه و اينم گفت كه بالا بودن دور موتور تا مدتي بعد از روشن كردن ماشين طبيعيه چون اين ماشين هاي جديد كه ساسات ندارن با دور موتور بالا روشن ميشن تا ماشين خاموش نكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)