درود
شما f رو بگیر تا شارژرش رو بیاره بالا بعد شروع به شارژ کردن کن و کل وسایل برقی تو شارژ میکنه
عزیزم اون 12 نشون دهنده زمان باقی مونده هست اگر هم T رو بگیری ساعتشو میاره بالا و بهت نشون میده چقدر مونده
درود
شما f رو بگیر تا شارژرش رو بیاره بالا بعد شروع به شارژ کردن کن و کل وسایل برقی تو شارژ میکنه
عزیزم اون 12 نشون دهنده زمان باقی مونده هست اگر هم T رو بگیری ساعتشو میاره بالا و بهت نشون میده چقدر مونده
کسی نظری نداره؟
دمت گرم حدس زدما.گفتم این Fه یه چیزی هستا![]()
من كه تا حالا كلي حال كردم...
هر بازي هم يه سري مشكلات داره...ولي اصل بازي خيلي توپه...من كه ميگم بگير...
تا حالا نظره بيشتر دوستان مثبت بوده به بازي![]()
آقا لطفا یکی درایور این بازی رو واسه دانلود بزاره. خیلی احتیاج دارم
سلام
اون قسمتی که با یه نفر به اسمه KHAN هستیم..میرسیم به جایی که یه مسلسل هست و باید پشته اون قرار بگیریم و به اون حیونا شلیک کنیم..
ولی من هر چی از این هیولاهای بدترکیب رو میکشم ..تمومی نداره...باید کاره خاصی انجام بدم...
جوابتون تو نقل قول اولی هست.
یه سوال دیگه
اونجایی که باید SHIFT رو بگیریم..و دنبال اون مرده بدوییم...من هر کاری میکنم..میکشنم...چیکار باید کرد
سلیقه شخصی شما رو نمیدونم
ولی overall یکی از بهترین بازی های امسال هست به خصوص در زمینه گرافیک
دوستان ت.و این مرحله lost tonells موندم تونل های گم شده پدرم درو مد نمیدونم توش چیکار کنم بعد از اینکه ازاون راهروهه که قوطیارو آویزون کردن اگه بهشون بخوری صدا میده بعد از اونجا یه دری هست از رد شدمااا ولی بعضی موقع ها میمیرم قضیه گیه؟تازه بعدشم هرکیو میبینم میکشم بعد یه دفعه میمیره موندم جون من راهنمایی کنین......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)