به خدا قسم این فیلم رو مفتی بدن به من یک لحظه نگاهش نمیکنم.
آخه حیف وقت نیست آدم این فیلم ها ی مدیری در پیتی نگاه کنه
باز فیلم هیا عطاران یک درجه بهتر هستش
گذر زمان همه چیز را مشخص میکند.
به خدا قسم این فیلم رو مفتی بدن به من یک لحظه نگاهش نمیکنم.
آخه حیف وقت نیست آدم این فیلم ها ی مدیری در پیتی نگاه کنه
باز فیلم هیا عطاران یک درجه بهتر هستش
گذر زمان همه چیز را مشخص میکند.
Last edited by Life24; 20-09-2010 at 13:49.
دوست عزیز این حرف رو نزن من تجربشو دارم الان هزار نفر میپرن بهتون و میتوپن بهتون
خواهش میکنم بخاطر خودمون هم شده و بن نشدن این حرفهارو نزنیم چون باعث درگیری شده
من کسانی رو دیدم رویه 4000 هزار تا پست بن شدند بخاطر یه حرف مخالف تویه یه تاپیک که طرفدار زیاد داشت
اول دعوا شد و بعد بد و بیراه و بعد هم بن شدند.
البته تمام اینها رو با کمال احترام به شما عرض کردم![]()
چون بیشتر شبیه یه جوک می مونه تا واقعیت.
نظر شما محترمه ولی خوب اینجا طرفداران مهران مدیری زیاد هستند و خوب هر کسی بالاخره یه نظری داره
راستی قسمت ۴و۵و۶ کی میاد؟
5 روز و 12 ساعت دیگه
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
عرضه جدیدترین سریال مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی با استقبال فراوان مخاطبان مواجه شده است. مجموعه قهوه تلخ به کارگردانی مهران مدیری و تهیه کنندگی مجید و حمید آقاگلیان که از سهشنبه گذشته در فروشگاهای معتبر عرضه شده در نخستین روز ارائه به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفته است. فروش بیش از 500،000 نسخه از این مجموعه طنز در روز نخست توزیع در سراسر کشور، نوید استقبال خوب مردم میباشد. به نظر میرسد با این آمار فروش طی پخش اول ، این سریال در پخش قسمتهای بعدی نیز به همین شکل رکوردشکن باشد.
این مجموعه که توسط شرکت پخش الوند توزیع میشود طبق برنامهریزی به صورت هر هفته سه قسمت در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
روزنامه بانی فیلم28 / 06 / 89
درود
دوست عزیز
شما بزرگوار هستید.
من حرفم را می زنم و هر جا باشه . چون برای حرفم احترام قائل هستم. و مقابلش برای حرف مردم.
همه میآن خوب میگن و طرفداری شو میکنن و من هم نظرم رو میگم. خیلی ها ادعای آزادی بیان میکنن یعنی تحمل یک نظر مخالف رو ندارن؟
در مورد تعداد پست هم یک جریان داریم.
یک بنده خدایی خیلی اعتبار و سابقه داشت تو تلویزیون و طرفدار بسیار و بهش گفتم فلان طرح رو مطرح نکن جلوی دوربین سابقه و اعتبارت خراب میشه . گفت من این سابقه و اعتبار رو میخوام تو گور ببرم؟ این هم جریان تعداد پست های من.
مهران مدیری با مردم صاف و صادق نیست. (متاسفانه)
من بحث رو همین جا تمام میکنم که از باقی بحث ها جلوگیری بشه. وباعث بهم ریختن تاپیک نشه. END
ایشون حرف جالبی زد.
]نظر شما محترمه ولی خوب اینجا طرفداران مهران مدیری زیاد هستند و خوب هر کسی بالاخره یه نظری داره
Last edited by Life24; 20-09-2010 at 11:40.
منم فرستادم 3-4 روز بعد جوابش اومد که شمارتون ثبت شده
حذف شود
پست اشتباهی
Last edited by mohammadirani; 20-09-2010 at 11:46.
کاشکی کیفیتش بهتر از اینا بود ! ولی موضوعش جالبه (مهران مدیریه دیگه) خدایی سیامک انصاری خیلی باحال بازی میکنه (مخصوصاً اونجا هایی که می خنده
) موسیقی اش هم خوبه . فیلم برداریش هم باحاله مخصوصاً داخل قصر .رنگ آمیزی هم جالبه !
اینا تیکه های جالبشن به نظر من :
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
کاشکی دلایل قانع کننده تری می آوردی ! مهران مدیری توی طنز ایران شماره ی یکه به 1001 دلیل !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)