تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 54 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 539

نام تاپيک: پژو روآ Roa

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته اینی که اینا رو گفته زیادی رویا پرداز بوده

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اين خودرو با موتور جديد 88 اسب بخاري رقيب اصلي اغلب خودروهاي بازار است
    امكانات جديد :
    اسكلت و بدنه اصلي كاملا مشابه 405(بر خلاف مدل هاي رايج)
    موتور 1700 سي سي جديد با قدرت 88 اسب بخار
    شتاب صفر تا صد 12.8 ثانيه (نزديك به شتاب اغلب خودروهاي گران قيمت )
    قرار دادن واحد كنترل الكترونيكي زيمنس ( ECU )
    فرمان فول هيدروليك
    امكان نصب ABS
    گير بكس جديد 5 دنده
    جلو پنجره جديد با آرم برجسته كاملا مشابه 405
    پخش Mp3

نقد و برسي اين مدل :

مقايسه با خودروي پرايد:
    با وجود اين مشخصات و بدنه مقاوم اين محصول رقيب اصلي پرايد ،‌405 و تندر مي باشد
    با اين موقعيت بي نظير خريد و با اين قيمت شما بجاي خريدن اتومبيل پرايد كه با بدنه بسيار ضعيف و ايمني پايين ، بسيار بد عمل كرده است ، مي توانيد يك خودروي ايمن و چالاك و جادار را خريداري كنيد
    مقايسه با خودروي پژو 405
    با وجود موتور جديد ، شما بجاي پرداختن مبلغ 15 ميليون تومان براي خريد 405 ، مي توانيد اين خودرو را خريداري كنيد و آن لذت ببريد !
    تفاوت اين دو خودرو در صفر تا صد مي باشد كه فقط 405 با 1/8 ثانيه زودتر به سرعت 100 كيلومتر مي زسد ، در حالي كه اصلا اين زمان اندك در اين خودرو به نظر نمي آيد و با نصف قيمت شما به 405 رسيده ايد و در هزينه خود بسيار صرفه جويي كرده ايد
    دوست من اخرش روآ هست و موتورش پیکانه و مال 40 سال پیشه!
    هر تغییری که روش بدن نمیتونن اون مشکل اساسی موتور و گیربکس قدیمیش و خیلی مشکلات دیگش رو حل بکنن!
    به هر حال اینو بدون کسانی که از 405 پیاده بشن روا نمیتونه به هیچ عنوان جای اونو بده براش!
    روآ برای کسانی خوبه که یه ماشین خانوادگی و جادار تو رنج 10 تومن (ترجیحا صفر و دوگانه) بخوان بخرن خوبه!
    اما من به 80% اون افراد 405 کارکرده رو پیشنهاد میکنم همیشه! البته به نوع مصرفشون هم بستگی داره!

3. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من اخرش روآ هست و موتورش پیکانه و مال 40 سال پیشه!
    هر تغییری که روش بدن نمیتونن اون مشکل اساسی موتور و گیربکس قدیمیش و خیلی مشکلات دیگش رو حل بکنن!
    به هر حال اینو بدون کسانی که از 405 پیاده بشن روا نمیتونه به هیچ عنوان جای اونو بده براش!
    روآ برای کسانی خوبه که یه ماشین خانوادگی و جادار تو رنج 10 تومن (ترجیحا صفر و دوگانه) بخوان بخرن خوبه!
    اما من به 80% اون افراد 405 کارکرده رو پیشنهاد میکنم همیشه! البته به نوع مصرفشون هم بستگی داره!
    یعنی به نظر شما 405 کار کرده به روآی سال ترجیح داره؟

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوستان چرا 405 با روا سال مقایسه میکنید!اون یه قیمته این یه قیمته دیگست!باید با خودروهای زیر 10 میلیون مقایسه بشه که از لحاظ قدرت جاداری و ایمنی و زیبایی در مقام اوله....موتور و گیربکس دیفرانسیل که در روای معمولی بکار میرفتش تماما ایرادات برطرف شده و در روای سال بکار رفته.....هنوزم مقداری ایراداتی هست که در خودرو های زیر 10میلیون طبیعیه اما بازم مقام اوله...

6. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چرا 405 با روا سال مقایسه میکنید!اون یه قیمته این یه قیمته دیگست!باید با خودروهای زیر 10 میلیون مقایسه بشه که از لحاظ قدرت جاداری و ایمنی و زیبایی در مقام اوله....موتور و گیربکس دیفرانسیل که در روای معمولی بکار میرفتش تماما ایرادات برطرف شده و در روای سال بکار رفته.....هنوزم مقداری ایراداتی هست که در خودرو های زیر 10میلیون طبیعیه اما بازم مقام اوله...
    البته به نظر من همچنان ایراد داره. بقیه دوستان هم چک کنن ببینم این مشکلات رو فقط من دارم یا واسه همه همینجوره:
    1. ماشین رو که روشن میکنم، تا یه چیزی در حدود یک ربع دنده ها به زور جا میره. خصوصا دنده 1 و 2. اما وقتی کگرم شد درست میشه.
    2. خصوصا توی دنده 2، وقتی دور موتور میاد روی 3.5 تا 4 صدای ماشین خیلی خیلی زیاد میشه. یعنی به حدی که من یکمی میترسم... یه کاملا قابل احساس و خیلی شدیدی روی دنده حس میکنم.
    3. این یکی جدیده. تازگیها روی دنده 3 و 4 سرعت ماشین که میاد روی 60، 70 تا یه صدای خسی توی ماشین میاد. چیزی شبیه خر خر از عقب به گوش میرسه. که فکر کنم این هم مال همون دنده و گیربکس باشه.
    اینا طبیعیه؟ خصوصا مورد 1 و 2

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یعنی به نظر شما 405 کار کرده به روآی سال ترجیح داره؟
    100% اصلا در این مورد شک نکن!
    البته همین طور که گفتم برای خیلی ها من 405 کارکرده رو به جای روای صفر پیشنهاد میکنم!

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

البته به نظر من همچنان ایراد داره. بقیه دوستان هم چک کنن ببینم این مشکلات رو فقط من دارم یا واسه همه همینجوره:
    1. ماشین رو که روشن میکنم، تا یه چیزی در حدود یک ربع دنده ها به زور جا میره. خصوصا دنده 1 و 2. اما وقتی کگرم شد درست میشه.
    2. خصوصا توی دنده 2، وقتی دور موتور میاد روی 3.5 تا 4 صدای ماشین خیلی خیلی زیاد میشه. یعنی به حدی که من یکمی میترسم... یه کاملا قابل احساس و خیلی شدیدی روی دنده حس میکنم.
    3. این یکی جدیده. تازگیها روی دنده 3 و 4 سرعت ماشین که میاد روی 60، 70 تا یه صدای خسی توی ماشین میاد. چیزی شبیه خر خر از عقب به گوش میرسه. که فکر کنم این هم مال همون دنده و گیربکس باشه.
    اینا طبیعیه؟ خصوصا مورد 1 و 2
    نمیدونم اما فکر کنم شاید باید روغن گیربکست عوض شه...اما حتما به مکانیکی یا خدمات پس از فروش مراجعه کن که بدتر از این نشه....

10. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت moj32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام
    من ارديبهشت 89 يك روآ سال خريدم. به دليل مشغله و ... تا حالا 2000 تا بيشتر نتونستم برم. بعد از 800 تا كه گارانتي اول بردم مصرف ماشينم به 15 ليتر بنزين در 100 كيلومتر رسيد. كسي ميدونه مشكل ماشين من چيه؟ ( البته برخي مي گويند از بنزين است.)
    حتي يك بار دياگ زدم، گفتند مشكلي نداره. با اين ماشين با سرعت بالاي 100 تا با دنده 4 نرفته ام.( اغلب زير 80)

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی وقته به تایپیک سر نزده بودم فکر کنم تایپیک یه مقدار شل شده شایدم به خاطر اینه که دیگه روآ برای مردم جذابیت نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران کوچک

پيش فرض

یعنی کجاش میشه؟
    قالپاق رو فقط بر دارم ببینم اون گردالی وسط لاستیک لق شده یا نه؟
    چجوری میشه سفتش کرد؟
    آره چندتا ضربه بش بزن تا قشنگ جا بره و لق نباشه مشكل من كه به همين راحتي حل شد
    چند روز پيش هم به خاطر همين گير كردن دور موتور ماشينو پيش يه تعمير كار بردم كه استوپر موتور رو تميز كرد و خيلي بهتر شد ولي فكر كنم موقتي بود چون الان هم گاهي اونجوري ميشه و اينم گفت كه بالا بودن دور موتور تا مدتي بعد از روشن كردن ماشين طبيعيه چون اين ماشين هاي جديد كه ساسات ندارن با دور موتور بالا روشن ميشن تا ماشين خاموش نكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •