روش نصب برنامه خیلی ساده هستش از طریق اینترنت وایرلس و یا gprs وارد سایتهایی مثل maemo.org و maemo.nokia.com میشی و هر کدام از برنامه هایی که تو قسمت دانلود هستش رو دناود کرده و اینستال میکنه و تمام.
ولی مساله اینجاست که من 1 هفته هستش یک مشکل مضخرفی دارم.
اونم اینه که موقع دانلود نرم افزار با مشکل زیر مواجه میشم:
![]()
تو فرومهای خارجی هم مشکل رو گفتم ولی با کارهایی که گفتند به نتیجه نرسیدم.
یکی گفت یه بار فریمویو رو رینستال کن درست میشه منم فریمویو رو رینستال کردم ولی درست نشد.
یکی گفت مشکل از اینترنتت هستش که ip رو درست و حسابی نمیشناسه.
و .....
اکثر نرم افزارهایی که واسه این گوشی بیرون میاد بصورت free هستن.
گوشی که واسه اینترنت ساخته شده و بهترین رابط کاربری رو برای اینترنت داره.
کلا وب بروزر گوشی سرعت عالی داره.
همانطوری که میدونید تو خود مرورگر n900 یه حالتی تعبیه شده که اگه انگشتتان رو روی صفحه ساعتگرد بچرخانید زوم میشه و اگه پاد ساعتگرد بچرخانید به حالت اولیه بر میگرده.
ولی من تو صفحات فارسی با مرورگر خودش یه مشکلی دیدم اونم اینه که وقتی روی صفحه زوم میکنی فقط طرف چپ صفحه کشیده میشه و موقع کشیدن صفحه طرف راست زود برمیگرده طرف چپ صفحه.که تو مرورگر فایرفاکس چنین مشکلی وجود نداره.
در مورد کیبورد فارسی هم دو یا سه روز قبل نرم افزار کیبوردی براش دادن بیرون که زبان عربی هم توش بود.
اینم زبانهایی که گوش ساپورت میکنه:
Additional on-screen keyboard layouts
This package provides additional Arabic, Belorussian, Bulgarian (BDS & Phonetic), Croatian (QWERTY & QWERTZ), Czech (QWERTY), English (Dvorak), Esperanto (QWERTY), Hebrew, Hungarian (QWERTZ), Slovak (QWERTY & QWERTZ), Thai and Turkish on-screen keyboard layouts and Arabic, Czech (QWERTY) and Slovak (QWERTY & QWERTZ) hardware keyboard layouts
ولی من نتونستم برنامه رو نصب کنم چون مشکلی که بالا گفتم رو دارم و فقط ارور بالا رو دارم.
در مورد فیلمترداری هم فعلا دقیق تست نکردم.