تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 253 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستي اين smart reader چقدر باهاله.كار ميكنيد باهاش؟
    smart reader چی هست؟ pdf میخونه یا document یا هردو رو؟

از اين بحثا بگذريم بهتره.هركي هر چيز جالبي پيدا كرد اينجا عنوان كنه.اگه مشكلي بود رفع كنه.
    لطفا اگه ویجت جالبی دانلود و پیدا کردید اینجا بزارید دوستان بیشتر به امنیا علاقه مند بشن.

یه سوال: چرا برای فارسی سازی از عربایزر استفاده نمیکنید؟ با win 6.5 سازگار نیست؟

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب عرضم به خدمتت برای سیو کردن توی کانتکت اول برو داخل پیامک !
    بعدش با انگشت یا قلم میری بالاترین قسمت صفحه که شماره رو نوشته (دقیقا میشه بالاترین قسمت صفحه سمت چپ بالای ساعتی که ورود اس ام اس رو نمایش میده)بعد روی اون قسمت کلیک میکنی وارد یه صفحه جدید میشه که شماره رو نوشته از سمت راست وارد منو میشید و گزینه add to contact رو میزنید بعد یه سوال میکنه که میگه این شماره قبلا سیو نشده سیو کنم شما yes رو میزنید به همین سادگی.
    خوب فکر کنم نرم افزار گوشی من با شما فرق دارده چون من این مورد رو ندارم!!!!
    چون وقتی وارد sms میشم و اون صفحه ی چت گونه میاد و روی شماره ی اون بالا فشار میدم اتفاقی نمیفته! انگار فقط شماره رو نمایش میده!؟؟؟
    توی فروشگاه خودش یه عربایزر روش ریخت نکنه از اونه که اینجور شده؟
    صفحه ی اول شما شماره ی 1 2 3 داره (مثل من) یا 3 تا خط؟
    من چطور میتونم از صفحه ی گوشی عکس بگیرم که اساتید خودشون ملاحظه کنن؟ اگه نرم افزارش را بزارید ممنون میشم.

من فكر كردم ميگن چجوري تماس بگيريم با طرف.

والا منم اين اولين پاكت پي سيم نيست و ٥ ساله پاكت پي سي دارم.

از اين بحثا بگذريم بهتره.هركي هر چيز جالبي پيدا كرد اينجا عنوان كنه.اگه مشكلي بود رفع كنه.

من الان خودم يه سري بازيه خوب نصب كردم.بعدا ليست ميكنم اينجا ميذارم.

خبر كابل تي وي هم تا چند وقت ديگه ميدم.

اميدوارم كسي از من نرنجيده باشه.شرمنده قاطي كرديم.

مخلص همه بر و بچ اهل حال هم هستيم.
    آقا ما هیچ ادعایی نداریم ما مخلص همه منجمله بقال سر کوچه که نداریم سر خیابونمون هم هستیم(خودش n97 داره!) اصلا ما نمیدونیم پاکت پی سی رو با کدوم c مینویسن خواستیم اون چیزی که با چشمای خودمون میبینیم منتقل کنیم ولی موافقم که از این بحث بگذریم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میخوام یه برنامه رو remove کنم،میرم setting و systeme ، ولی گزینه remove نیس؛راهنمایی می کنید؟
    چندتا پست بالا تر رو نگاه میکردید توضیح دادم
    setting-memory setting-main stroge

من فكر كردم ميگن چجوري تماس بگيريم با طرف.

والا منم اين اولين پاكت پي سيم نيست و ٥ ساله پاكت پي سي دارم.

من الان خودم يه سري بازيه خوب نصب كردم.بعدا ليست ميكنم اينجا ميذارم.

خبر كابل تي وي هم تا چند وقت ديگه ميدم.

اميدوارم كسي از من نرنجيده باشه.شرمنده قاطي كرديم.

مخلص همه بر و بچ اهل حال هم هستيم.
    من نوکرتم فرزین جون رنجش کجا بود اینجا ما همه دوستیم و داریم به هم کمک میکنیم منم چندتا برنامه پیدا کردم اگه وقت کردم لیست میکنم راستی اگه شما هم از من دلگیر شدی یا جایی بد صحبت کردم شرمنده اخلاق ورزشیتم

خوب فکر کنم نرم افزار گوشی من با شما فرق دارده چون من این مورد رو ندارم!!!!
    چون وقتی وارد sms میشم و اون صفحه ی چت گونه میاد و روی شماره ی اون بالا فشار میدم اتفاقی نمیفته! انگار فقط شماره رو نمایش میده!؟؟؟
    توی فروشگاه خودش یه عربایزر روش ریخت نکنه از اونه که اینجور شده؟
    صفحه ی اول شما شماره ی 1 2 3 داره (مثل من) یا 3 تا خط؟
    من چطور میتونم از صفحه ی گوشی عکس بگیرم که اساتید خودشون ملاحظه کنن؟ اگه نرم افزارش را بزارید ممنون میشم.
    ای بابا دوباره اسمت یادم رفت راستی من محمد حسینم
    نه برو تو اون منوی چت بهد روی یکی از اون حباب ها کلیک کن بعد اون کاری که گفتم رو بکن یعنی اون کار رو باید بری توی یکی از اون حباب ها انجام بدید
    خبرش رو بده ببینم موفق شدی یا نه

من از mobdiv و resco contact manager و resco keyboard استفاده میکنم اگه برنامه خوبی دارید معرفی کنید خوب

راستی دوستان کسی برنامه نگار 89 رو کرک شدش رو نداره؟
    Last edited by m9780d; 12-04-2010 at 22:01.

4. این کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ای بابا دوباره اسمت یادم رفت راستی من محمد حسینم
    نه برو تو اون منوی چت بهد روی یکی از اون حباب ها کلیک کن بعد اون کاری که گفتم رو بکن یعنی اون کار رو باید بری توی یکی از اون حباب ها انجام بدید
    خبرش رو بده ببینم موفق شدی یا نه
    [/B]
    محمد حسین جان ممنون شماره را دیدم همینجوری پیدا نبود باید صفحه را بالا میدادم و به خوبی و خوشی ذخیره شد.

گارمین را هم دوباره نصب کردم و کرک هم شده و نرم افزار گارمین مشکلی نداره ولی بازهم ده دقیقه توی فضای باز منتظر موندم ولی به ماهواره ها وصل نمیشه آیا در قسمت تنظیمات gps خود گوشی ، شما چیزی رو تغییر دادی الان اونجا gps program port و gps hardwar port و baud rate چند هست؟

ارادتمند شما محمد.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

در ضمن یه چیز جدید اونایی که فارسی ساز نصب کردن و حروف فارسی رو در هم ور هم و روی هم افتاده نشان میده علاوه بر نرم افزار resco contact maneger که قبلا دوستان معرفی کرده بودن اگه روی اس ام اس تاچ رو نگه دارید و select all رو بزنید میتونید اس ام اس رو سالم بخونید
    ===============================================
    یا علی
    ایول تاکتیک!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که صدای میکروفن ضعیفه.هر کی با من صحبت می کنه میگه بلندتر صحبت کن.راهی هست که صدای میکروفن بلندتر بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

smart reader چی هست؟ pdf میخونه یا document یا هردو رو؟

لطفا اگه ویجت جالبی دانلود و پیدا کردید اینجا بزارید دوستان بیشتر به امنیا علاقه مند بشن.

یه سوال: چرا برای فارسی سازی از عربایزر استفاده نمیکنید؟ با win 6.5 سازگار نیست؟

smart reader يه برنامه ي خيلي باحاله كه من اول فكر كردم توهم هست.

دو تا كار امجام ميده:

1-شما يه متن داري كه به زبان انگليسي هست و وقت نيست كپيش كني.يا ميخواي تو گوشيت اون متن رو داشته باشي.
    البته منظورم از متن يه ورق كاغذ هست نه فايل داخل كامپيوتر.با اين برنامه وارد قسمت document ميشيد و از اون متنتون توسط برنامه عكس ميگيريد.
    اينجا اين برنامه جادو ميكنه و اون متن رو كاغذ رو براتون تبديل به فايل text ميكنه.بي كم و كاستي.

متن بايد english يا french باشه البته.

2-شما بيزينس كارت دوستتون رو كه البته بايد حرفه اي باشه و به زبون انگليسي ازش ميگيريد و با برنامه از قسمت bus card ازش عكس ميگيريد .
    اينجا هست كه باز برنامه جادو ميكنه و از اون بيزينس كارت براتون يه contact درست مي كنه با همه مشخصات روي كارت از جمله اسم و ايميل و ادرس و هر اطلاعاتي تو بيزينس كارت به زبون انگليسي هست.

موبيديو هم از همون دار و دسته ي arabrizer هست ولي جديد تره. با عربرايزر هم همينطوريه.

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که صدای میکروفن ضعیفه.هر کی با من صحبت می کنه میگه بلندتر صحبت کن.راهی هست که صدای میکروفن بلندتر بشه؟
    راه حلش رو تو صفحات قبل گذاشتم.الان دم دستم نيست بنويسم برات.بگرد پيدا ميكني.كامل حل ميشه مشكل.

9. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

درود

آقا فردا می خواستم برم علائدین بخرم گوشی رو ،
    چی چیزائی تو جعبه هستن ؟
    گوشیه اصل چه مشخصاتی داره ؟

11. این کاربر از p30worldtizhosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود

چی چیزائی تو جعبه هستن ؟
    تشكرم كردم اشتباهي اسپانسر سامسونگم.

والا اصل و غير اصل نداره.لوازم جانبي غير اصل داره مثل باطري.

عكس باطري رو بچه ها صفحه قبل گذاشتن.توي ريويوي gsmarena تمام لوازم داخل جعبش رو عكسش رو كامل انداخته.

cd-مداد--هندسفري-كابل usb
    Last edited by farzin_silver; 13-04-2010 at 12:24.

13. این کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

عزیزم تاپیک رو از اول بخون پیداش میکنی من خودم نمیدونم دقیقا تو کدون صفحه هست ولی فرزین جان زحمت آموزشش رو کشیدن

محمد حسین جان ممنون شماره را دیدم همینجوری پیدا نبود باید صفحه را بالا میدادم و به خوبی و خوشی ذخیره شد.

گارمین را هم دوباره نصب کردم و کرک هم شده و نرم افزار گارمین مشکلی نداره ولی بازهم ده دقیقه توی فضای باز منتظر موندم ولی به ماهواره ها وصل نمیشه آیا در قسمت تنظیمات gps خود گوشی ، شما چیزی رو تغییر دادی الان اونجا gps program port و gps hardwar port و baud rate چند هست؟

ارادتمند شما محمد.
    محمد جان به تنظیمات گوشی دست نزن بزار مون دیفالت باشه !!!!
    شاید نقشه ها رو درست با فرمت مخصوص نزاشتی سر جاشون!!
    برو تو tools
    browse map
    اون بالا روی علامت تعجب کلیک کن
    روی مختصاتی که خط چینه کلیک کن
    go رو بزن
    منتظر بمون تا پر بشه و بهت مختصات بده
    گاهی اوقات وقتی من وصل نمیشم روی آنتن کلیک میکنم gps info رو میزنم ماهواره ها رو نشون میده و سریع وصل میشه نمیدونم این تاثیر داره یا نه ولی واسه من که میشه

یه بار دیگه میگم نقشه هات رو چک کن

یاعل
    قربانت محمد حسین

منو مسخره میکنه اگه دیگه ترفند گفتم بهت !!

درود

چی چیزائی تو جعبه هستن ؟
    ببین دوست من
    اولین کاری که میکنی جعبه پلمپ و با روکش پلاستیک فشرده میخری این یک
    دوم طرف جلو خودت بازش میکنه هر چی گفت فلان برنامه رو باید بریزی و..... اگه نریزی ال میشه بل میشه کوتاه نیا
    سه
    گوشی رو از جلو چشت دور نمیکنی نزار یه دفعه گوشی رو به بهانه نرم افزار و ..... ببره اون پشت مشتا ..!!!
    همه لوازم رو هم بچه ها گفتن

فرزین جان یه سوا ازت دارم

من یه اشتباه کردم گوشیم رو برد اون پشت مشتا بعد الان به باطری مشکوکم چه مشخصه هایی داره باطریت؟؟
    مثلا واسه من سریالش برجسته هست و چاپ نشده مال تو چه جوری هست؟

15. این کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •