تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 109 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب من یه مایلستون دست 2 تمیز پیدا کردم 440 تومن که به نظرم قیمتش عالی بود هر کسی خواست آدرس بدم
    ضمنا قیمت هم از 610 من قیمت کردم تا 740 تومن
    مشکل رجیستری که خیلی راحت حل میشه و گارانتی تو ایران هم بی معنی هست پس به نظرم همون 610 تومنی بخرین به صرفه تر هست

2. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

خب من یه مایلستون دست 2 تمیز پیدا کردم 440 تومن که به نظرم قیمتش عالی بود هر کسی خواست آدرس بدم
    ضمنا قیمت هم از 610 من قیمت کردم تا 740 تومن
    مشکل رجیستری که خیلی راحت حل میشه و گارانتی تو ایران هم بی معنی هست پس به نظرم همون 610 تومنی بخرین به صرفه تر هست
    مباركت باشه / بهترين خريد رو كردي / با يه قيمت عالي /
    حسابي تست كردي و خريدي ديگه ؟ چون دست دومه ميگم
    با گارانتي هم 100% باهات موافقم . چون گوشي هاي موتو كم مشكل پيدا ميكنن . و در صورت مشكل هم گارانتي به هيچ دردي نميخوره و به بهونه هاي مختلف از هزينه ها سر باز ميزنن
    دوربین متوسط
    تاچ عالی
    صفحه تقریبا بزرگ
    مولتی تسکینگ پشتیبانی از برنامه زیاد
    حوصله سر بر هم نباشه مثل samsung
    حالا چی پیشنهادته؟
    دقيقا " جواب سوالت ميلستونه
    -دوربين كه خوب متوسط رو به خوبه - عكسش رو نميدونم اما فيمبرداريش بهتر از hd2
    --تاچش عاليه با قابليت مالتي تاچ ,
    --3.7اينچ كه خوب كافيه / نه زياد بزرگ نه كوچك با16ميليون رنگ كه hd2 با 65 هزار رنگ در مقابلش خيلي ضعيفه
    --مالتي تسكينگ 100% - برنامه هم تا دلت بخواد داره حدودا" 20-30 هزار برنامه
    اضافه ميكنم كيفيت ساخت عالي ميلستون رو نصبت به همه گوشي هاي بازار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

corey جان آدرس 610 رو برام پیغام می کنی ؟ مرسی

---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

مرسی fire159 جان پس پیش به سوی مایلستون
    خودمم نظرم رو مایلستون بود همه دنیا ازش خوب می گن

داره خودمونی میشه s_7_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لطفا چند تا عکس از مقایسه صفحه نمایش مایلستون و x10 بزارید .

سایت برای دانلود بازی مایلستون سراغ دارید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فایر جان من متاسفانه مایلستون نخریدم و X10 گرفتم

در رابطه با اون گوشی دست دوم هم راستش ظاهر و بدنه گوشی فوق العاده نو بود و کاملا سالم بود و اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه به نظرم 440 واقعا براش مناسب بود

در رابطه با قیمت هم SKUZZ جان راستش تو علائدین بگردین با اون قیمت پیدا میکنید
    ولی به نظرم دست دوم هم یه نگاه بهش بندازی بد نباشه

7. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

corey جان این ایزد الکتریک که گفتی تو علادینه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

مرسی fire159 جان پس پیش به سوی مایلستون
    خودمم نظرم رو مایلستون بود همه دنیا ازش خوب می گن
    واسه اين كه نميتونن بد بگن
    اما هر گوشي بالاخره يه كمبودي داره / ولي با اين حال در بازار جهاني ميلستون كاملترين گوشي هست .
    سراغ دست دومه ميري حواست جمع باشه . يا با يه آدم وارد برو . واسه تست هم 24تا 48 ساعت با فروشنده شرط كن . يه وقت گوشي ضربه اي نخورده باشه يا مشكلي ديگه .

لطفا چند تا عکس از مقایسه صفحه نمایش مایلستون و x10 بزارید .
    سایت برای دانلود بازی مایلستون سراغ دارید ؟
    مقايسه از اين دو با هم تا حالا نديدم اما اگه پيدا كردم حتما"
    اما خوب ميلستون با توجه به اينكه 16ميليون رنگ ساپورت ميكنه خيلي بهتره . x10 هم با آندرويد 2 بهتر ميشه . اما خوب مالتي تاچ هيچ وقت نداره حتي با آپديت شدن. كه خيلي بده
    ال سي دي 4اينچي بدون مالتي تاچ به نظر من به هيچ دردي نميخوره با توجه به اينكه كيبورد خارجي هم نداره كه ديگه بدتر !؟‌

واسه بازي هم كه خود آندرويد ماركت همه چيز داره . بازهم سايت هست كه بقيه دوستان استفاده ميكنن بهت ميگن

فایر جان من متاسفانه مایلستون نخریدم و X10 گرفتم
    چرا متاسفانه !؟ مگه واسه من خريدي
    حتما" دوستش داشتي كه خريدي . اون هم گوشي خوبيه . حالشو ببر . به پاي هم پير بشين

10. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام من ديشب گوشي رو ديدم يه تستش هم كردم . واااااااااااااااااااااااا ااااااااااييييييييييييييي ييييي عجب چيزيه
    خوب براي 10-20 دقيقه اي كه دستم بود واقعا" عالي بود اصلا" نميخواستم گوشي رو ول كنم ! از بس خوش دسته و احساس خوبي داره كه فكر كنم به خاطر جنسش باشه شايدم به خاطر اينكه قابش فلزيه نميدونم . تا حالا همچين چيزي نديده بودم .بهترين گوشييه كه تا حالا ساخته شده . با كلاس و ابهت خاص و رنگ طلايي قهوه اي كه توري اسپيكرش داره و بلندي صداش هم خوب بود و ال سي ديش هم بيهمتاست .من كه بدون گارانتي ميخرم تا دو روز ديگه 100 تومان كم دارم وقتي بسته هست اين حالت بالا و پاييني كه پايين ال سي دي هست جدا" تكه و گوشي رو متفاوت كرده . در كل موتو گوشي هاش متفاوته .مرسي از همه بچه هاي گل اين تايپيك .شما هم مثل موتورولا تك هستين .

12. این کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان آیا کسی میدونه اگر بخوام از دبی بخرم از کجا میتونم تهیه کنم چون هرجارو که گشتم پیدا نکردم فقط توی ویرجین پیدا کردم که به پول ما میشد حدود 760 هزار تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

Thnx جانی عزیز.خودم از وضعیت گوشی خبر نداشتم!مراحل اولیه تعمیر که جواب نداد دیگه می ترسیدم بزنگم و از گوشی خبر بگیرم,به اندازه ی کافی خبرای نا خوشایند بوده این اواخر! هر چند همون لحظه ای که روشن نشد فهمیدم که مشکلش فراتر از تعمیر شدنه! این مدت هم به اینجا سر می زدم ولی دل و دماغ post دادن نبود,ممنون از همدردی دوستان عزیز.در مورد فروش قطعات هم چون می خوام دوباره Milestone بگیرم شارژر و باتری رو خودم لازم دارم (که البته قیمتی هم ندارن).میمونه قطعات لاشه ی گوشی مثل LCD,CPU,لنز دوربین,... که به درد تعمیر کار و کسی که گوشیش از اون قسمتها دچار مشکل شده می خوره.اگه همین حالا خریدار پیدا شد که فبه المراد!اگر نه خودم نگهش میدارم که اگه خدای نکرده کسی از بچه های topic گوشیش مشکلی پیدا کرد و قطعه به دردش می خورد سر گردون نشه.

15. 2 کاربر از Po0yAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •