تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 71 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 706

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور 88

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

خوب... پس با 283 رای موافق ، 2 رای مخالف و 1 رای ممتنع تصویب شد که مهندسی شیمی بهتره . پایان بحث....

2. 3 کاربر از Mehran Malfoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

خوب... پس با 283 رای موافق ، 2 رای مخالف و 1 رای ممتنع تصویب شد که مهندسی شیمی بهتره . پایان بحث....
    احسنت...احسنت....

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشا کاری نکنید که این تاپیک بسته بشه چون مسلما هنوز یه سری هستن که رتبه هاشونو نگفتن
    اگر هم میخواین در مورد مقایسه ی این دو رشته بحث کنین یه تاپیک جدا بزنین
    چون اینجوری که بوش میاد داره کل کل شروع میشه و امکان بستن تاپیک وجود داره
    که در اون صورت بقیه که میخوان رتبه شونو بگن محروم میشن
    کل کل کجا بود بابا........
    اصلا کی گفته عمران بهتر از م شیمی هستش؟ بگید تا خودم قانعش کنم که اینطور نیست... سند هم دارم ولی الان همراهم نیست تو جایی!!! گذاشتمش ×××××

من که بحث رو شروع نکردم!! یه نفر زمان مرگ مهندسی عمران رو 7 سال دیگه تخمین زده بود منم گفتم نه یه خورده دیر گفتی تو ایران همه رشته ها مردن دنبال زندش باید جای دیگه بگردی!

بله طبق نتیجه گیری های دوستان م شیمی بهتره...

پایان بحث

5. این کاربر از amirmon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کنار ثامن

پيش فرض

یکی هم برای ما بحث کنه خب!!!!! بنده مکانیک جامدات آزاد مشهد قبول شدم و مهندسی شیمی شبانه فردوسی
    مشهد. کدوم بهتره که برم. خودم به مکانیک علاقه دارم. مشکل مالی هم به هیچ وجه ندارم. بنابراین میخوام برم
    آزاد. آیا کسی هست که منو قانع کنه که برم م.شیمی؟
    در ضمن از شیمی هم اصلا خوشم نمیاد هااااا!!!!!
    Last edited by Mr_Hamid_Media; 11-09-2009 at 16:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز مهندسی شیمی تقریبا شیمی ندارد!فقط اسمش گول زننده است! همان مهندسی مکانیک است با 12 واحد شیمی!بیشتر درساش با مهندسی مکانیک گرایش حرارات سیالات مشترک است.

8. 6 کاربر از pozitron1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

سلام دوستان
    میگم میشه یکی شرایط انتقالی گرفتن رو به من بگه؟
    حتما باید تو دانشگاه مبدا یه ترم بگذرونیم بعد انتقالی میدن؟
    ممنون میشم جواب بدید

10. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pedram abbasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

كسي از دانشگاه تهران خبر نداره!
    Last edited by pedram abbasi; 11-09-2009 at 17:08.

12. این کاربر از pedram abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4MaRyAm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز مهندسی شیمی تقریبا شیمی ندارد!فقط اسمش گول زننده است! همان مهندسی مکانیک است با 12 واحد شیمی!بیشتر درساش با مهندسی مکانیک گرایش حرارات سیالات مشترک است.
    اینو الان میگن؟ من همیشه فکر میکردم توش پره شیمیه!

14. این کاربر از 4MaRyAm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اگه ميشه مديرا چند ساعت تحمل كنن تا اين بحثا تموم شه اين كه هركس بياد رتبشو بگه دردي از كسي دوا نميكنه!
    Last edited by pedram abbasi; 11-09-2009 at 17:05.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

جناب مرز های دانش و کارهای بروز و این حرفا!!!!
    حواست باشه داری کجا درس می خونی و زندگی میکنی و انشاالله وارد بازار کار میشی... اینجا ایرانه
    حرکت در مرزهای دانش و لبه ی علم واسه یه جای دیگه هستش که بحثش مفصله...
    یه مثلی هست که میگه تو دانشگاه های ایران بهت اژدها کشی یاد میدن ولی وقتی میایی بیرون می بینی حریفت یه موشه!!!

یعنی اونقدر تو رو ساخته و پرداخته می کنن اونقدر از انواع و اقسام درس های قلمبه سلمبه تو دوره کارشناسی برات میزارن که شاید برای کشور های پیشرفته در علم و صنعت تعجب آور باشه... فکر می کنی چرا برق شریف اینقدر تو دانشگاه های خارج اسم در کرده؟ به خاطر اینکه دانشجو هاش دروسی رو میگذرونن که خیلی بالاتر از عرف هستش و جون می ده واسه مراکز علمی تحقیقاتی امریکا و اروپا....

بله اون ها هستن که در لبه های علم حرکت می کنن چون به همون نسبت صنعتشون هم داره باهاشون پیش می ره...
    حالا شما صنعت ایران رو حساب کن که همون موشه هستش ولی ما ها رو تو دانشگاه واسه جنگ با اژدها آماده می کنن!!

انشاالله وارد بازار کار می شی متوجه میشی کدوم رشته مرده و کدوم رشته زنده است... متاسفانه خیلی از ماها فقط به اسم دانشگاه نگاه می کنیم که به قول معروف: دانشگاه شریف باشه رشته هر پخی می خواد باشه باشه....!!!!

طرف به جای اینکه به علاقه خودش و آینده کاری رشته تو محل زندگیش نگاه کنه فقط اسم دانشگاه براش مهمه.... مثلا با رتبه 2000 میره علوم کامپیوتر یا فیزیک یا ریاضی شریف یا تهران چون فقط تو خیالاتش اونقدر به این دانشگاه ها فکر کرده که نمی تونه هیچ جوری ازش دل بکنه....( البته من قصد توهین به این رشته ها رو ندارم هاااا همه رشته ها محترم هستن علت نام بردن از این رشته این بود که این ها معمولا تو هر دانشگاه جزء آخرین رشته هایی هستن که پر میشن)
    در حال که همون رتبه 2000 علاقه اش عمران یا مکانیک بوده ولی حالا به خاطر اسم دانشگاه...............................!!

چقدر خوب بود که واقع بین بودیم نه دهان بین و احساساتی...
    جناب amirmon!
    ما كلا مشكلمون اينه كه بحث كردن بلد نيستيم و نميدونيم چجوري بايد جواب بقيه رو بديم!
    شما يه سري مسائل منطقي كه كاملا درسته رو مطرح ميكني در صورتي كه هيچ ربطي به بحث نداره بعد مياي ازش نتيجه ميگيري كه ربطي به موضوع نداره.
    اولا مهندسي شيمي چهارمين رشته پر طرفدار توي امريكا و كشورهايي مثل فنلاند فرانسه و .. كه مشاورهاي صنايع نفتي هستند مهندسي شيمي به وضوح داراي زمينه هاي گسترده است مثل داروسازي مهندسي پزشكي پتروشيمي بيو تكنولوزي پتروشيمي مهندسي نفت مهندسي گاز و مخازن و رشته هاي بسيار گسترده صنايع غذايي كه واسه خودش دنيايه. از طرفي در زمينه دكترا و ارشد داراي گرايش هاي ميان رشته اي با بچه هاي سيالات و برقه كه به طور مثال روي نانو سيكل هاي گرماگير كار ميكنن و..
    پس اگه تصديق بفرماييد مهندسي شيمي "هر رشته اي" نيست !
    در مورد بازاركارهم واقعا به منبع موثقي اشاره كردي و من هرچي فكر كردم كه جايي بهتر از نيازمندي ها كجا ميتونه باشه به جايي نرسيدم!!
    مشكل ما اينه كه ديدمون نسبت به رشته ها اينجوريه كه ميگيم عمران :استاتيك- ديناميك= طراحي سازه
    مكانيك:ديناميك-ترمو-طراحي اجزا - ارتعاشات
    مهندسي شيمي:چون يه ذره ديرتر پر ميشه پس هرجور دوست داري!شيمي +شيمي+يه ذره كارهاي فني!
    به نظر من اگه بحث بازار كار مطرح باشه اصلا موضوع عوض ميشه گرچه به نظر من شرايط ايران براي كار توي م.شيمي با اين همه صنايع نفت و گاز فقط توي همون مهندسي نفت كه يكي از 10 گرايششه
    بهتر از عمرانه من بحثم سر دانشگاه نبود گرچه به نظرم دانشگاه تهران بهترين فني رو داره بحث من مقايسه عمران و مهندسي شيميه كه يه نفر ميتونه تو 2 تا دانشگاه بخونه! به نظرم اي جو دانشگاه ليسانيس واساتيد هستند كه به يه نفر ايده براي حركت هاي آينده رو ميدن پس دانشگاه موثره چون دربينه رشته هاي مهندسي 40 واحد كه مشتركه و بين رشته هايي بين مهندسي شيمي و سيالات اين مقدار 90 هست!
    پس به نظرم 50 واحد ارزش عوض كردن دانشگاهو داره! كه اون 50 واحدم بايد فرق كنه چون يه مهندس شيمي داره تربيت ميشه!
    به نظرم اون چيزي كه بچه هاي تهران و شريف توي محيط دانشگاه ميبينن خيلي فرق داره با اون چيزي كه بچه هاي .... ميبينن! و اينه به اونا انگيزه رفتن به خارج از ايران و ادامه تحصيل در مرز دانشو ميده!
    از بچه هاي شزيف و تهران 70 درصد به بلاد كفر ميرن تا درمرزهاي دانش باشن! و اينجاست كه فرق دانشگاه معلوم ميشه!
    در نهايت اميدوارم همه و در هررشته اي كه هستن موفق باشن و به مملكتمون صادقانه خدمت كنن!

من ديگه حسه تايپ ندارم و از مدير ها هم ميخوام اين پست و ناديده بگيرن و اين بخشو نبندن!
    قربان شما!

17. این کاربر از pedram abbasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •