تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 114 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام دوستان من اینجا گیر افتادم چیکار کنم؟؟؟

کسی میدونه من چقدر از بازی روو انجام دادم .؟

خیلی بازی باحالیه

سلام...عزیزم شما اول باید با قدرت تیغی که بهت داده نشونه گیری کنی رو مشعل و با استفاده از کلید SHIFT رویه بمب ها هم کلیک کنی (در این حالت میتونی همزمان در یک پرتاب چند هدف بزنی)
    به طوری که اول تیغت پرتاب شد باید بخوره به مشعل و بعد بره به طرف بمب ها تا آتیش بگیرن و منفجر بشن...
    و اینکه پرسیدین چخدر از بازی رفتین خوب دقیق نمیدونم ولی خیلی کم رفتین تازه شروع بازیه عزیزم شاید -- یا -- درصد بازم میگم دقیق نمیدونم و حدثی گفتم...

آقا من حرفمو راجب چخدر از بازی رو رفتن تصصیح میکنم هیچوقت تو تخمین زدن خوب نبودم همونی که دوستم وحید جان گفتش تو پست بعدی...
    Last edited by rezadevilmaycry; 14-10-2010 at 01:00.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی میدونه من چقدر از بازی روو انجام دادم .
    50 درصد بازی رو رفتین..پس هنوز نصف بازی باقی مانده

3. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------

[/COLOR]

توضیحات راجب بازی کردن با دسته...
    البته همش نیستااا شما فقط بخش لینکشو بردار ...
    و بخون مهدی جان قبلا زحمت کشیده روش حل شدن مشکل دسته دادن تا بشه با دسته بازی کرد...
    آقا این برنامه xpadder مشکل داشت بالا نمی آد یکی لینک دید بزاره که با ویندوز64،7 بیتی سازگار باشه
    Last edited by katlots; 14-10-2010 at 07:38.

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

آقا این برنامه xpadder مشکل داشت بالا نمی آد یکی لینک دید بزاره که با ویندوز64،7 بیتی سازگار باشه
    شرمنده اون رفیقی که xpadder رو گذاشته ولی اون برنامه به درد سطل آشغال میخوره...
    از JoyToKey استفاده کن که خیلی ساده تر و بهتره...
    ولی حالا چرا میخوای از این برنامه استفاده کنی؟
    اگه شما هم مشکل camera رو داری که وقتی بازی رو اجرا میکنی فقط شخصیت بازی و آسمون رو نشون میده؟
    که این راه حل شماست خودم از یکی از پست هایی که توی ---------- نوشته بودن برداشتم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه من به راحتی کار کرد و دارم با gamepad بازی میکنم...
    این کل فایلهایی که احتیاج داری:
    کد:
    و باید خودت x360ce.ini رو تنظیم کنی...
    فقط اون دوتا خط رو با توجه به gamepad خودت تنظیم کنی...

کد:
    Last edited by plsboy; 14-10-2010 at 13:22.

6. این کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

از JoyToKey استفاده کن که خیلی ساده تر و بهتره...
    ولی حالا چرا میخوای از این برنامه استفاده کنی؟
    اگه شما هم مشکل camera رو داری که وقتی بازی رو اجرا میکنی فقط شخصیت بازی و آسمون رو نشون میده؟
    که این راه حل شماست خودم از یکی از پست هایی که توی ---------- نوشته بودن برداشتم...
    کد:
    واسه من به راحتی کار کرد و دارم با gamepad بازی میکنم...
    این کل فایلهایی که احتیاج داری:
    کد:
    و باید خودت x360ce.ini رو تنظیم کنی...
    فقط اون دوتا خط رو با توجه به gamepad خودت تنظیم کنی...
    کد:
    میشه یه جای دیگه غیر از رپید آپلود کنی باز نمی کنه

8. این کاربر از katlots بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

یعنی این همه ادم بازی رو تموم کردن بدون اینکه از داستان سر در بیارن!!؟
    خواهشا اونایی که بازی کامل رو داشتن داستان بازی رو بذارن تا ماهایی که سایلنت و بدون دمو بازی کردیم بی نصیب نمونیم

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب برنامه های زیادی برای بازی با گیم پد وجود داره!!
    ولی ویژگی مهم این برنامه اینه که علاوه بر مبدل دسته شما رو هم به عنوان یک دسته XBOX 360 اوریجینال به سیستم میشناسونه و برای بازیهایی که فقط وفقط دسته XBox 360 رو میشناسن خیلی به کار میاد...البته قبول دارم این برنامه یه کم حرفه ای هست و کار باهاش یه خورده مشکله ولی مزیتش اینه که در هنگام تنظیمات custome_های زیادی رو در اختیارتون قرار میده...
    ولی بازم میگم برنامه های مبدل زیادی وجود داره که میشه ازشون استفاده کرد...

11. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی این همه ادم بازی رو تموم کردن بدون اینکه از داستان سر در بیارن!!؟
    خواهشا اونایی که بازی کامل رو داشتن داستان بازی رو بذارن تا ماهایی که سایلنت و بدون دمو بازی کردیم بی نصیب نمونیم
      محتوای مخفی: داستان بازی 

گروهی از صلح طلب ها (یا میانجی گران) برای حفظ توازن میان بهشت و جهنم چهار سوارکار رو می فرستن تا مداخله کنن و صلحی موقت رو بعد از قرن ها جنگ بین دو قلمرو برقرار کنن. سال ها بعد انجمن متوجه نقش بزرگ انسان ها در جنگ پایان دنیا می شه.
    در زمانی که بازی اتفاق می افته ارتش بهشت و جهنم به زمین می یان و هر چی که سر راه شون باشه رو نابود می کنند و جنگ پایانی اغاز می شه. در اواسط این هرج و مرج War (کاراکتر اصلی بازی ) به زمین احضار می شه تا نظم رو برقرار کنه. وقتی War با Abaddon ژنرال ارتش بهشت رو به رو می شه می فهمه که سه سوارکار دیگه نرسیده اند و قفل هفتم همچنان مهر و موم شده است و باز نشده.
    در همین حین Straga از زمین بیرون می یاد و Abaddon رو می کشه. War با Straga(اولین غولی که تو بازی بهش برخورد می کنید.) درگیر می شه اما شکست می خوره ولی نجات پیدا می کنه و به انجمن فرستاده می شه و به جرم جلو انداختن پایان دنیا به مجازات مرگ محکوم می شه اما War تقاضای فرصتی دوباره می کنه تا مسئول این اتفاق رو پیدا کنه و نظم رو برگردونه. انجمن به شرطی درخواست War رو قبول می کنه که کسی به اسم Watcher همیشه همراه اون باشه و اگه از ماموریت سر باز زد قدرت اون رو داشته باشه که ٌWar رو بکشه. زمانی که War دوباره بر می گرده به زمین متوجه می شه که چیزی حدود یک قرن از زمانی که قبلاً اومده به زمین می گذره و نیرو های جهنمی با فرماندهی Destroyer تونستن که نیرو های بهشتی رو تا مرز نابودی ببرن و فقط گروهی از اون ها باقی مونده که بهشون می گن Hellgurd که با رهبری فرشته ای به اسم Uriel (همون دختره که وقت مرگه Abaddon در اول بازی نشونش می ده) هنوز مقاومت می کنن. انسان ها یا از بین رفتن و یا به زامبی تبدیل شدن و زمین تبدیل به خرابه ای شده.
    با کمک روح پلیدی به اسم Vulgrim (تاجری که ازش چیز می خری یا باهاش به جاهای مختلف می ری) War پی می بره که Black Tower جایی یه که Destroyer اونجاست و همچنین Samael (کسی که قلب ها رو براش می بری)رو که زمانی اهریمنی پلید و قدرتمند بوده بهش معرفی می کنه تا به War برای رسیدن به Black Tower کمک کنه.
    Samael به War می گه که برج توسط چهار اهریمن قوی و انتخاب شده محافظت می شه و از War می خواد که اونها رو از پا دربیاره و قلبشون رو براش بیاره در عوض نشون دادن راه ورود به برج.
    در راه از بین بردن دومین اهریمن با Ulthane(مرده که هیکل خرکی داره با یه تبر اندازه خودش ) که یکی از قدیمی ترین هاست برخورد می کنید و کمک می کنید که از خونه اش در برابر سرباز های Uriel محافظت کنه و از اونجا با هم دوست می شید.
    زمانی که War با اخرین محافظ Slithia رو به رو می شه،Slithia بهش می گه که Samael از اون برای بدست اوردن قدرت گذشته اش داره استفاده می کنه و هدف اصلی از انتخاب چهار محافظ، نگهداری از قدرت Samael در اون ها بوده.
    زمانی که War اخرین قلب رو میاره Samael به وعده اش عمل می کنه و راه ورود به برج رو نشونش می ده و بهش می گه که دوباره همدیگه رو می بینن.
    در برج War با Azrael (فرشته مرگ) رو به رو می شه و اون بهش می گه که جلو انداختن پایان دنیا کار اون و Abaddon بوده چون می ترسیدن اگه بیشتر طول بکشه ارتش بهشت شکست بخوره و با مرگ Abaddon همه نقشه ها نقش بر اب می شه.
    War که بیگناهی خودش رو ثابت می کنه تصمیم می گیره برگرده اما Watcher بهش می گه که باید نظم دوباره برقرار شه. War به راهش ادامه می ده و Straga رو شکست می ده و Azrael که حالا ازاد شده بود میاد و War قبل از این که اوار رو سرش خراب شه نجات می ده و به باغ Eden می بره. اونجا به War می گه که Tree of Knowledge می تونه بهش نشون بده که چطوری Destroyer رو از بین ببره.
    وقتی به سراغ درخت می ره الهام هایی بهش می شه و می بینه Abaddon زمانی که می میره توسط زنی ناشناس بهش پیشنهاد می شه که یا به بهشت بره یا فرماندهی جهنمیان رو به عهده بگیره که Abaddon فرماندهی رو انتخاب می کنه و می شه Destroyer.
    همچنین می بینه که Destroyer به بهشت حمله می کنه و Ureil با ارتشش به مقابله می یان اما شکست می خورن.
    انجمن همه ی اینها رو پیش بینی می کرده و می دونسته که سوارکار ها فقط می تونن جلوی این اتفاق رو بگیرن. ولی سوارکار ها راضی نمی شدند که به عنوان یه قاتل یا مزدور کار کنن به همین دلیل انجمن اجازه می دن که جنگ نهایی زود تر شروع شه و خودشون War رو احضار می کنن و بعد بهش تهمت می زنن چون می دونستن که War همه ی توانش رو به کار می بره تا اسمش رو پاک کنه.
    War راجع به اتفاقاتی که برای خودش در اینده رخ می ده هم الهاماتی بهش می شه. خودش رو می بینه که Watcher در حال اذیت کردنشه و بعد با یه شمشیر بزرگ و افسانه ای از پشت بهش حمله می کنن.Azrael پی می بره شمیشیری رو که War در الهاماتش دیده شمشیرArmageddon هست و بهش می گه که بره و تکه های شمشیر رو پیدا کنه و بده به Ulthane تا اون رو از نو بسازه.
    War یه بار دیگه با Ureil رو به رو می شه و تا دم مرگ با هم دیگه مبارزه می کنن.War اون رو شکست می ده و بر خلاف اصرار Watcher تصمیم می گیره که نکشتش. War به Ureil می گه که Abaddon تبدیل شده به Destroyer
    بعد از اینکه War اون رو ترک می کنه و می ره Ureil که خیلی هم به خاطر دونستن این حقیقت تلخ ناراحت بود می ره تا برای جنگ اماده بشه.زمانی که War همه تکه ها رو جمع می کنه اون ها رو به Ulthane می ده و در همین زمان هم Ureil به جنگ با Destroyer می ره که همون جور که به War الهام شده بود Ureil شکست می خوره.
    War با Destroyer رو به رو می شه و Destroyer بهش پیشنهاد می ده که به اونها بپیونده که War پیشنهاد رو رد می کنه و مبازه می کنن وقتی شکل اهریمنی Abaddon از بین می ره دوباره بر می گرده به شکل اصلیش و باز War اون رو شکست می ده و این بار دیگه می کشتش.
    War قفل هفتم رو برای خودش ور می داره اما Watcher میاد و اون رو اذیت می کنه و قفل رو ور می داره.زمانی که Watcher میاد War رو بکشه Ureil میاد و از پشت باز هم همون طور که بهش الهام شده بود با شمشیر Armageddon به War می زنه و بعد قفل هفتم رو هم می شکنه. این حرکت باعث می شه که دوباره War برگرده اما این بار با قدرت کامل خودش. وقتی War خودش رو کاملاً ازاد شده می بینه سر Watcher رو می کنه و می ندازه اون ور.
    Ureil به War می گه که به خاطر کار هایی که انجام داده بین اون ها هیچ حساب و کتابی نیست و با هم صاف به صاف شدن ولی وظیفه اش در اینده ممکنه اون رو دوباره رو در روی War قرار بده. زمانی که War راهش رو می گیره که بره Ureil ازش می پرسه که تنهایی چطوری می خواد با جهنمی ها، بهشتی ها و کسانی که به انجمن وفادار هستند مقابله کنه که اون هم بر می گرده می گه: نه،تنهایی نه در حالی که قفل شکسته شده رو در دستش داره و ما در پشت سرش می بینیم که سه تا شهاب سنگ به زمین میان که نشون دهنده ی رسیدن 3 سوارکار دیگه است

داستان رو کامل نوشتم فقط قسمت های اولش که حالت Narration بود و شنیداری اگه چیزی صحیح نبود یا کم بود دوستان اضافه کنن
    یکی از دوستان سوالی پرسیده بود توی پ.خ گفتم اینجا جوابش رو بدم شاید برای بقیه هم سوال بود

قضیه این قفل هفتم (انگلیسیش Seal هست من معنی اش کردم قفل دوستان می تونن جهت معنی دقیق تر به Dictionery نگاهی بندازن) اینه که تا وقتی این قفل باز یا شکسته نشه سوارکار ها نمی تونن به میدان نبرد بیان به همین دلیل Destroyer از قفل محافظت می کرد چون اگه اتفاقی برای قفل می افتاد خودش رو در خطر می دید
    و این که چطوری War اومد اما 3 تا یه دیگه نیومدن توی متن ماجرا گفتم که :
      محتوای مخفی: داستان بازی 
    انجمن چون اینده رو دیده بود که جهنمی ها با Destroyer به بهشت حمله می کنن و پیروز می شن در درجه اول گذاشتن Abaddon و Azrael جنگ رو شروع کنن بعد هم چون می دونستن فقط سوارکار ها می تونن با جهنمی ها مقابله کنن War رو اوردن متهمش کردن و اون هم برای اثبات بی گناهیش تا ته ماجرا رفت
    این قضیه رو War وقتی می ره پیش درخته بهش الهام می شه و می فهمه
    اخرش هم Watcher به خاطر اینکه War قفل رو نشکنه و 3 سوار کار دیگه رو نیاره و بر علیه انجمن اقدام کنن تلاش می کنه که بکشتش که موفق نمی شه

گروهی از صلح طلب ها (یا میانجی گران) هم که تو متن بالا اوردم در ادامه به عنوان انجمن ازشون یاد کردم
    Last edited by babak2002; 14-10-2010 at 23:29.

13. 16 کاربر از babak2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

ولی ویژگی مهم این برنامه اینه که علاوه بر مبدل دسته شما رو هم به عنوان یک دسته XBOX 360 اوریجینال به سیستم میشناسونه و برای بازیهایی که فقط وفقط دسته XBox 360 رو میشناسن خیلی به کار میاد...البته قبول دارم این برنامه یه کم حرفه ای هست و کار باهاش یه خورده مشکله ولی مزیتش اینه که در هنگام تنظیمات custome_های زیادی رو در اختیارتون قرار میده...
    عزیز من مشکل من این بود که برنامه بالا نیومد . جای دیگه هم برا دانلود نبود

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

عزیز حرف شما کاملا درست ولی اونی که من گذاشتم همه این کارا رو انجام میده و چیزی که جالبه اینه شما میتونید حتی جابجایی mouse رو هم واسش تعریف کنید و از gamepad بجای mouse توی win استفاده کنید...
    حالا کسایی که بازی رو تمام کردن میتونن به من بگن که این چیه؟

من بازی رو از ظهر شروع کردم و الان تقریبا میخوام برم سراغ اون worm -کرم- که این دومین باره به یه همچین چیزی بر میخورم که نمیدونم چی هست...
    شاید یک چیزی هست که بعدا میتونم بهش دسترسی پیدا کنم؟
    Last edited by plsboy; 14-10-2010 at 23:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •