تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 54 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

خیلی کلّی هست.
    بحث هرچي جامع تر باشه بهتره
    عزيزان ديگر هم سعي كنيد مثل دانيل جواب مطرح كنيد ونقل قول نكنيد

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه دارن نصیحت میکنن ولی من ترجیح میدم بحث جدید شروع کنم.
    1.نظرتون درباره ی اصل خدا چیه یعنی چه اعتقادی دارین وآیا قبولش دارین ؟
    اگه دارین چرا با چه دلیلی؟
    اگه ندارین چرا ؟
    2.در ضمن درباره ی متکلمان کسی اطلاع داره و
    اونها اعتقادداشتن جهان وجود داره ویک چیزی باید اون رو به وجود آورده باشه ولی در جواب این که چه کسی اون رو بوجود آورده موندن و به این دلیل زیر سوال رفتن اگه کسی میتونه جواب این سوال رو بده شروع کنه.
    3.بحث تقلید رو هم نباید جمع کرد چون تا تکلیفش معلوم نشه همینه که هست و نظر من اینه که اونایی که تقلیدرو قبول دارن بگن چرا و اونایی که قبول ندارن هم بگن چرا ؟
    اصلا تو بحث تقلید نقل قول نکنید لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4.درباره ی بهترین راه اداره ی دنیا نظرتون چیه درباره ی این که چطور میشه جهان رواز اختلاف و جنگ خالی کرد لطفا راهکار های خودتون رو کامل توضیح بدین.
    باتشکر arzeva
    1.همه تون میدونیدبه چی اعتقاد دارید.
    2.اگرکسی به خدا اعتقاد نداره پس به چی اعتراض داره؟ آیااین عقلانی ست که به چیزی که وجودندارد اعتراض شود.
    3.تقلید درهیچ زمینه ای جایز نیست مگر درزمینه دموکراسی.اصل ولایت فقیه به همین معناست.
    4.با بحث فلسفی کردن.

3. این کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب با اجازه تمام فلاسفه عزیز من رشته تحصیلیم کامپیوتر اما دوست دارم با اعتقادات من هم آشنا بشید.
    برای اینکه منظورمو متوجه بشید به این صورت شروع میکنم که :
    در کشور آلمان دو حزب قدرت، دمکرات مسیحی و سوسیال دمکرات وجود داره البته احزاب دیگر هم هستند که از قدرت کمتری برخوردارند
    در کشور آمریکا دو حزب دمکرات و جمهوری خواه از قدرت برخوردار هستند
    و در تمام کشورها در دنیا ....( بدون استثناء )
    به تعریف اسم این احزاب نگاه کنید........
    این یعنی حکومت به مردم توسط اعتقادات
    دین یک ملت تشکیل شده از اعتقادات مردم اون کشور
    سیاست مداران کشورها برای بدست آوردن قدرت بیشتر طوری تغییر میدن این اعتقادات رو که به نفع منافع خودشون باشه
    .....................................
    ادیان و پیامبران در گذشته بوده اند و گذشته در تاریخ ثبت شده است و تاریخ همیشه توسط قوم پیروز دوباره نوشته شده است
    و در زمان حال پیامبری نداریم و در تمام ادیان به دنبال مونجی میگردن تا ظهور کنه و درست رو از نادرست تشخیص بده
    اما به نظر من انسانی که در سال 2010 به دنیا میاد خداوند قدرت تفکر بالاتری به اون داه تا انسانی که زمان حضرت محمد به دنیا
    میومده اشتباه نکنید منظورم با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی نیست خود انسان قدرت تفکر بالاتری داره مثل فرق پردازنده
    sempron با phenom پس میتونه با قدرت تفکر بالایی که داره راه درست و خدای خودشو پیدا کنه فقط کافیه چشم از هواهای نفسانی برداره تا خدای خودشو ببینه.

5. این کاربر از HASHEM289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

1.نظرتون درباره ی اصل خدا چیه یعنی چه اعتقادی دارین وآیا قبولش دارین ؟
    اگه دارین چرا با چه دلیلی؟
    اگه ندارین چرا ؟
    2.در ضمن درباره ی متکلمان کسی اطلاع داره و
    اونها اعتقادداشتن جهان وجود داره ویک چیزی باید اون رو به وجود آورده باشه ولی در جواب این که چه کسی اون رو بوجود آورده موندن و به این دلیل زیر سوال رفتن اگه کسی میتونه جواب این سوال رو بده شروع کنه.
    3.بحث تقلید رو هم نباید جمع کرد چون تا تکلیفش معلوم نشه همینه که هست و نظر من اینه که اونایی که تقلیدرو قبول دارن بگن چرا و اونایی که قبول ندارن هم بگن چرا ؟
    اصلا تو بحث تقلید نقل قول نکنید لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4.درباره ی بهترین راه اداره ی دنیا نظرتون چیه درباره ی این که چطور میشه جهان رواز اختلاف و جنگ خالی کرد لطفا arzeva
    این مسائل دیگه خیلی نخ نما شدن
    بهتره یه سوال جدید مطرح کنیم
    آیا حیوانات هم احساسات "انسانی" دارن؟

7. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب با اجازه تمام فلاسفه عزیز من رشته تحصیلیم کامپیوتر اما دوست دارم با اعتقادات من هم آشنا بشید.
    در کشور آلمان دو حزب قدرت، دمکرات مسیحی و سوسیال دمکرات وجود داره البته احزاب دیگر هم هستند که از قدرت کمتری برخوردارند
    سیاست مداران کشورها برای بدست آوردن قدرت بیشتر طوری تغییر میدن این اعتقادات رو که به نفع منافع خودشون باشه
    ادیان و پیامبران در گذشته بوده اند و گذشته در تاریخ ثبت شده است و تاریخ همیشه توسط قوم پیروز دوباره نوشته شده است
    و در زمان حال پیامبری نداریم و در تمام ادیان به دنبال مونجی میگردن تا ظهور کنه و درست رو از نادرست تشخیص بده
    اما به نظر من انسانی که در سال 2010 به دنیا میاد خداوند قدرت تفکر بالاتری به اون داه تا انسانی که زمان حضرت محمد به دنیا
    میومده اشتباه نکنید منظورم با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی نیست خود انسان قدرت تفکر بالاتری داره مثل فرق پردازنده
    sempron با phenom پس میتونه با قدرت تفکر بالایی که داره راه درست و خدای خودشو پیدا کنه فقط کافیه چشم از هواهای نفسانی برداره تا خدای خودشو ببینه.
    بخش اول حرفتون تاحدودی درسته.البته اونها روی اعتقاداتشون بیشترازماکارکردند.
    درموردبخش دوم حرفتون مغایربافلسفه علم هست.
    این مسائل دیگه خیلی نخ نما شدن
    بهتره یه سوال جدید مطرح کنیم
    منظورتون اینه که اونها هم مثل ما حقوق بشر دارن؟

9. 2 کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

به جمع ما خوش اومدی
    بله حرف شما درسته و با اعتقادات هست که حکومت می کنند
    دین یک ملت تشکیل شده از اعتقادات مردم نیست بلکه کاملآ برعکس
    دین هست که جزو اعتقادات مردم هست!
    در تمام دنیا دو مفهوم برای همه چیز وجود داره
    یک حقیقت و یکی واقعیت
    حقیقت چیزی هست که باید باشه و واقعیت چیزی هست که هست و عمومآ تحریف شده!
    در مورد منجی یه توضیح مختصری بدم
    منجی با صلاح علم و فهم و آگاهی خواهد اومد(اگر وجود داشته باشه!)
    احتمال میدم وجود داشته باشه چون پیامبران راستگو وعده دروغ نمیدن!
    بنا به برخی اعتقادات تا زمانی که منجی ظهور کنه علم بشر 2 از 27 هست و وقتی او ظهور کنه از 2 به 7 ارتقا میابه
    توو دانشگاه یا کلاس درس اگر 0 بشید به شما و به احترام شما استاد بهتون 2 میده
    اینجام همونه
    اگر 27 رو بیست در نظر بگیریم
    در واقع این 2 همون صفر هست و وقتی منجی ظهور کنه به 7 که نمره قبولی هست ارتقا پیدا میکنه و...
    درسته که کمی مغز انسان و حتی بدنش تغییر میکنه در طول زمان ولی این تغییر از 1400 سال پیش تا به حال بیشتر از نظر نگرش و آگاهی و نه دانش بوده!
    شما کتابهای ابن سینا و یا رازی و یا ابوریحان و... که به نام دانشمند اسلامی خونده میشن(البته این کاملآ غلطه چون تمام دانشمندان اسلامی ایرانی بودند و اغلب هم کافر و بی دین خونده شدن!!!)و یا اگر در موردشون مطالعه کنید
    میبینید که همون حرفایی و علمی رو داشتن که ما حالا داریم و حتی پیشرفته تر از ما!
    فرقشون اینکه اونا به فلسفه و نجوم و پزشکی و... مسلط بودند و ما فقط به یکی میتونیم مسلط باشیم!
    جالبه اگر بدونید دانشمندان امریکایی نظریات و یافته های جدیدشون همون حرفاست ولی تحریف شده به نفع بعضی افراد و برای افراط در مصرف گرایی!
    من اطمینان دارم اگر تکنولوژی حالا در اون زمان بود دانشمندان ایرانی دنیا(نه فقط زمین)رو به تسخیر خودشون در میاوردن!!!
    من در مورد خدا فقط میدونم که وجود داره و بله خدا رو میشه شناخت
    خیلی هم راحته ولی اینکهبفهمی خدا چی اصلآ راحت نیست
    من که نمیدونم خدا چیه و چطور ممکنه وجود داشته باشه و از اول باشه و...
    در مورد هواهای نفسانی هم باید بگم
    بیشتر اشاره به شهوت داره که پیامبر اسلام فرمودن این مورد رو هیچوقت سرکوب نکنید(برخلاف چیزی که در جامعه ما اتفاق می افته!!!!)و سعی کنید از راه درست ارضاش کنید
    متاسفانه در جامعه ما به جای اینکه اسباب ازدواج جوانان رو فراهم کنن رفتن و با بی حجابی و.. مبارزه میکنن و با هرچیزی مبارزه کنی اون شدت پیدا میکنه!
    کسی بلد نباشه حکومت کنه همین میشه دیگه
    به جای مدیریت مبارزه...خیلی جالبه واقعا!!!!
    راستی در تمام دنیا مردم عادی رو با شهوت سرگرم کردن و اندیشمندان و دانشمندان رو با 2012 و...
    اینها رو گفتم که نگرش و عقیدت ارتقا پیدا کنه وگرنه ما تصمیم گرفتیم که دیگه بحث دینی و سیاسی اینجا نشه حتی دینی فلسفی و سیاسی فلسفی!
    دوستان برای اولین موضوع من زمان رو پیشنهاد میکنم برای بحث
    آیا زمان حال وجود داره؟

11. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

منظورتون اینه که اونها هم مثل ما حقوق بشر دارن؟
    من هنوز نظر خودم رو نگفتم تو هم بهتره مزه نپرونی

سوالی که مطرح کردم از این قرار است که:
    آیا احساسات ی که ما منحصر به انسان می دانیم می تواند رد حیوانات هم وجود داشته باشد؟

و این لینک رو هم مشاهده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

من قصدم دادن شوك به ميزگرد بود كه به حالت اوليه برگرده كه خدا رو شكر برگشت حالا هركس ميخواد ميتونه راجع به هرچي دلش ميخواد صحبت كنه
    دوستان برای اولین موضوع من زمان رو پیشنهاد میکنم برای بحث
    آیا زمان حال وجود داره؟
    به هيچ وجه نميشه گفت وجود داره چون مثل اين ميمونه كه شما بخواي بگي جمعيت جهان الان چقدره درحالي كه ممكنه يك لحظه ديگر يك زلزله بيايد و همه بميرند شايد به نظر بعضي ها اين مثال به زمان بي ربط باشد ولي اصل زمان هم همينطوره
    شما وقتي داري در باره ي حال حرف ميزني در واقع در آينده هستي وداري راجع به گذشته صحبت ميكني
    دوستان عزيز من هم توصيه ميكنم همين بحث زمان رو پيش بگيريد چون خدا رو هم ميشه با همين بحث درك كرد چون مشكل ما اينه كه ميگيم قبل از خدا چي بوده و هنوز در بعد زمان قرار داريم پس بايد راجع به اون بحث كنيم.
    باتشكرarzeva

15. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینجا شده عین تاپیک جوک و اس ام اس. هر پستش دربارهٔ یک چیزه!
    الان دوره ای هست که همه میتونن با تبادل اطلاعات و برداشتاشون از یه موضوع مثلاموضوع وجود خداوند و کنار هم گذاشتن اونها به یک نتیجه ی واحد با داشتن سند و مدرک برسن.
    اگر به این سادگی میشد به نتیجه واحد رسید، الآن این قدر در عقاید (به‌خصوص درباره خدا) ضدیت نبود

اصلا نمیتونم آگاهیه خودم رو با یه عرب دوران جاهلیت همترازبدونم که حالا به من همون کارهایی رو بگن نکن که اون نباید انجام میداده.
    درنظر نگرفتید خدا اون کارها رو به پیغمبر هم میگفت انجام نده!

و این لینک رو هم مشاهده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر از دید فلسفه اسلامی بررسی کنیم خیر حیوان فقط «طبیعت» و «غریزه» داره (ر.ک: فطرت (مطهری) ص ۲۹ به بعد) و مفاهیمی مثل ایثار و عشق و... که فقط در انسان هست کاملاً در تضاد با غرایز هست برای همین جزو «فطریات» بحساب میاد نه غرایز که فقط در انسان هست و از دید تجربی بررسی کنیم این‌ها یک مورد در میلیارد هم شاید نباشد این یک مورد سگ هم که از سقف پایین پرت شده هزارتا دلیل میتونه داشته باشه!

17. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من تازه وارد بحث شدم اما نميدونم درباره ي چي دارين صحبت ميكنيد
    فقط يك چيز را خوب فهميدم اين كه با هم به مشكل خورديد وميتونم يه راه چاره بگم واون اينه كه همه يك موضوع واحد را انتخاب كنيد و درباره ي اون حرف بزنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •