نیمشه با پچ آپدیتش کرد؟ حتما باید دوباره 4 گیگ دانلود کنم؟
راستی فک کنم یه ورژن جدید از Middle-Earth امده به نام Middle-Earth: Shadow of Mordor.
نیمشه با پچ آپدیتش کرد؟ حتما باید دوباره 4 گیگ دانلود کنم؟
راستی فک کنم یه ورژن جدید از Middle-Earth امده به نام Middle-Earth: Shadow of Mordor.
نخیر نمیشه .
باید همون رو نصب کنی . بعدش هم اگر خواستی باز آپدیت 2.01 یا 2.02 که 20 مگ بیشتر نیست رو باید نصب کنی .
اینایی رو که میبنی همه یه نوع Mod هستش . بازی جداگانه که نیست .
سلام به همه
منم چند سالی این بازی آفلاین انجام میدادم .3 بروتال میبردم 1 به 3 فکر میکردم خیلی بازیم خوبه یه چند وقتی هست آنلاین بازی میکنم خیلی بازیکنای بهتر از من هست هر روز آدم یه روش یاد میگیره ولی پینگم خیلی بده همش تو 2نفر به بالا لگ دارم
اگر همه بازیکنا ایرانی باشند بازی حتی تو 6 نفره تقریبا بدون لگ میشه . اکثر بازیکنا هم ترکیه ای هستند. یه جورایی آدم غریب هست
2نفره هم زیاد حال نمیده کیف این بازی به گروهی بودنش هست
یه پیشنهاد دارم اگه آنلاین بازی میکنید اسماتون بگید همدیگر رو اد کنیم
اگر تعداد زیاد بود و جواب داد میتونیم توی فیسبوک هم گروه بازی ارباب حلقه ها هم بسازیم یا مسابقه برگزار کنیم...
3به 3 تو این بازی خیلی حال میده
ااینطور که دنبال کردم اکثر مشکلان بچه ها امید جواب میده
تو این پست ها حداقل 20-30 نفر بودند شاید هر کدومشون چند تا ایرانی دیگر رو تو این بازی میشناسند
امید اگر فرصت داری یه وبلاگ خودت راه بینداز چون تو این پست ها فقط جوابها رو خودت میدی
من سایتای حرفه ای این بازی دیدم چند قسمت داره:
پچ های بازی
مپ های بازی
مدهای بازی
ریپلیهای بازی
سلام دوست عزیز .
عرض شود که بله قبلا سایتی بود که توش اختصاصی راجع همین بازی مطلب توش داشتیم ( داشتم در واقع ) . البته سایت دان شد و رفت پی کارش . سایت مال من نبود البته
الان هم وقت به اون صورت ندارم واسه بازی کردن . ولی از بازی سیر نشدم و نخواهم شد . پس اگه وقت باشه خیلی هم خوشحال خواهم شد .
انشا... یه صفحه ایی واسش جور میکنم ( وبلاگی یا سایتی ) که همه ی نیازهای باقی دوستان رو جواب گو باشه . چه از نظر آموزش و چه فایل های بازی
به هر حال اینم مشخصات کاربری بنده توی گیم رنجر :
هر شب بعد از ساعت 9:30 به بعد هستم .
User ID : 2789553
Username : The Wanted
متاسفانه این شرکت بی انصاف مخابرات سرعت اینترنتم رو کم کرده مثلا به قول خودشان 256 kbهست والا 8 سال پیش با دایل آپ سرعتم بیشتر بود هر کاری میکنم پینگم بالاست4699071 <<< User ID
Username>>>Legolass IR
Last edited by Hero of the west; 19-11-2013 at 02:16.
Hero of the west داداش عکس پروفایل قشنگی رو انتخاب کردیای ول!
امضاتم همینطور(برومیر در حال مرگ این جمله رو گفته بود)![]()
قربونت داداش
این لحظه فیلم که برومیر این دیالگ رو گفت خیلی تاثیرگزار بود
1-بجه ها اگر امشب آن میشید منو ادد کنید حوصله ام سر رفته
4699071 <<< User ID
Username>>>Legolass IR
2_به یک بازیکن خوب نیازمندیم من بازیم زیادخوب نیست اما یک ایرانی دهن خراب هست که بازیش خداییش خوبه
به یک مرد نیازمندیم که از پس این غول بیابونی بر بیاد
هی کی هستش بسم ا...
از الان تا ساعت 12 توی گیم رنجر هستم . آی دی ام رو هم بالا دادم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)