آقا این طرح ندادن در جمعه ها خیلی مسخره هست ...! حالا دیگه شبای قدر و ... هم نمی خوان بدن دیگه ...! تایم مفید سریال هم 30 دقیقه هست ...! خیلی کوتاهه ... !
آقا این طرح ندادن در جمعه ها خیلی مسخره هست ...! حالا دیگه شبای قدر و ... هم نمی خوان بدن دیگه ...! تایم مفید سریال هم 30 دقیقه هست ...! خیلی کوتاهه ... !
البته اینا دقایق تبلیغات وسط سریال رو هم جزو دقایق سریال حساب میکنن ! یه بار وقت بگیرید به حرف من میرسید!تایم مفید سریال هم 30 دقیقه هست ...! خیلی کوتاهه ... !![]()
نه ندیدم![]()
شما انگار این 1000 تومنی ها رو یادتون نیست
![]()
من تو عمرم دستم به انا نخورده بابا من 18سالمه اینا رو یادم نیست
![]()
من میگم تو سال 88 از این هما پول خرد میگرفت.100تومنی 200تومنی.بعدش میومد تو سال خودشون میلیونری میشدا! عقلش نرسید؟ یا مثلا نوکیا n95میاورد سال 64 همه ملت میگرخیدن!
باحال میشدا![]()
خودشم گفت از آینده نمیشه چیزی رو آورد به گذشته !!!!من میگم تو سال 88 از این هما پول خرد میگرفت.100تومنی 200تومنی.بعدش میومد تو سال خودشون میلیونری میشدا! عقلش نرسید؟ یا مثلا نوکیا n95میاورد سال 64 همه ملت میگرخیدن!
باحال میشدا![]()
نه درست نیست.اگه واقعا صدق کنه پس چرا لباساش باهاش امد.پس تو راه باید لخت می شد.البته فکر کنم به خاطر اینکه نمی شه کسی رو خوب لخت کرد اینکار رو نکردن ولی خوب لباس و هرچی دیگه ای که بود باید نمی امد باهاشاینور.
حاجي من يادمه ولي مگر اين باباه بهمون از اينا ميداد داغش تو دلم موند !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)