تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 66 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

b650 پلاسماس یا منظورتون b650 ( همون b690 ) اما ورژن اروپایی و جهانیش هست ؟
    قطعا منظورم b650 پلاسما هستشازb7000 led سامسونگ هم كيفيتش در صورت تنظيم درست در فرووشگاه از بهترين حالت b7000 هم بهتر بود(فروشندش و كارمندش واقعا بيسواد بودن)اما b7000 هم عالي بود اما براقي رنگ b690 نسبت به اون كاملا مشخص بود(كلا رنگها تو b690 جيغن يني مشتري پسندن)اما b650 يه مرحله از جفتشون بهتر بود اما توي نور شديد مغازه اونقدر بارز نبود كلا توي نور زياد مغازه ها اونم در شب lcd ها تصويرشوون زيبا تره اما در نور عادي برتري بشدت به سمت پلاسما مييره(نمونش نمايندگي پاناسونيك كه با كم كردن نور مغازش برتري عالي پلاسما هاي پاناسونيكشو به رخ ميكشه) به نظر من سليقه ايه هركي بايه چيزي حال ميكنه من به عنوان يك گيمر 100 در1000 فقط پلاسما اما در كل بازم انتخاب با خود شخصه از چي خوشش مياد.

2. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قطعا منظورم b650 پلاسما هستشازb7000 led سامسونگ هم كيفيتش در صورت تنظيم درست در فرووشگاه از بهترين حالت b7000 هم بهتر بود(فروشندش و كارمندش واقعا بيسواد بودن)اما b7000 هم عالي بود اما براقي رنگ b690 نسبت به اون كاملا مشخص بود(كلا رنگها تو b690 جيغن يني مشتري پسندن)اما b650 يه مرحله از جفتشون بهتر بود اما توي نور شديد مغازه اونقدر بارز نبود كلا توي نور زياد مغازه ها اونم در شب lcd ها تصويرشوون زيبا تره اما در نور عادي برتري بشدت به سمت پلاسما مييره(نمونش نمايندگي پاناسونيك كه با كم كردن نور مغازش برتري عالي پلاسما هاي پاناسونيكشو به رخ ميكشه) به نظر من سليقه ايه هركي بايه چيزي حال ميكنه من به عنوان يك گيمر 100 در1000 فقط پلاسما اما در كل بازم انتخاب با خود شخصه از چي خوشش مياد.
    الان قیمت پلاسما b650 سایز 40 چنده ؟
    در قیاس با g10 مصرف برق b650 چطوریه ؟
    و اینکه بلحاظ usb و lan فرقی بین b650 و b690 نیست /؟

منم موافقم که رنگهای b690 مشتری پسند هستند ( تعبیر با مزه ای بود )
    ممنونم

4. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

الان قیمت پلاسما b650 سایز 40 چنده ؟
    در قیاس با g10 مصرف برق b650 چطوریه ؟
    و اینکه بلحاظ usb و lan فرقی بین b650 و b690 نیست /؟

منم موافقم که رنگهای b690 مشتری پسند هستند ( تعبیر با مزه ای بود )
    ممنونم
    نمايندگي سامسونگ فقط 50 اينچشو داشت(اونيكه من رفتم) و2.290.000 بود فك كنم

اينرو دقيق نميدونم اما مطمئنم تفاوت خيلي كمي دارن از لحاظ مصرف برق در سايز 42(چندان مهم نيست خوب)

اينو از نمايندگيش پرسيدم گفت نميدونه كدوم فرمت هاي بيشتري قبول ميكنه اما فكر ميكنم b690 دامنه ي وسيع تري از لحاظ ساپورت فرمت هاي تصويري داره اگر از دوستان كسي دفترچه b650 داره لطف كنه يه عكس واسه راهنمايي دوستان بگذاره

درضمن يه نكته كه يادم رفت بگم در هنگام پخش كارتون ice age در نمايندگي سامسونگ چون حركات سريع زيادي با محدوده رنگ مشخص داشت من قشنگ لبه دار شدن سر ورتكس هاي محيط انيميشنو حس ميكردم انگار از رزولوشن تصاوير پرسرعت روي تمام lcd و led هاش كاسته ميشد روي سري 4 تا 6 كه بشدت معلوم بود اما

روي محصولات جديدترش خيلي كمتر بود اما حتي از دورهم تقريبا مشخص بود اما اين مشكل به هيچ عنوان روي b650 حتي با دقت زيادم مشخص نبود.توي نمايندگي سوني كه با x350 هاي فسيلش هنوز هم ميخواد مشتري جلب كنه با اينكه تصوير يك منظره پخش ميشد اما جابه جايي برگ روي يك درخت با اينكه روي يك محيط

كوچيك نوسان ميكرد بشدت تابلو بود وتوي ذوق ميزد اما تصاوير پخش شده روي w550 اين مشكلو نداشتن.دركل پلاسماها روي تصاوير سريع معركه اند مثلا همين z800u با اينكه قديميه اما تويه نمايندگي پاناسونيك پخش تصوير يك مسابقه فوتبال داره حركت سرع توپ رو بدون كاهش رزولوشنش يا چرخش سريع دوربين بدون ايجاد بلور

روي بازيكنانه همين تصاوير روي g10 خارقلادست وعلتشم نرخ سريع هرتز در پلاسماها نسبت به lcd هاست.
    Last edited by ramincybran; 04-01-2010 at 21:26.

6. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمايندگي سامسونگ فقط 50 اينچشو داشت(اونيكه من رفتم) و2.290.000 بود فك كنم

اينرو دقيق نميدونم اما مطمئنم تفاوت خيلي كمي دارن از لحاظ مصرف برق در سايز 42(چندان مهم نيست خوب)

اينو از نمايندگيش پرسيدم گفت نميدونه كدوم فرمت هاي بيشتري قبول ميكنه اما فكر ميكنم b690 دامنه ي وسيع تري از لحاظ ساپورت فرمت هاي تصويري داره اگر از دوستان كسي دفترچه b650 داره لطف كنه يه عكس واسه راهنمايي دوستان بگذاره

درضمن يه نكته كه يادم رفت بگم در هنگام پخش كارتون ice age در نمايندگي سامسونگ چون حركات سريع زيادي با محدوده رنگ مشخص داشت من قشنگ لبه دار شدن سر ورتكس هاي محيط انيميشنو حس ميكردم انگار از رزولوشن تصاوير پرسرعت روي تمام lcd و led هاش كاسته ميشد روي سري 4 تا 6 كه بشدت معلوم بود اما

روي محصولات جديدترش خيلي كمتر بود اما حتي از دورهم تقريبا مشخص بود اما اين مشكل به هيچ عنوان روي b650 حتي با دقت زيادم مشخص نبود.توي نمايندگي سوني كه با x350 هاي فسيلش هنوز هم ميخواد مشتري جلب كنه با اينكه تصوير يك منظره پخش ميشد اما جابه جايي برگ روي يك درخت با اينكه روي يك محيط

كوچيك نوسان ميكرد بشدت تابلو بود وتوي ذوق ميزد اما تصاوير پخش شده روي w550 اين مشكلو نداشتن.دركل پلاسماها روي تصاوير سريع معركه اند مثلا همين z800u با اينكه قديميه اما تويه نمايندگي پاناسونيك پخش تصوير يك مسابقه فوتبال داره حركت سرع توپ رو بدون كاهش رزولوشنش يا چرخش سريع دوربين بدون ايجاد بلور

روي بازيكنانه همين تصاوير روي g10 خارقلادست وعلتشم نرخ سريع هرتز در پلاسماها نسبت به lcd هاست.
    دقیقا یکی از برتری های پلاسماها و g10 همین تصویر مطلوبشون هنگام حرکتهای سریع دوربین و سوژه هست .
    فکر کنم usb سری b همشون یکجور عمل می کنن و واقعا تلوزیون پلاسما با سایز 5 به اون قیمت انتخاب خیلی خوبیه.
    ممنون از توضیحات کاملتون .

در مورد فسیلی به اسم x350 هم باهاتون موافقم واقعا کسانی که این تلوزیون رو باقیمت بالا تهیه می کنن در دام تبلیغات و اسم سونی قرار می افتن . من تصویرش رو دیدم . خیلی افتضاحه

8. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چه تفاوتی بین پلاسمای سامسونگB650 و ال سی دی B690 وجود داره در ضمن قیمت پلاسمای سامسونگB650 اکنون چنده؟

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام یه همه بعد از یه مدت.

اولا که تبریک به pmax و امیر عزیز که با هم اشتی کردن و خلاصه روابطشون حسنه شد. (الان میگن ما که با هم مشکلی نداشتیم ) ....... بیخیال، شوخی کردم.

دوما منم رفتم و یه بی690 سایز 46 گرفتم( که دیگه اینقدر نرم خونه همسایمون تی ویش رو ازمایش کنم) به همراه یه سینمای فیلیپس که بعد از پایونیر بهترین مارکه در زمینه دی وی دی پلیر و سینما

انتخاب بین جی10 و بی690 سخت بود.چون من گیمر نیستم و تا صد ساله دیگه هم سورس فیلم هام HD نیست و موقعیت تی وی هم توی خونه یه جوریه که زیاد زاویه دیدش اذیت نمی کنه (مگه 10-15 درجه که اونم پایه بی690 تا 25 درجه فکر کنم قابلیت چرخش داره) از طرفی سایز 42 جی10 کم بود برام و امکانات بی690 مهم تر بود رفتم بی690 گرفتم.این تی وی حتی انواع زیرنویس هم می تونه از روی usb بخونه.

گرچه یه فیلم HD کوتاه هم باهاش دیدم که از روی usb مثل بنز خوندش(درد و بلاش تو سر جی10) . تصاویر عالی به نظر میرسید. فیلمی که دیدم فیلم کوتاه Wildlife.wmv بود که 720p هست (رزولیشن دقیقش 1720*1280 هست) و با ویندوز 7 توی این مسیر میفته :
    C:\Users\Public\Videos\Sample Videos

فیلم دیگه که روش ازمایش کردم یه دی وی دی از مجموعه مستند BBC Planet Earth بود که کیفیتش SD-DVDه ولی بازم تصاویر خیلی خوب بود.

راستی امیر جان بی650 که از بانه گرفتی چند تموم شد کلا ؟

11. 3 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خیلی مبارکه دوست من
    مبارکتره که سینمای خود سامسونگ رو برنداشتی و رفتی یه سینمای درست حسابی خریدی
    ایشالا پنلش همیشه برات روشن بمونه !

من یه سوالی دارم
    یک dvd دارم که سه تا فیلم روی یک dvd هست .
    اینو اومدم با سینما ببینم که نتونست اجرا کنه . رفتم ریختم روی هارد - دیدم فرمتش vob هست - و با usb اجراش کردم ( البته از طریق شبکه ) . بقول شما مثل بنز اجرا شد
    اما خبری از زیرنویسهای فارسی نبود ( با کامپیوتر اجرا کنم زیرنویس میادا )
    هرچیم گشتم توی dvd اصلا فایل زیرنویسی پیدا نکردم . بجز فایلهای تصویری چند تا فایل info بود که اونا رو هم کپی کرده بودم روی هارد اما زیرنویس بی زیر نویس

جریان چیه ؟

13. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی pmax جان بابت تبریک

تی وی فقط می تونه زیرنویس های جدا مثل srt , sim , sub و اینارو که با فایل به صورت جدا ولی هم اسم باشن بخونه که در قیاس با تی وی های دیگه واقعا عالبه
    ولی نمی تونه زیرنویس دی وی دی ها رو بخونه چون دکمه ای مخصوص انتخاب subtitle روی ریموت نداره و زیرنویس های مشخصی هم به صورت جداگانه وجود نداره که اجراش کنه چون زیرنویس ها به صورت الحاقی با تنظیمات اولین فایل پر حجم دی وی دی هستن. مگه این که از توی تنظیمات دی وی دی منظورم Setting یه که داخل منو های های خود دی وی هست زیرنویس رو انتخاب کنی که این طوری ازمایش نکردم راستش. می تونی اینو ازمایش کنی و نتیجه رو بگی

در مورد سینما: اینکه سینما نتونه یه دی وی دی رو بخونه به نظر من یه فاجعس که مثلا یه سینما با یه مارک معروف یه نوع دی وی دی که نمی دونم حالا مال شما چی بوده، DVD-R بوده یا DVD+R یا هر چیز دیگه ای رو نتونه بخونه .شما فکر کنین جلوی یه سری مهمون بیاین بخواین یه دی وی دی از فلان جشن عروسی یا جشن تولد رو اجرا کنین ولی نتونه بخونه اونوقت اون مهمونا اگرم چیزی نگن ولی جلوشون واقعا ضایع میشین.برای همین من رفتم یه مارک دیگه برداشتم که خداییش خیلی چیز توپیه و همه نوع دی وی دی به علاوه ی همه نوع فایل رو از روی usb (حتی کاملتر از خود تی وی) راحت اجرا می کنه و upscale قوی هم به 1080p داره.

15. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره واقعا
    بهترین کار رو کردید که سینماش رو برنداشتید . این سینما از اون سامسونگ dvd player ی که 50 تومن خریده بودم محدود تر و بی فایده تره !

شما سینمات دقیقا چه مدلی هست و چند خریدی ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مدل من 3378 فیلیپس هست که 460 تومن قیمتشه . البته مدلای بالاترش هم هست که اونا Wireless هستن و قدرت Speaker هاش قوی ترن که یه 200 تومنی گرون ترن که به نظرم دیگه نمی ارزید بیشتر از این پول خرجش کرد

18. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •