آره ارزش خریدن رو داره .استاندارد هست.نگران نباش.
فقط موقع خریدن به این نکته توجه کنین که صفحش تراز باشه!!![]()
آره ارزش خریدن رو داره .استاندارد هست.نگران نباش.
فقط موقع خریدن به این نکته توجه کنین که صفحش تراز باشه!!![]()
جوری که دوست ما تو این تاپیک گفت گفتم 1 ماهه سرطان گرفتیم و 1 ساله مردیم ؟
مضرات گوشی رو نگید
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
مانند عوارض استفاده از گوشی به طور کل و یا عوارض پارازیت بر بدن که از این ها که بالا تر نیست .
بستگی به تآثیر پذیری بدن شخص داره واسه کوچولو ها و زنان باردار بیشتر مضر هست ؟؟![]()
از سطح استاندارد بالا نرفته ولی بیشتر از گوشی های هم رده سرطان زا هست! حتی 1 ثانیه هم تاثیر داره ولی نه اینکه یک ثانیه ای سرطان بگیری!
در کل هر چقدر کمتر بهتر!
هر چقدر بیشتر = خطر سرطان بیشتر، تومور بیشتر، سردرد بیشتر، سرگیجه بیشتر و.... زود تر خدا رحمت میکنه!
در کل باید کمتر باشه! کمتر کمتر!
بابا چه خبره.این گوشی دیگه انقدرها هم ارزش نداره که 400000 تومن بدیم.تازه باید 10000 تومن هم بدید gps رو نصب کنن!!
1. بابا چه سرطانی چه کشکی چه دوغی! یکی میاد یه چیزی میگه همه رو به وحشت میندازه. دوستان استفاده بیش از حد از گوشی موجب ایجاد ضایعاته . خیر الامور اوسطها! بهترین امور میانه رویست! اگه سرطان زا باشه که هیچ وقت اجازه تولید نمی دن چه سرطانی آخه اه! اگه توجه کنی واسه بچه ها میگن اصل ااز گوشی استفاده نکنن چون از لحاظ الکترونی و از لحاظ جذب امواج و حرکت الکرتونها از مغز مغز رو اومدن به سه لایه تقسیم بندی کردن که هر چقدر این میزان سار زیاد باشه به لایه های درونی مغز نفوذ می کنه و بچه ها هم که استخوانشون زیاد سفت نیست و نرمه راحتتر به داخل بدنشون نفوذ می کنه. مادران باردار هم نیابد بیش زا چند دقیقه از گوشی اتفاده کنند.
اشعه و خطری که تلویزیون واسه آدم داره نوشته اند که بیشتر از موبایله. دستگاههای بیسیم و بعضی وسائل مثل ماکروفر و غیره خیلی زیبانبارتراز موبایل هستند.
این موضوع ربطی به لم کردن صفحه یا لمسی بودن گوشی ها نداره! یه استانداردیه واسه ساطع کردن امواج. همین ان73 که خیلی ها طرفدارش بودن اونم حدود 1 سار داشت و خیلی گوشی های محبوب دیگه
اصلا نترس این گوشی جدیدترین استاندارد اروپا رو داره و جدید ترین و بروز ترین آزمایشات روش انجام شده تا تو آمریکا و اروپا بفروش برسه!
2.بابا من که اینقده این گوشی رو دیدم همچی افتضاحی تو گوشی ندیدم! بیخیال شین تو رو خدا
3.عزیزم من نداشتم ولی دیدم که دست مردمفدات بشم واسه خودم نخریدم ولی این ملاک این نیست که گوشی رو ندیدم باهاش کار نکردم هیچی ازش حالیم نیست اینقده دارم واستون مینویسم تازه میگین که بوی تنباکو از کجا میاد!
![]()
تیکه با حالی بود خیلی خندیدم ممنون جدآ صفحه گوشی تراز نیست یا بعضی هاش این طور هست ؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
فدات بشم ناراحت نشو اگه می خوای سوال نکنم همشهری قربونت .
یه سوال :
چجوری فایل ها رو مارک کنیم.حتما باید از قسمت آپشن انتخاب کنیم؟
و چجوری چندتا فایل رو یکجا مارک کنیم؟
اولا اینکه دوستتون گفت که ساخت مجاره من از اول شک کردم چون مجار نداره و صددرصد ریمارک شده چین هستش واسه فروش بیشتر و سرکیسه کردن!
یه بوهایی میاد معلومه که یه کاسه ای زیر نیمکاسه هستش! هم فارسی داره هم ماشین نداره هم ال سی دیش یه وریه![]()
من فقط این رو اینطوری دیدم ولی ممکنه به پست شما هم بخوره .مواظب باش
1:n73 مال 4 سال پیش هست! نه امروز! بحث گوشی های بروز هست نه زیر خاکی...
2: سرطان زا تر هست! نیست؟ خطرناک تر نیست؟ در مقایسه با 5800 و N97 امواج بیشتری نداره؟
پس چرا انکار میکنید!
NOKIA X6 خطر سرطان زایی بیشتری داره! خطرناکتر هست از هم رده های خودش! میگید نه؟ دلیل بیارید همین طوری کشکی کشکی که نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)