تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 428 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه drlearn.org's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خواهش می کنم. سر می زنم!

نگران نباش منم توش بلد نیستم شنا کنم، و توی این مورد مثل همیم، تنها کاری که الان می تونیم بکنیم، اینه که دست همو بگیریم.

در مورد اون مدلت باید بگم از اون مدلی که عکسشو گذاشته بودم که پیچیده تر نیست و اصلا با مدل مارکوس قابل قیاس هم نیست ولی برای همه ی اونا با روش سوم Collision ساخته شده. همون طور که گفتم راه سوم کلی هست و حالتی پیدا نمی کنی که نشه باهاش درآورد. اگه یادت باشه گفتم که Collision نباید زاویه ی بیش از 180 داشته باشه و در حالت عادی اگه بخوای بسازی دو تا زاویه ی اینطوری کنار پله هات درست می شه، برای همین باید از دو تا قسمت برای Collision استفاده کنی. مثلا یه همچین چیزی:

[IMG]http://www.freeuploadimages.org/images/b29jqz5eiwu68xvxg5f.jpg[/IMG

البته این فقط یه حالته ولی کارتو راه می اندازه. به جای اینکه قسمت قرمز رو ایجاد کنی، باید براش دو قسمت سبز و آبی رو بسازی که دو تا مدل خیلی سادست. در مورد اون جمله ی آخر هم منظورتو نگرفتم.

اگه مشکلی بود بگو. فعلا بای.
    منظورت در موردروش3 درست متوجه نشدم
    من فکر کردم که مدل ساده می سازی و بعدش روش 1 رو روش پیاده
    لطفا بیشتر توضیح بده
    اگر با Quest کار کرده باشی با اضافه کردن چندتا کانال این کارو خیلی راحت می کرد

برای همین باید از دو تا قسمت برای Collision استفاده کنی. مثلا یه همچین چیزی:
    منظورت دقیقا چیه؟
    2تا کولیژن بزارم یا شکل رو 2 قسمت کنم و جدا بهش کولیژن بدم؟
    Last edited by drlearn.org; 05-04-2010 at 10:26.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظورت در موردروش3 درست متوجه نشدم
    من فکر کردم که مدل ساده می سازی و بعدش روش 1 رو روش پیاده
    لطفا بیشتر توضیح بده
    اگر با Quest کار کرده باشی با اضافه کردن چندتا کانال این کارو خیلی راحت می کرد

منظورت دقیقا چیه؟
    2تا کولیژن بزارم یا شکل رو 2 قسمت کنم و جدا بهش کولیژن بدم؟
    روش سوم رو که قبلا گفتم، اگه یادت رفته بخونش دوباره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جزئیات بیشتر توی آموزش Gnomon هست.
    نه، با Quest3D کار نکردم.
    بازم نه، نیازی نیست مدلت رو چند قسمت کنی. ببین شما این 3 تا کار که می گم رو به ترتیب انجام بده ببین کدوم جواب شما رو می ده، دقیق بخون چی می گم، جوابتو می گیری :

قدم اول:

مدلت رو با Unreal Static Mesh Viewer باز کن. از منوی Collision گزینه ی اول رو انتخاب کن و اگه سوالی پرسید تایید کن. بعد توی Toolbar دکمه ی پنجم رو بزن تا Collision رو نشونت بده. بعد از همون منو Auto Convex Collision رو بزن تا اون پنل پایین عکس باز بشه. اینقدر با 3 تا Trackbar بازی کن تا شبیه اون چیزی بشه که مد نظرته، توی این مدل با اینکه از نظر Collision یه مدل پیچیده هست، Trackbar ها نصفه رو هم رد نکرده ولی همونطور که می بینی جواب درست داده. هر چی اونا رو به سمت چپ ببری ساده تر و هر چی به راست ببری پیچیده تر می شن. آخرین خطی که توی Viewport نوشته رو ببین، این Num Primitives همون تعداد قسمت های Collision هست.
    همون طور که می بینی به تعداد اون توی Collision قسمتهایی با رنگ متفاوت وجود داره.

قدم دوم:

اگه با کار قبلی جواب نگرفتی از این راه استفاده کن که همون راه کلی هست و توی پستی که بالای صفحه لینک دادم گفتم کلا چه جوریه. با این همه جزئیات بیشترش رو داخل همون آموزش Gnomon می فهمی.فقط همین قدر بگم که مثلا توی مایا باید یه مدل ساده از مدلت رو دقیقا روی خود مدلت طراحی کنی و به آخر اسم مش جدید "UCX_" اضافه کنی. بعد از اکسپورت با پلاگین ActorX ، زمانی که توی UDK ایمپورتش کردی می بینی که خود UDK اونو به عنوان Collision مدلت در نظر گرفته. فقط حواست به یه سری مساله باشه:

توی Collision نباید زاویه ی بیش از 180 وجود داشته باشه.

و همین طور قسمت های مختلف Collision نباید با هم Overlap داشته باشن(نباید روی هم بیافتن).

قدم سوم:

راه قبلی کلی هست و حتما جواب می ده ولی اگه عجله داری و نمی تونی صبر کنی تا Gnomon برسه این کار رو بکن:

توی UDK بعد از اینکه جای مدلت رو درست کردی، یه Brush بردار و اونو دقیقا به همون اندازه ای که می خوای کاربر باهاش Collision داشته باشه درست کن و بذار روی خونت مثلا اونو به اندازه ی خونت ولی ساده تر در بیار. بعد از منوی Brush گزینه ی Add Volume و از داخل اون گزینه ی BlockingVolume رو انتخاب کن و Red Brush رو از توی دست و پا جابجاش کن.مثلا به عکس زیر نگاه کن:

اینجا یه خط تولید هست که نمی خوام کاربر بره توش فضولی کنه و فقط بتونه از بیرون نگاه کنه. اون مکعب صورتی رنگ که می بینی BlockingVolume هست که جلوی حرکت کاربر رو می گیره. بعد Blocking Volume رو انتخاب کن و F4 رو بزن. حالا توی قسمت Collision ، گزینه ی Coliision Type رو بسته به کاری که داری تنظیم کن. به نظر من برای کار فعلی شما همون حالت COLLIDE_BlockAll جوابگو هستش.

فقط حواست باشه نیای کل خونه رو بذاری داخل BlockingVolume اگه قراره کاربر بره توش، فقط قسمت هایی باید اون تو قرار بگیرن که می خوای کاربر دسترسی نداشته باشه.

البته بگم این روش آخری در اصل برای کار دیگه ای طراحی شده (مثل همون خط تولید کارخونه که توی عکس می بینی) ولی توی این مورد خاص کارت رو راه میندازه.

امیدوارم دیگه مشکلت حل بشه. کاری داشتی بگو. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 23-05-2010 at 11:02.

3. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hadiabc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشيد مثل اينكه منظور من نفهميديد
    من گفتم كه شما دارين با udk بازي درست ميكنيد پس چجوري به فايل اجرايي تيديلش ميكنيد تا بدون انجين بتونيد اجراش كنيد همين
    (من هنوز نصبش نكردم)

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشيد مثل اينكه منظور من نفهميديد
    من گفتم كه شما دارين با udk بازي درست ميكنيد پس چجوري به فايل اجرايي تيديلش ميكنيد تا بدون انجين بتونيد اجراش كنيد همين
    (من هنوز نصبش نكردم)
    سلام

آهان پس از لحاظ فنیش می گین. شما زمانی که بازیتون تموم شد یه سری تغییرات توی فایلهای INI موتور می دین و بعد با یه نرم افزار به نام Unreal Frontent که داخل موتور هست اول کدهای جدیدتون رو کامپایل می کنین و بعد مراحل و پکیج های بازی رو به اصطلاح Cook می کنین (فارسیش میشه می پزین). در نهایت آنریل یه تک فایل با پسوند EXE می ده که پکیج نصب بازیتون هست و تمام کاری که کاربر نهایی باید انجام بده اینه که این فایل رو روی سیستمش اجرا کنه، همین.

ببخشین قبلا سوالتون مفهوم نبود. اگه باز سوالی بود بپرس. فعلا بای.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    face to face:pc

پيش فرض

این فقط برای ساختن بازی جنگی استفاده میشه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این فقط برای ساختن بازی جنگی استفاده میشه ؟
    منظورت از بازی جنگی چیه؟ اگه منظورت اکشن هست باید بگم خیر، تقریبا هر بازی که تصور کنی رو میشه با UDK ساخت. البته به صورت پیش فرض موتور روی بازیهای FPS و TPS تنظیم شده ولی باهاش هر سبک بازی میشه ساخت، Sport, Strategic, Adventure, Simulation ,...

نمی دونم اگه منظورتو درست نفهمیدم!

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

دوباره سلام Tovamohammad جان. اون مپی که گذاشته بودی کار نکرد ولی مشکلم خدارو شکر حل شد ! حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وقتی یک Trigger توی مپ می سازم دشمنامم که داخلش می رن اکشنش اجرا می شه . من می خوام یه جوری باشه که فقط وقتی خودم می رم داخلش اجرا بشه ؟؟ بازم ممنون بابت کمکات

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوباره سلام Tovamohammad جان. اون مپی که گذاشته بودی کار نکرد ولی مشکلم خدارو شکر حل شد ! حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وقتی یک Trigger توی مپ می سازم دشمنامم که داخلش می رن اکشنش اجرا می شه . من می خوام یه جوری باشه که فقط وقتی خودم می رم داخلش اجرا بشه ؟؟ بازم ممنون بابت کمکات
    سلام

برای هر Trigger که می خوای فقط خودت باهاش کار کنی برو داخل کیسمت، روی event اون کلیک کن و توی Properties ، گزینه ی Player Only رو فعال کن، همین.

در مورد اون مپ هم دو حالت داره فقط، یا شما درست Cook نمی کنی و یا UDK شما خراب شده. در هر صورت یه چند تا عکس از مپ در حالت اجرا می گذارم ببین:

اینا همون 8 تا دکمه هست که اتفاقا تمامی trigger ها هم روی Player Only تنظیم شده بود.

این دو تا هم 3 تا بات رو نشون می ده که تو دو تیم مختلف هستند. اولیش با دکمه ی شماره 3 و دومی با دکمه ی شماره 4 ایجاد شده.

با این همه خوشحالم مشکلت حل شده. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 23-05-2010 at 11:05.

10. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

برای هر Trigger که می خوای فقط خودت باهاش کار کنی برو داخل کیسمت، روی event اون کلیک کن و توی Properties ، گزینه ی Player Only رو فعال کن، همین.
    سلام . شرمنده که این همه سوال می پرسم ولی این کارو کردم یعنی تیک Player Only پیشفرض تنظیم شده بود ولی فایده ای نداشت .

12. این کاربر از mohieli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام . شرمنده که این همه سوال می پرسم ولی این کارو کردم یعنی تیک Player Only پیشفرض تنظیم شده بود ولی فایده ای نداشت .
    سلام، مشکلی نیست

نمی دونم چرا برات جواب نداده ولی با این همه این راه به ذهنم رسید و این دیگه همیشه جواب میده:

بعد از Trigger Event داخل کیسمت بایدیه Compare Object بذاری که چک کنه اگه کاربر این تریگر رو فعال کرده کار انجام بشه یا برعکس. مقایسه کنندت دو تا آبجکت می خواد، برای اولیش نتیجه ی Instigator از Trigger رو باید بهش بدی و آبجکت دوم هم اون چیزی که مد نظرته. مثلا اینجا باید یه Variable از نوع Player ایجاد کنی و گزینه ی All Players رو توش غیر فعال کنی، همین.

اگه سعی کنی از دید برنامه نویسی به قضایا نگاه کنی، معمولا برای هر کار چند راه به ذهنت می رسه، که اگه یکیش جواب نداد، راحت میری بعدی.

این دیگه حتما حتما حتما حتما جواب میده. با این همه اگه مشکلی بود بگو.
    Last edited by tovamohammad; 23-05-2010 at 11:05.

14. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •