تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 74 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Gainward 480 GTX and 470 GTX have arrived

Product Name : Gainward GeForce® GTX 480 1536MB GDDR5
    Barcode : 4260183361046
    GPU : GeForce GTX 480
    GPU Clockspeed : 700 Mhz
    Memory : 1536MB GDDR5 (384 bits)
    Memory Clockspeed : 1848 Mhz

Texture Filtering rate

(Bilinear) :

42 GTexels/s
    Bandwidth : 177.4 GB/s
    Max board power (TDP) 250 Watts
    Bus : PCI-Express 2.0
    Cooling : 2-Slot Fan
    Video-Features : Mini HDMI Output
    Connectivity : Dual DVI-I

Product Name : Gainward GeForce® GTX 470 1280MB GDDR5
    Barcode : 4260183361053
    GPU : GeForce GTX 470
    GPU Clockspeed : 607 Mhz
    Memory : 1280MB GDDR5 (384 bits)
    Memory Clockspeed : 1674 Mhz

Texture Filtering rate

(Bilinear) : N/A
    Bandwidth : 133.9 GB/s
    Max board power (TDP): 215 Watts
    Bus : PCI-Express 2.0
    Cooling : 2-Slot Fan
    Video-Features : Mini HDMI Output
    Connectivity : Dual DVI-I

2. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه تست 480 در حالت 3 way گفتم شاید براتون جالب باشه (منو که میشناسین من با دو منبع بیشتر کار میکنم) نمیخوام صفحه سنگین کنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم تست حرارتیش

بازهم قضییه همیشگی

4. 2 کاربر از zeus-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

NVIDIA Solves Temp Issue on GeForce GTX 480

Dual Monitor Temperature Issues Get Fixed...

خب NVIDIA فعلا فقط با تغییرات بایوس و بدون درایور جدید و خنک کننده جدید و یا تغییر زیاد دور فن و فن اضافی و ... تونست مشکل دمای کارت GTX 480 در حالت Multi monitor رو حل کنه کاهش 10 درجه قابل توجه هست و در واقع یک تغییر ساده در دور فن از 45% به 50% که از حدود 1700 RPM هست به 2000 RPM این اتفاق افتاده ممکنه 2 db افزایش نویز براتون محسوس باشه؟

NVIDIA GeForce GTX 480 Reference Video Card BIOS Revisions:

70.00.10.00.01 - BIOS the media used for reviews
    70.00.18.00.01 - Mass Production Release Candidate
    70.00.19.00.02 - Mass Production Release Candidate 2
    70.00.1A.00.02 - Mass Production BIOS

ببینید از نظر من مشکل دمای بالا خیلی راحت رفع میشه و تمرکز اصلی فعلا به قیمت و مصرف هست البته فقط برای GTX 480 همونطور که قبلا هم اشاره شده با اضافه کردن دو فن ساده بالابردن دور فن خود کارت و همچنین استفاده از کیسهای با تهویه مناسب (همه اینها با هم!) یا اصلا تهیه مدلهایی که خنک کننده بهتری دارن!دیگه هیچ مشکل دمایی وجود نخواهد داشت!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما در حالت SLI 3-way به علت اینکه اصلا عمل تهویه صورت نمیگیره هنوز مشکل دما و مهمتر مصرف وحشتناک وجود داره البته واقعا چند نفر هستند که حاضر باشن حدود یک میلیون و هشتصد هزار تومن بدن برای سه تا GTX 480؟

البته یک خبر جالب دیگه از قیمتهای کارتهای گرافیک:

منابع:

6. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببينيد از نظر من مشکل دماي بالا خيلي راحت رفع ميشه و تمرکز اصلي فعلا به قيمت و مصرف هست البته فقط براي GTX 480 همونطور که قبلا هم اشاره شده با اضافه کردن دو فن ساده بالابردن دور فن خود کارت و همچنين استفاده از کيسهاي با تهويه مناسب (همه اينها با هم!) يا اصلا تهيه مدلهايي که خنک کننده بهتري دارن!ديگه هيچ مشکل دمايي وجود نخواهد داشت!
    ببنيد دوست عزيز اينا تا يه حدي ميتونند دمارو ببرند پايين من هر تستي که از هر سايتي ديدم دما رو بيش از 5970 گذارش کردند این عمق فاجعه رو نشون میده
    4870 يادتون هست هر کاريش کردند نتونستند دمارو بيارن پايين بايوس دراو و.......
    یکی از دوستان به من اینو گفت
    شرکت بزرگی مثل evga دیگه نتونسته کارتهای بینظیر ftw خودش رو با خنک کننده ایر بده و با قیمت گزاف با کولینگ ابی داده بیرون و این یعنی ابروریزی میدونید چقدر خواستن بهتر کنن ولی نتونستن
    اين قابليت اور اين کارتو ميياره پايين موقعي که خريدار بين دو کارت 5870 و 480 يکي رو انتخواب کنه تستارو ميبينه 480 يه کوچولو قويتره ميگه خوب چنتا دراو مياد بالا تر ولي از خودش ميپرسه موقعي که هر دوشو اور کني کدومشون قويتر ميشه؟
    بیشتر کاربر دوست داره با air اور کنه
    با نيترو هم اور کارت تاريفي نداره اونموقع ميتوني تا 1000 تا فرکانسو ببري بالا اونم براي چند دقيقه !
    حتی تو hwbot میری میبینی استقبال کمی شده از این کارت
    یه موقع انویدیا تو اور حرف اولو می زد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرکت amd بیش از 6 میلیون کارت گرافیک سری dx11 فروخته در مقابل سال قبل افزایش بینظیر 88 در صدی داشته که نشون میده خریداران زیاد به انودیا امیدوار نبودند
    انویدیا باخت حتی افراطی ترین طرفداران انویدیا رمقی برای خرید 480 ندارند
    Last edited by zeus-king; 17-04-2010 at 23:07.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببنيد دوست عزيز اينا تا يه حدي ميتونند دمارو ببرند
    چیزی که شما بهش میگی یه حدی من میگم 15-20 درجه که دمای کارت در حالت فول لود کاملا طبیعی و در رنج 80 هست!!!

يين من هر تستي که از هر سايتي ديدم دما رو بيش از 5970 گذارش کردند این عمق فاجعه رو نشون میده
    شما به چند نکته توجه نمی کنی!دمایی که گزارش شده مربوط به مدلهایی با خنک کننده مرجع هست!!!با ورژن اولیه بایوس هست!!!تستهای بالا رو از سایتها مختلف و معتبر توجه کردی؟؟دما 75-80 رو شما دیدی !؟! عمق فاجعه مصرف این کارت هست در کنار کارایی به قیمتش دوست عزیز ! یواش یواش که مدلهایی با طراحی متفاوت خنک کننده از برندها عرضه بشه باز شما برو و همه تستهای جدید رو ببین!

اين قابليت اور اين کارتو ميياره پايين موقعي که خريدار بين دو کارت 5870 و 480 يکي رو انتخواب کنه تستارو ميبينه 480 يه کوچولو قويتره ميگه خوب چنتا دراو مياد بالا تر ولي از خودش ميپرسه موقعي که هر دوشو اور کني کدومشون قويتر ميشه؟
    تو بحث شما دو تا ایراد اساسی هست که کل صحبتهاتون رو رد می کنه!

اورکلاک کاربردی : افزایش کلاکها به حدی که جهش محسوس کارایی داریم نه رسیدن به کلاکهای خیلی بالا (به صورت یک مگاهرتز یک مگاهرتز)صرفا برای افزایش عدد امتیاز 3d mark ها با استفاده از 1001 ترفند و قطعات رده بالا و خنک کننده فوق حرفه ای و گران قیمت مثل نیتروژن مایع و... این کارها جنبه سرگرمی داره!!! کلا بحث اورکلاک غیر کاربردی برای کمپانی ها جنبه تبلیغاتی(برگزاری مسابقات اورکلاک و ...) داره و برای افراد تست کردن قطعات مختلف بعضا بردن جوایزی و سرگرمی داره نه استفاده مفید !! (البته یه سری چیزای دیگه هم هست که کم شاهدشون هستیم مثل آشنایی با ساختار کلی گرافیک مدارها قطعات و ... استفاده شده و...)حتی اگه بخوایم بازی کردن یا نرم افزار ها رو برای استفاده مفید تعریف کنیم! از یه درصدی به بعد افزایش کلاکها هیچ تاثیر محسوسی در کارایی گرافیک نداره (با توجه به اپلیکیشن) و خیلی هم این افزایش کمه اما در مورد اینکه میگی یه کوچولو قویتره باید بگم من فقط با اعداد سر و کار دارم این یه کوچولو شما با درایور بتا و بدون هیچ پیشرفت نرم افزاری و بهینه سازی(چیزی که AMD برا 5800 حداقل تا الان 7 تا درایور WHQL-Beta عوض کرده!!و شما توجه نمی کنی بهش!!) 15% هست(و شما مطمئن باش خیلی بیشتر هم میشه!) و در DX 11 Tessellation حتی از 5970 هم قویتر بوده!!!

از همه این حرفها گذشته اگه AMD نتونست دمای 4870 رو پایین بیار (فرضا ) چه ربطی داره به NVIDIA نکنه شما این مطالب بالا رو قبول نداری؟همین تست دمای گیگا بایت 480 اور شده رو نگاه کن!!!+ شما حتما مطلع هستی که NVIDIA اعلام کرده این تراشه برای کار کردن در دمای بالا ساخته شده و این دماها حتما حدود 90 هم در طولانی مدت هیچ اختلالی در عملکرد کارت ایجاد نمی کنه و قطعا در نسل بعدی هم از همین تراشه استفاده میشه!؟!

من حتی میدونم بعد از قبول کردن اینها گیر بعدیت چیه دوست من!!خواهش می کنم منطقی باش...

با نيترو هم اور کارت تاريفي نداره اونموقع ميتوني تا 1000 تا فرکانسو ببري بالا اونم براي چند دقيقه !
    حتی تو hwbot میری میبینی استقبال کمی شده از این کارت
    دوست عزیز شما کاربرد رو اشتباه گرفتید 90% افرادی که این کارت رو می خرن در حدی اورکلاکش می کنن که میشه و کاربردی هست هر کارتی اصلا ! نمیان هزینه بیشتر بکنن برا نیتروژن مایع سی پی یو فوق العاده و و و که برن باهاش اورکلاک بازم لحظه ای بکنن که صرفا رکورد بزنن و نتایجشون رو تو سایتی مثل hwbot ثبت کنن که حتما اطلاع دارید چقدر از این نتایج غیر واقعی تقلبی و ... هستند!لطفا منابع معتبر و مرتبط باشن hwbot هیچ ارتباطی به کاربرد عادی و اورکلاک کاربردی نداره!!!در اورکلاک کاربردی اختلاف تقریبا قابل توجهی هست فعلا منتها کمی صبر کنید برای بهینه سازی بایوس درایور و خنک کننده ها!!دوست من آخرش هم مقایسه کارایی در بازی هست نه امتیاز 3D Mark که پرت ترین معیار برای مقایسه دو گرافیک هست...و تنها عاملی که به این اختلاف موجود در اورکلاک این کارتها حساسیت نشون میده همین 3d mark هست شما میتونی تو 3d mark 06 مثلا 1K افزایش داشته باشی ولی تو Benchmark FPS بازی تغییر زیر 5 باشه!!
    یه موقع انویدیا تو اور حرف اولو می زد
    فکر کنم منظورت این بود رکوردهایی که مثلا در سایتهایی مثل hwbot ثبت میشدن اکثرا برای گرافیکهای NVIDIA بودن؟!
    شرکت بزرگی مثل evga دیگه نتونسته کارتهای بینظیر ftw خودش رو با خنک کننده ایر بده و با قیمت گزاف با کولینگ ابی داده بیرون و این یعنی ابروریزی میدونید چقدر خواستن بهتر کنن ولی نتونستن
    اینو برای اطلاع دوستتون میگم!تغییر طراحی خنک کننده فقط از Air به Water و ...نیست!!مدلهایی با همین Air طراحی شدن که افزایش قیمت ناچیزی داشتن و دما رو به طور محسوسی کاهش دادن!!!دوست خوبم قرار نیست کارتی با این قدرت پردازش و مصرف و این تعداد ترانزیستور دمای 50-60 درجه داشته باشه با خنک کننده مرجع!!!! اون مواردی که خودت گفتی یادت هست؟ساده بگم که AMD میتونه قطعه رو ارزون با مصرف کمتر و طبعا دمایی پایینتر عرضه کنه اما کارایی هم به همین نسبت پایین میاد NVIDIA گرون و پر مصرف تولید می کنه به همین نسبت کارایی بالاتر و حالا هر کدوم خریدارهای خاصشو دارن آخه چرا باید دو کارت با معماری متفاوت دمای یکسان داشته باشن؟شما نمیتونی بگی چون 480 چند مگاهرتز یا درصد کمتر از 5870 اورکلاک میشه یا 10-15 درجه گرمتر هست اصلا Fermi نابود شد و NVIDIA باخت و ...

شرکت amd بیش از 6 میلیون کارت گرافیک سری dx11 فروخته در مقابل سال قبل افزایش بینظیر 88 در صدی داشته که نشون میده خریداران زیاد به انودیا امیدوار نبودند
    انویدیا باخت حتی افراطی ترین طرفداران انویدیا رمقی برای خرید 480 ندارند
    از کل صحبتهای شما بوی طرفداری بیخودی از AMD میاد ... بارها گفته شده برتری فروش کارتهای DX 11 AMD اولا بسیار ناچیز بوده (اخبار زیادی قبلا لینک شده مطالعه کنید حتما)دوما تا وقتی NVIDIA محصولی برای رقابت عرضه نکرده بود هم رقابت محسوب شده!؟خریدار که نمیتونه صبر کنه برای NVIDIA خب مشخصا میره تنها محصول موجود DX 11 بازار رو میخره !چیزی که من قبول دارم و مشخص هست اینه که NVIDIA تو تاخیرش ضرر کرد هرچند تونست بازم درصد قابل توجهی از مشتری ها رو حفظ کنه....و قطعا فروش DX 11 NVIDIA به این زودی ها به AMD نمیرسه بحث 6 ماه بازار بدون رقیب هست!!AMD هم در این مدت می تونه با کاهش قیمت 5000 با 400 رقابت کنه و فرصت کافی برای طرح و تولید 6000 داره در واقع یک گام جلو افتاده در حالی که NVIDIA باید با عرضه رده میانی و پایین Fermi بخش بیشتری از بازار رو به دست بیاره...

اینکه NVIDIA باخت Fermi ترکید یا برعکسش AMD نابود شد و ... جوکهایی هست که فن بوی های عزیز میگن شما چرا کل سری رو تو GTX 480 خلاصه کردی همین 470 رو نمیگی که 5850 رو خیلی راحت کنار زده؟و در واقع 460 برای رقابت نزدیکتر قیمتی باهاش عرضه میشه؟و هیچ صحبتی از کارتهای رده میانی نیست!؟چرا نمیگی AMD در اولین واکنش قیمتهای 5800 رو کاهش داد؟...

همون اول هم گفتم GTX 480 هنوز در سطحی نیست که بشه جای 5870 انتخابش کرد اما این دلایلی که شما میگی برخی بی ربط هست و برخیش اشتباه...

مورد بحث الان مصرف و قیمت بالاتر هست که در مقایسه با کاراییش تعریف چندانی نداره (GTX 480) حالا باید دید با تغییرات نرم افزاری و بهبود کارایی و در مرحله دوم بحث دما و خنک کننده های جدید این شرایط چقدر تغییر می کنه...در ضمن بحث گیمرها از اورکلاکرها جداست گیمر فن بوی NVIDIA مطمئن باش به 480 نه نمیگه وگرنه موجودی عرضه محدود و اولیه 480 انقدر زود تموم نمیشد!!هرچند همیشه انتخاب منطقی بهترینه ...

حالا باز شما بیا بگو سه تا 480 SLI شده دماش 90 بوده یا 480 نمیشه 50% اورکلاکش کرد پس>>>NVIDIA باخت

من خیلی تلاش می کنم که شما به راه راست هدایت بشید و ایمان بیارید این همه توضیح برای همینه...طرفداری دائم و بی چون و چرا از یک برند هیچ سودی نداره !!

لطفا قبل از پاسخ دادن به تک تک این موارد و روشن شدن قضایا بحث جدید مثل قیمت بیشتر مدلهای خنک کننده غیر مرجع یا افزایش نویز با بالا بردن دور فن و ... شروع نکنید!

اینکه قوانین یک فروم دیگه چطور هست و اونجا چطور فعالیت میشه ربطی به فروم p30world نداره همکاری کنید

با تشکر
    Last edited by Kianoosh; 18-04-2010 at 09:02.

9. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بررسی Zotac GTX 480 در حالت SLI و Single خب توضیح زیادی نداره فقط اینکه از نسخه جدید بایوس 70.00.1A.00.02 استفاده شده که تنظیمات فن رو تغییر میده و دور فن تا حدی که کارت کمی خنک بشه یعنی دمای 80-85 پس اون دماهای وحشتناک نزدیک 100 درجه فراموش میشن! و البته هیچ کاهش کارایی مشاهده نشده!

سیستم و نرم افزار های مورد استفاده:

(نتایج در همه رزولوشن ها)

خلاصه کارایی :

کارایی به مصرف:

کارایی به قیمت:

خب تا اینجا کاملا مشخص هست ضعف فعلی GTX 480 چه در حالت تکی چه دو تایی دقیقا چه مواردی هست!

و همونطور که از نظر کاهش دما پیشبینی شده بود نتایج به این صورت هست:

که قطعا با رعایت بهتر چرخش هوا در کیس و تهویه مناسبتر(استفاده از یک کارت) یا اضافه کردن فنهای دور بالا با هزینه بسیار ناچیز این دما راحت به حدود 75 درجه کاهش پیدا می کنه

مقیاس افزایش کارایی SLI در رزولوشنها مختلف:

و سرانجام در نتیجه گیری:

مثبت:

کارایی فوق العاده
    پردازشگرهای مختلف و اپلیکیشنها
    پشتیبانی 3D Vision Surround و CUDA/PhysX

منفی:

مصرف بسیاز بالا
    قیمت زیاد
    کمی نویز

همونطور که مشاهده کردید در نقاط منفی دیگه صحبتی از دمای خیلی بالا نشده و این چیزی هست که خیلی ها روش تمرکز کردن و نتیجه این هست! خیلی ساده با راهکارهای متفاوت حل میشه!به زودی برندها مدلهای جدیدی عرضه می کنن که با یک درایور مناسب و عرضه پچ SLI و بهینه سازی در بازی ها و افزایش قابل توجه کارایی و ... می تونیم تغییرات خوبی رو شاهد باشیم البته منتظر بررسی سایر سایتها مخصوصا برای اورکلاک هستیم...

منبع:

دوستان عزیز فکر می کنم همه چیز واضح و مشخصه...

...و به درستی که در آن نشانه هایی است برای قومی که می اندیشند

موفق باشید
    Last edited by Kianoosh; 18-04-2010 at 09:01.

11. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من کلا با برخی از صحبتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم . به نظر من بیخودی نباید طرفداری متعصبانه کرد . هم انویدیا و هم ati کارشون درسته و نمیشه گفت که دقیقا یکی نابود میشه و دیگری به فضا میره . همونطور که یکی از مسئولین انویدیا گفت با 3 میلیاد ترانزیستوری که 480 داره اگه داغ نکنه جای تعجبه .
    در واقع مشکل انویدیا حرارتش نیست . چون حرارت به راحتی قابل حله . بیشتر مصرفش هست که ایرادشه که اونم باز برمیگرده به تعداد ترانزیستور هاش و گرنه از نظر کارایی هم باز مشکلی نداره . cuda و physx هم که جای خود داره .
    ati هم به لحاظ قیمت به کارایی کارت خوبی هست .
    ولی من physx انویدیا رو به دنیا نمیدم .
    من کارم انیمیشن سه بعدیه و انویدیا به نظر من خیلی بیشتر به کارم میاد تا ati . اونم به خاطر physx و cuda که به نظر من خیلی تو پردازش افکتها میتونه کمکم کنه .
    راستی کسی میدونه سری 400 کی میاد تو بازار ایران ؟ شاید هم اومده من خبر ندارم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

7

من اینجا یه پست گذاشته بودنم معلوم نیست کی پاکش کرد شما از پست من انتقاد کردید منم باید ازادی بیان داشته باشم از پست خودم دفاع کنم
    سنگ را بسته اند سگهارا رها کردند
    Last edited by zeus-king; 18-04-2010 at 21:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پست من رو چرا تایید نکردین؟

این درست نیست که پست هایی رو که به نفعتون نیست پاک کنید!

اگه بحث و بررسی هست پس چرا این جوریه؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من اینجا یه پست گذاشته بودنم معلوم نیست کی پاکش کرد شما از پست من انتقاد کردید منم باید ازادی بیان داشته باشم از پست خودم دفاع کنم
    سنگ را بسته اند سگهارا رها کردند
    پست من رو چرا تایید نکردین؟

این درست نیست که پست هایی رو که به نفعتون نیست پاک کنید!

اگه بحث و بررسی هست پس چرا این جوریه؟
    اصولا وقتی هدف از عضویت و فعالیت چیزی به جز فعالیت صادقانه باشه (مراجعه شود به عکس Attach شده!) ، جایی برای بحث و اعتراض به اعمال مدیریت باقی نمی مونه.

لطفا این بچه بازی ها رو همون جایی که ازش تشریف آوردید انجام بدید! اینجا افرادی فعالیت می کنند که به بلوغ فکری رسیده باشند!

16. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •