تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 123 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دسته منحنی هایی y=(x^2+3x+4m)/(x^2+(5m+1)+3به ازای مقادیر مختلفm از چند نقطه ثابت میگذرد

1
    2
    3
    بی شمار

(javab gozine 3)

.
    برای امتحان کردن هم ایکس ها رو در معادله بزار ، بعد بجای m هر عددی که بزاری حاصل کسر 0.8 میشه . 

موفق باشی ... 

سلام . اگر ممکنه به این سوال زبان من جواب بدید لطفا
    سنجش امسال
    it was an easy test and he .........but he didnt
    بین دو گزینه ی must have passed و shoud have passed من گزینهی must رو انتخاب کردم چون توی صورت سوال ذکر شده که امتحان اسون بوده و براش دلیل منطقی اورده
    اما خودش گزینه ی shoud رو درست زده !! نمی دونم چرا ؟؟؟
    .................................................
    حالا توی سنجش پارسال
    he.................alot of photos while he was on jorney
    must have taken shoud have taken
    من این طوری استدلال کردم که عکس گرفتن توی مسافرت که یک امر واجب نیست . وحتما نباید انجام بشه
    هم میتونه انجام بشه هم نشه ! پس shoud باید درست باشه اما گزینه درست must هست نمی دونم چرا ؟؟؟؟
    چون به ما گفتن که کاربرد shoud برای کاریه که بهتره انجام میشده اما نشده ولی چرا درست درنمیاد نمیدونم ؟
    ممنون

هر دو گزینه در جوابیه سنجش فک کنم درست باشه ... 

ببینید should و must و ... در جمله ها با زمان های مختلف باید جداگانه بررسی بشن و اینکه مثلا should برای کارهاییه که بهتر بود انجام بشن فک کنم زیاد درست نیست . 

نکته گرامری : اگر can , must , may را در جمله با مصدر کامل (have ) ترکیب کنیم ، جمله بوجود امده گذشته ی حدسی است .مثال : 
    Hellen must have seen the film
    هلن بايد فيلم را ديده باشد

گذشته ی حدسي از اين نظر كه از شواهد و قرينه ها حدس مي زنيم كه ممكن است كاري در گذشته رخ داده باشد
    مثلا ازاينكه هلن در مورد فيلم اطلاعاتي مي دهد حدس مي زنيم كه بايد فيلم را ديده باشد.

این برای حل تست دومی که گفتید راه حل بود ... یعنی شما حدس میزدید که او باید در سفر عکسهایی گرفته باشد. 

نکته 2 : اما اگر have  با might-ought to-should-could-would ترکیب کنیم ، حاصل گذشته ی غیر واقعی هست .
     مثال :

I should have gone there

من بايد مي رفتم آنجا (كه نرفتم)

یعنی در این فرم جمله ها اگر جمله ظاهر مثبت داشته باشد ، مفهومش منفی است مثل مثال بالا . اما اگر منفی باشد (not) مفهوم جمله مثبت می شود . مثل جمله پائین : 

I shouldn’t have gone there
     من نبايد مي رفتم آنجا (ولي رفتم)

این نکته هم برای تست اول شماست ، که در اون جمله گفته اون امتحان آسون بوده و او باید در احتمان قبول می شده (که نشده) . پس should درسته . 

متاسفانه تدریس گرامر خیلی بده و من هر کسو می بینم با همین منطق که should بصورت نصیحتی هست و must اجباری تست ها رو می زنن . در حالی که اصلا ربطی به این قضیه نداره و شما باید ساختار جمله رو بدونید . 

2. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفتون
    متاسفانه تدریس گرامر خیلی بده و من هر کسو میینم با همین منطق که should بصورت نصیحتی هست و must
    اجباری تست ها رو میزنن . در حالی که اصلا ربطی به این قضیه نداره و شما باید ساختار جمله رو بدونید
    فقط یک سوال این توضیحاتی که شما دادید من توی کتاب های گرامر به زبان اصلی هم ندیدم
    من خودم کتاب english grammer in use رو هم خوندم ولی به این صورت که شما گفتید توضیح نداده بود!!
    اگر لطف کنید و اسم منبعی که به این صورت توضیح داده باشه رو بگید ممنون میشم .

4. این کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفتون

فقط یک سوال این توضیحاتی که شما دادید من توی کتاب های گرامر به زبان اصلی هم ندیدم
    من خودم کتاب english grammer in use رو هم خوندم ولی به این صورت که شما گفتید توضیح نداده بود!!
    اگر لطف کنید و اسم منبعی که به این صورت توضیح داده باشه رو بگید ممنون میشم .
    منم خودم این جور نوع توضیح رو هیج جا ندیده بودم جز تو یه کتاب گرامر رایگان !!

یادم میاد چند سال پیش تو یه سایتی این کتاب رو دانلود کردم ... یه معلم زبان اونو نوشته و رایگان در اختیار همه قرار داده . گرامر کامل زبان انگلیسی ... تو سه قسمت هست که می تونی از ضمیمه پست من دانلودش کنی .

6. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من می خوام دقیق بدونم نقطه بحرانی چیه؟
    مثلا می گن اول و آخر بازه قبوله یا نه. آخرش نفهمیدیم. تو کتاب پرسمان گاج به حساب آورده ولی دبیرمون می گفت طبق کتاب حسابان نقطه بحرانی اول و آخر بازه نمی تونه باشه .
    مثلا نقطه 1 و -1 در بازه (∞+,1] [1-,∞-) می تونه نقطه بحرانی باشه؟( از نظر کتاب حسابان )

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مثلا می گن اول و آخر بازه قبوله یا نه. آخرش نفهمیدیم. تو کتاب پرسمان گاج به حساب آورده ولی دبیرمون می گفت طبق کتاب حسابان نقطه بحرانی اول و آخر بازه نمی تونه باشه .
    مثلا نقطه 1 و -1 در بازه (∞+,1] [1-,∞-) می تونه نقطه بحرانی باشه؟( از نظر کتاب حسابان )

مثال صفحه 173 کتاب حسابان را ببینید.
    بازه [3و2-] داده شده و می‌گه «صفر تنها نقطه بحرانی تابع است».

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نقطه C از قلمرو f را یک نقطه بحرانی f می‌نامیم، در صورتی که یکی از دو شرط زیر برقرار باشد: ۱- مشتق f در نقطه c وجود نداشته باشد. ۲- مشتق f در نقطه C مساوی صفر باشد

توجه کنید که نقطه c باید جزو دامنه تابع باشه ... پس در توابع که نقاط انتهایی جزو دامنه تابع باشن چون مشتق نداریم جزو نقاط بحرانی هستن .

مثال صفحه 173 کتاب حسابان را ببینید.
    بازه [3و2-] داده شده و می‌گه «صفر تنها نقطه بحرانی تابع است».

آ ره دسته ... این چرا اینجوری حل کرد ؟؟
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 13-05-2010 at 10:11.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

منم دقیقا مشکلم همینه و نمی دونم کدوم درسته. به نظر من طبیعتا باید 1 و 1- جز نقاط بحرانی باشن، چون طبق تعریف درسته.
    ولی از طرفی مثال کتاب خلاف تعریفش اومده حل کرده.
    در ضمن یه نگاه به صفحه 129 و 130 دیفرانسیل پیش بندازین. مخصوصا پاورقی صفحه 130 .
    با این وجود کتاب پیش ملاک نیست، و من سومم و این نکته خیلی ضروری رو برای تو امتحان نهایی باید بدونم.
    ممنون می شم کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

منم دقیقا مشکلم همینه و نمی دونم کدوم درسته. به نظر من طبیعتا باید 1 و 1- جز نقاط بحرانی باشن، چون طبق تعریف درسته.
    در ضمن یه نگاه به صفحه 129 و 130 دیفرانسیل پیش بندازین. مخصوصا پاورقی صفحه 130 .
    با این وجود کتاب پیش ملاک نیست، و من سومم و این نکته خیلی ضروری رو برای تو امتحان نهایی باید بدونم.
    ممنون می شم کمک کنید.
    تو امتحان نهایی و غیره هم همین درسته ... نمی دونم چرا کتاب اونجوری حل کرده ...
    الان از کتاب قلم چی هم دیدیم میگه نقاط انتهایی بحرانی هستن (در صورتی که بازه بسته باشه و جزئ دامنه باشن).

اگه تابع کسری باشه ، ریشه ی مخرج نقطه بحرانی نیست ، چون جزو دامنه نیست .

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ممنون می شم کمک کنید.
    من دقیقا یادم نیست تا حالا امتحان نهایی این سوال اومده یا نه. نقطه بحرانی برای پیدا کردن اکسترمم کاربرد داره و در سوالات هم معمولا اکسترمم‌ها مورد توجه قرار می‌گیره. چون طبق همون پاورقی بین کتاب‌ها این اختلاف وجود داره. اما برای اکسترمم این طور نیست.
    سال 87 هم که نموداری داده شده و در مورد نقطه بحرانی سوال پرسیده، نقاط ابتدایی و انتهایی بازه‌ها را گذاشته کنار.
    با توجه به نظر دبیر خودتون، به نظرم بهتره طبق همون مثال کتاب عمل کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

جواب شما برای سوال 15 امتحان خرداد 85 در مورد نقطه بحرانی چیه؟
    با توجه به نظر دبیر خودتون، به نظرم بهتره طبق همون مثال کتاب عمل کنید.
    طبق کتاب بخوای عمل کنی، مشکل به وجود می آد. چون تو تعریف یه چیز نوشته و تو حل مثال یه چیز دیگه گفته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •