تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 323 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

به نظر شما این گوشی با این مشکل ارزش خرید داره و آیا این صحبت ها اثبات شده و تآثیرش آنی هست یا زمان و بدن انسان ملاکه
    آره ارزش خریدن رو داره .استاندارد هست.نگران نباش.
    فقط موقع خریدن به این نکته توجه کنین که صفحش تراز باشه!!

2. این کاربر از nokiax6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

9 تی تو دانلود

ربطی به لمسی بودن نداره که
    این امواج هست که سرطان زا هست و خوب اون هم که از استاندارد تجاوز نکرده!

جوری که دوست ما تو این تاپیک گفت گفتم 1 ماهه سرطان گرفتیم و 1 ساله مردیم ؟
    مضرات گوشی رو نگید

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

قلم قلمه دیگه البته قلم مخصوص تاچ خازنی!

منظور از عوارضی که با لمس صفحه میاد چیه؟ من درست نمی فهمم منظورتو! اگه منظورت سار گوشیه هر وقت با گوشی حرف بزنی باهاش کار کنی این جذب امواج توسط بدنت هستش! و واسه همه گوشی ها هست!

مانند عوارض استفاده از گوشی به طور کل و یا عوارض پارازیت بر بدن که از این ها که بالا تر نیست .
    بستگی به تآثیر پذیری بدن شخص داره واسه کوچولو ها و زنان باردار بیشتر مضر هست ؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

به نظر شما این گوشی با این مشکل ارزش خرید داره و آیا این صحبت ها اثبات شده و تآثیرش آنی هست یا زمان و بدن انسان ملاکه
    از سطح استاندارد بالا نرفته ولی بیشتر از گوشی های هم رده سرطان زا هست! حتی 1 ثانیه هم تاثیر داره ولی نه اینکه یک ثانیه ای سرطان بگیری!
    در کل هر چقدر کمتر بهتر!
    هر چقدر بیشتر = خطر سرطان بیشتر، تومور بیشتر، سردرد بیشتر، سرگیجه بیشتر و.... زود تر خدا رحمت میکنه!

در کل باید کمتر باشه! کمتر کمتر!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

با گارانتی اصلی نوکیا 12 ماهه تو دیجیکالا 379 تومن که گوشی های با گارانتی اصلی پکشو ن کامله و هلدر و شارژر فندکی داره.
    تو گوشی شاپ فعلا 395
    با گارانتی اصلی بگیر چینی و کره ای داره
    بابا چه خبره.این گوشی دیگه انقدرها هم ارزش نداره که 400000 تومن بدیم.تازه باید 10000 تومن هم بدید gps رو نصب کنن!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نوکیا ان 95 این دوستان بحث سرطان رو پیش کشیدن این ضرر با لمس گوشی هست یا ؟
    عاشق گوشی بودم دارید منصرفم میکنید خوبه تو تاپین نیام .
    راستی قصد خرید شما هنوز دارید .

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

ای خدا طراح گوشی کی بوده که صفحه جلوی گوشی رو تراز طراحی نکرده چه افتضاحی .

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

گوشی رو مشاهده نکردی پس چطور قصد خریرشو داری اهوار تعدادی از فروشنده ها دارن زرد و مشکی ولی صورتی نیست .
    1. بابا چه سرطانی چه کشکی چه دوغی! یکی میاد یه چیزی میگه همه رو به وحشت میندازه. دوستان استفاده بیش از حد از گوشی موجب ایجاد ضایعاته . خیر الامور اوسطها! بهترین امور میانه رویست! اگه سرطان زا باشه که هیچ وقت اجازه تولید نمی دن چه سرطانی آخه اه! اگه توجه کنی واسه بچه ها میگن اصل ااز گوشی استفاده نکنن چون از لحاظ الکترونی و از لحاظ جذب امواج و حرکت الکرتونها از مغز مغز رو اومدن به سه لایه تقسیم بندی کردن که هر چقدر این میزان سار زیاد باشه به لایه های درونی مغز نفوذ می کنه و بچه ها هم که استخوانشون زیاد سفت نیست و نرمه راحتتر به داخل بدنشون نفوذ می کنه. مادران باردار هم نیابد بیش زا چند دقیقه از گوشی اتفاده کنند.
    اشعه و خطری که تلویزیون واسه آدم داره نوشته اند که بیشتر از موبایله. دستگاههای بیسیم و بعضی وسائل مثل ماکروفر و غیره خیلی زیبانبارتراز موبایل هستند.
    این موضوع ربطی به لم کردن صفحه یا لمسی بودن گوشی ها نداره! یه استانداردیه واسه ساطع کردن امواج. همین ان73 که خیلی ها طرفدارش بودن اونم حدود 1 سار داشت و خیلی گوشی های محبوب دیگه

اصلا نترس این گوشی جدیدترین استاندارد اروپا رو داره و جدید ترین و بروز ترین آزمایشات روش انجام شده تا تو آمریکا و اروپا بفروش برسه!

2.بابا من که اینقده این گوشی رو دیدم همچی افتضاحی تو گوشی ندیدم! بیخیال شین تو رو خدا

3.عزیزم من نداشتم ولی دیدم که دست مردم فدات بشم واسه خودم نخریدم ولی این ملاک این نیست که گوشی رو ندیدم باهاش کار نکردم هیچی ازش حالیم نیست اینقده دارم واستون مینویسم تازه میگین که بوی تنباکو از کجا میاد!

7. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

9 تی تو دانلود

آره ارزش خریدن رو داره .استاندارد هست.نگران نباش.
    فقط موقع خریدن به این نکته توجه کنین که صفحش تراز باشه!!
    تیکه با حالی بود خیلی خندیدم ممنون جدآ صفحه گوشی تراز نیست یا بعضی هاش این طور هست ؟

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

1. بابا چه سرطانی چه کشکی چه دوغی! یکی میاد یه چیزی میگه همه رو به وحشت میندازه. دوستان استفاده بیش از حد از گوشی موجب ایجاد ضایعاته . خیر الامور اوسطها! بهترین امور میانه رویست! اگه سرطان زا باشه که هیچ وقت اجازه تولید نمی دن چه سرطانی آخه اه! اگه توجه کنی واسه بچه ها میگن اصل ااز گوشی استفاده نکنن چون از لحاظ الکترونی و از لحاظ جذب امواج و حرکت الکرتونها از مغز مغز رو اومدن به سه لایه تقسیم بندی کردن که هر چقدر این میزان سار زیاد باشه به لایه های درونی مغز نفوذ می کنه و بچه ها هم که استخوانشون زیاد سفت نیست و نرمه راحتتر به داخل بدنشون نفوذ می کنه. مادران باردار هم نیابد بیش زا چند دقیقه از گوشی اتفاده کنند.
    اشعه و خطری که تلویزیون واسه آدم داره نوشته اند که بیشتر از موبایله. دستگاههای بیسیم و بعضی وسائل مثل ماکروفر و غیره خیلی زیبانبارتراز موبایل هستند.
    این موضوع ربطی به لم کردن صفحه یا لمسی بودن گوشی ها نداره! یه استانداردیه واسه ساطع کردن امواج. همین ان73 که خیلی ها طرفدارش بودن اونم حدود 1 سار داشت و خیلی گوشی های محبوب دیگه

اصلا نترس این گوشی جدیدترین استاندارد اروپا رو داره و جدید ترین و بروز ترین آزمایشات روش انجام شده تا تو آمریکا و اروپا بفروش برسه!

2.بابا من که اینقده این گوشی رو دیدم همچی افتضاحی تو گوشی ندیدم! بیخیال شین تو رو خدا

3.عزیزم من نداشتم ولی دیدم که دست مردم فدات بشم واسه خودم نخریدم ولی این ملاک این نیست که گوشی رو ندیدم باهاش کار نکردم هیچی ازش حالیم نیست اینقده دارم واستون مینویسم تازه میگین که بوی تنباکو از کجا میاد!
    فدات بشم ناراحت نشو اگه می خوای سوال نکنم همشهری قربونت .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

یه سوال :
    چجوری فایل ها رو مارک کنیم.حتما باید از قسمت آپشن انتخاب کنیم؟
    و چجوری چندتا فایل رو یکجا مارک کنیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

1.یعنی اینکه بازی ماشین تو گوشی نیست!
    2.زبان فارسی فقط تو گوشی های واردات قانونی بود.ولی دوستم بدون گارانتی و به اصطلاح قاچاقی خریده و معمولا زبان عربی از قبل روش نصب میشد ولی این فارس داشت!
    3.به هیچ عنوان طبیعی نیست .یعنی چی؟!!
    اولا اینکه دوستتون گفت که ساخت مجاره من از اول شک کردم چون مجار نداره و صددرصد ریمارک شده چین هستش واسه فروش بیشتر و سرکیسه کردن!
    یه بوهایی میاد معلومه که یه کاسه ای زیر نیمکاسه هستش! هم فارسی داره هم ماشین نداره هم ال سی دیش یه وریه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

تیکه با حالی بود خیلی خندیدم ممنون جدآ صفحه گوشی تراز نیست یا بعضی هاش این طور هست ؟

----------
    من فقط این رو اینطوری دیدم ولی ممکنه به پست شما هم بخوره .مواظب باش

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

1:n73 مال 4 سال پیش هست! نه امروز! بحث گوشی های بروز هست نه زیر خاکی...
    2: سرطان زا تر هست! نیست؟ خطرناک تر نیست؟ در مقایسه با 5800 و N97 امواج بیشتری نداره؟
    پس چرا انکار میکنید!
    NOKIA X6 خطر سرطان زایی بیشتری داره! خطرناکتر هست از هم رده های خودش! میگید نه؟ دلیل بیارید همین طوری کشکی کشکی که نمیشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •