خوب... پس با 283 رای موافق ، 2 رای مخالف و 1 رای ممتنع تصویب شد که مهندسی شیمی بهتره . پایان بحث....![]()
خوب... پس با 283 رای موافق ، 2 رای مخالف و 1 رای ممتنع تصویب شد که مهندسی شیمی بهتره . پایان بحث....![]()
احسنت...احسنت....![]()
کل کل کجا بود بابا........
اصلا کی گفته عمران بهتر از م شیمی هستش؟ بگید تا خودم قانعش کنم که اینطور نیست... سند هم دارم ولی الان همراهم نیست تو جایی!!! گذاشتمش ×××××
من که بحث رو شروع نکردم!! یه نفر زمان مرگ مهندسی عمران رو 7 سال دیگه تخمین زده بود منم گفتم نه یه خورده دیر گفتی تو ایران همه رشته ها مردن دنبال زندش باید جای دیگه بگردی!
بله طبق نتیجه گیری های دوستان م شیمی بهتره...
پایان بحث
یکی هم برای ما بحث کنه خب!!!!! بنده مکانیک جامدات آزاد مشهد قبول شدم و مهندسی شیمی شبانه فردوسی
مشهد. کدوم بهتره که برم. خودم به مکانیک علاقه دارم. مشکل مالی هم به هیچ وجه ندارم. بنابراین میخوام برم
آزاد. آیا کسی هست که منو قانع کنه که برم م.شیمی؟
در ضمن از شیمی هم اصلا خوشم نمیاد هااااا!!!!!
Last edited by Mr_Hamid_Media; 11-09-2009 at 16:00.
دوست عزیز مهندسی شیمی تقریبا شیمی ندارد!فقط اسمش گول زننده است! همان مهندسی مکانیک است با 12 واحد شیمی!بیشتر درساش با مهندسی مکانیک گرایش حرارات سیالات مشترک است.
سلام دوستان
میگم میشه یکی شرایط انتقالی گرفتن رو به من بگه؟
حتما باید تو دانشگاه مبدا یه ترم بگذرونیم بعد انتقالی میدن؟
ممنون میشم جواب بدید
كسي از دانشگاه تهران خبر نداره!
Last edited by pedram abbasi; 11-09-2009 at 17:08.
اینو الان میگن؟من همیشه فکر میکردم توش پره شیمیه!
اگه ميشه مديرا چند ساعت تحمل كنن تا اين بحثا تموم شه اين كه هركس بياد رتبشو بگه دردي از كسي دوا نميكنه!
Last edited by pedram abbasi; 11-09-2009 at 17:05.
جناب amirmon!
ما كلا مشكلمون اينه كه بحث كردن بلد نيستيم و نميدونيم چجوري بايد جواب بقيه رو بديم!
شما يه سري مسائل منطقي كه كاملا درسته رو مطرح ميكني در صورتي كه هيچ ربطي به بحث نداره بعد مياي ازش نتيجه ميگيري كه ربطي به موضوع نداره.
اولا مهندسي شيمي چهارمين رشته پر طرفدار توي امريكا و كشورهايي مثل فنلاند فرانسه و .. كه مشاورهاي صنايع نفتي هستند مهندسي شيمي به وضوح داراي زمينه هاي گسترده است مثل داروسازي مهندسي پزشكي پتروشيمي بيو تكنولوزي پتروشيمي مهندسي نفت مهندسي گاز و مخازن و رشته هاي بسيار گسترده صنايع غذايي كه واسه خودش دنيايه. از طرفي در زمينه دكترا و ارشد داراي گرايش هاي ميان رشته اي با بچه هاي سيالات و برقه كه به طور مثال روي نانو سيكل هاي گرماگير كار ميكنن و..
پس اگه تصديق بفرماييد مهندسي شيمي "هر رشته اي" نيست !
در مورد بازاركارهم واقعا به منبع موثقي اشاره كردي و من هرچي فكر كردم كه جايي بهتر از نيازمندي ها كجا ميتونه باشه به جايي نرسيدم!!
مشكل ما اينه كه ديدمون نسبت به رشته ها اينجوريه كه ميگيم عمران :استاتيك- ديناميك= طراحي سازه
مكانيك:ديناميك-ترمو-طراحي اجزا - ارتعاشات
مهندسي شيمي:چون يه ذره ديرتر پر ميشه پس هرجور دوست داري!شيمي +شيمي+يه ذره كارهاي فني!
به نظر من اگه بحث بازار كار مطرح باشه اصلا موضوع عوض ميشه گرچه به نظر من شرايط ايران براي كار توي م.شيمي با اين همه صنايع نفت و گاز فقط توي همون مهندسي نفت كه يكي از 10 گرايششه
بهتر از عمرانه من بحثم سر دانشگاه نبود گرچه به نظرم دانشگاه تهران بهترين فني رو داره بحث من مقايسه عمران و مهندسي شيميه كه يه نفر ميتونه تو 2 تا دانشگاه بخونه! به نظرم اي جو دانشگاه ليسانيس واساتيد هستند كه به يه نفر ايده براي حركت هاي آينده رو ميدن پس دانشگاه موثره چون دربينه رشته هاي مهندسي 40 واحد كه مشتركه و بين رشته هايي بين مهندسي شيمي و سيالات اين مقدار 90 هست!
پس به نظرم 50 واحد ارزش عوض كردن دانشگاهو داره! كه اون 50 واحدم بايد فرق كنه چون يه مهندس شيمي داره تربيت ميشه!
به نظرم اون چيزي كه بچه هاي تهران و شريف توي محيط دانشگاه ميبينن خيلي فرق داره با اون چيزي كه بچه هاي .... ميبينن! و اينه به اونا انگيزه رفتن به خارج از ايران و ادامه تحصيل در مرز دانشو ميده!
از بچه هاي شزيف و تهران 70 درصد به بلاد كفر ميرن تا درمرزهاي دانش باشن! و اينجاست كه فرق دانشگاه معلوم ميشه!
در نهايت اميدوارم همه و در هررشته اي كه هستن موفق باشن و به مملكتمون صادقانه خدمت كنن!
من ديگه حسه تايپ ندارم و از مدير ها هم ميخوام اين پست و ناديده بگيرن و اين بخشو نبندن!
قربان شما!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)