پیشاپیش مبارک باشه
فقط خریدی یه تستی کن ببین مخزن گازش تو اتوبان چقدر مسافت رو میره و تو شهر چقدر
تو مشخصات فنی که گفته 340 کیلومتردر اتوبان حالا دیگه چقدر صحت داشته باشه الله اعلم
پیشاپیش مبارک باشه
فقط خریدی یه تستی کن ببین مخزن گازش تو اتوبان چقدر مسافت رو میره و تو شهر چقدر
تو مشخصات فنی که گفته 340 کیلومتردر اتوبان حالا دیگه چقدر صحت داشته باشه الله اعلم
یعنی موتور اش مخصوص گاز دیگه مثل این ماشین های داخلی که بنزینی هستش و گاز سوز شده نیست؟
دروداز مهر 89 سمند ef7 پایه گازسوز خردیداری نموده و خیلی ازش راضی هستم.البته با افزایش قیمت گاز یه مقدار ضدحال خوردیم!!یک سوال و راهنمایی از دوستان:صبح ها (زمانیکه ماشین 6 الی 7 ساعت خاموش است) به سختی روشن می شود و این مشکل فقط زمانی که هوا سرد است پیش می آید. نمایندگی اعلام کرده تمام خودروهای EF7 این مشکل رو دارن و فهرستی تهیه و به شرکت ارسال کردند.زمانی که هوا سرد است پس از روشن شدن نیز تا 4 یا 5 دقیقه موتور بد کار می کند !!!دوستان راهنمایی فرمایید.
دوستان اینا برای تحویل ماشیناشون در تاریخی که معین کردن تا چند روز احتمال تاخیر وجود داره؟
و به ازای هر روز دیرکرد میشه چیزی ازشون کند؟
من تيرماه 89 تحويل گرفتم تا حالا در هيچ شرايط آب و هوايي اين ايرادات رو نداشته به يك نمايندگي خوب مراجعه كنيد.... اصفهان براي ef7 چند تا نمايندگي داره كه آموزش كافي ديدن.
من با 17 كيلو گاز تو جاده 400 كيلومتر باسرعت متوسط 100 تا باهاش طي كردم.(اصفهان - غرق آبادبعداز ساوه)
دوست عزیز به پست های قبلی توجه کنید آقای ship storm جواب شما رو دادن .
نباید این مشکل باشه ولی من الان پراید دوگانه سوز از کارخونه تحویل گرفتم صفر کیلومترش اینطوری نیست ولی یکی دیگه دارم که یه 30 هزار تایی راه رفته اون صبح ها که هوا خیلی سرده بد روشن میشه و فکر میکنم تنظیماتی باید داشته باشه که بهم ریخته چون صفر کیلومترش رو استارت میزنی خیلی راحت روشن میشه تو هوای سرد ولی میبری نمایندگی میگن از هوای سرده
خیلی عالیه واقعا 400 کیلومتر بره
یعنی برای اولین بار میشه گفت تو کاتالوگ یه ویژگی رو کمتر از حد معمول ازش تعریف کردن چون گفته بودن 340 بیشتر نمیره
البته ناگفته نمونه سرعت شما هم سرعت بهینه برای مصرف سوخت بوده که اینطوری مصرف کرده
دوست عزیز موتور EF7 پایه گازسوز(سوخت اول گاز بعد بنزین) هست یعنی موتور و آلیاژی که برای ساختش به کار میبرن برای گاز هم مناسب هست و آسیبی نمیرسونه و خیلی به صرفه هست.
اما خودروهای دوگانه سوز دیگه موتورش بر پایه بنزین هست واسه همین بعد از مدتی آلیاژ موتور شروع میکنه به آسیب دیدن.
تازه مسافتی که با EF7 طی میکنید طبق گفته دوستان 400 کیلومتر هست
اما با خودروهایی که موتورش پایه بنزینی بوده و دوگانه سوز کردن فکر کنم 100 کیلومتر طی کنید.
به غیر از سمند EF7 دوگانه سوز که موتورش بر پایه گاز ساخته شده و تا الان (Made In Germany) هست
بقیه خودروهای دوگانه سوز مانند :
سمند LX دوگانه سوز
پژو پارس دوگانه سور
پژو 405 دوگانه سوز
پژو 206 صندوقدار دوگانه سوز
همه همون موتورهای فابریک خودشون رو دارن که سیستم سوخت گاز سوز رو روش سوار کردن.
من با سمندlx دو گانه سوز کارخانه ای با گاز با سرعت 110 تا 120 کیلومتر تقریبا حدودا 300 کیلومتر رو رفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)