تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 190 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1892

نام تاپيک: سریال مسافران

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    بدبختخونه

پيش فرض

چیزی نبود؟ خودت فکر کن ببین یه هنرپیشه زن اونم تو تلویزیون (حالا سینما یا تئاتر یه چیزی) میتونه از اون حرکات محیر العقول انجام بده؟
    حالا که میبینی تونسته انجام بده و زده رو دسته هرچی 61 و 65 و این جور حرفا

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این رادش در 61 خداییش بنظرم خیلی باحال بازی میکنه !!!
    اون یکی اسمش چی بود داداش رامبد جوان توی این فیلم ای بابا خنگ شدم اسمشو یادم نمیاد اونم خیلی عالی بازی میکنه یعنی تو همه فیلم هاش خوب بازی میکنه نه غلام ؟

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

به نظرم جنبه انتقادي اجتماعي اين فيلم نسبت به رفتار ما ايراني ها زياده!! نمونه هاش رو هم شما ديديد(دروغ گويي و ...) كارگردان به يك سري نقش نياز داشته كه ايراني نباشن و بتونه از دريچه اونا رفتار اجتماعي ما ايراني ها رو مورد انتقاد قرار بده!! به نظر من به دلايلي(!) چون نمي تونسته مستقيم اون فرد رو يك خارجي معرفي كنه (سوئدي، آمريكايي و ... ) دست به دامن موضوعي مثل فضايي ها شده!! (همون كاري كه مديري توي شب هاي برره كرد و چون نمي تونست مستقيم از الان ايران فيلم بسازه تاريخ روي دادن فيلم رو به زمان رضا خان برد طوري كه انتقاداتش علي الظاهر مربوط به دوره رضا خان باشه ولي به الان ايران برگرده!!)

4. 6 کاربر از مطلق السلطنه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

آخرش فضایی ها داشتن با سیاره شون ارتباط برقرار میکردن که فرید میاد اتاقشون ؛ پشت سرش عموئه هم اتفاقی میاد تو و میفهمه اونا مستاجر خونه و فضایی هستن و قلبش میگیره همونجا میفته و ... ادامه دارد.
    جالب اینجا بود که عموئه واسش مهم نبود اینا فضایی هستن....میگفت شما 20 سال مستاجر داشتید و سهم منو ندادید؟واسه همین سکته کرد...پوله واسش مهم تر بود از اینکه اینا فضایین
    آقا من حرسم میگیره اینا اینطوری وانمود میکنن...اعصابه آدمو خوزد میکنن...خیلی خنگن
    ولی من میگم که رامبد و نسترن هنوز همدیگرو دوس دارن
    این اتفاق ها هم باعث میشه که رامبد و نسترن دوباره برگردن پیش هم
    حالا ببینید کی گفتم...اگه اینا با یکی دیگه ازدواج کنن بد آموزی داره
    کاش این بچه های طلاق هم مثه فربد باحال بودن

6. 3 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

جالب اینجا بود که عموئه واسش مهم نبود اینا فضایی هستن....میگفت شما 20 سال مستاجر داشتید و سهم منو ندادید؟واسه همین سکته کرد...پوله واسش مهم تر بود از اینکه اینا فضایین
    آقا من حرسم میگیره اینا اینطوری وانمود میکنن...اعصابه آدمو خوزد میکنن...خیلی خنگن
    ولی من میگم که رامبد و نسترن هنوز همدیگرو دوس دارن
    این اتفاق ها هم باعث میشه که رامبد و نسترن دوباره برگردن پیش هم
    حالا ببینید کی گفتم...اگه اینا با یکی دیگه ازدواج کنن بد آموزی داره
    آره اون تیکه که عموئه براش مهم نبود اینا فضائی ان رو منم فهمیده بودم ولی توی خلاصه دوخطی جا نمیشد بنویسمش.
    خدائیش این عموئه درجه باحالیش از بقیه کمتر نیست، خوب بود جزء بازیگرای ثابت میشد.
    رامبد آره؛ ولی نسترنرو بعید میدونم اون فقط از روی لج و حسودی ناراحت بود.
    اگه قرار بود دوباره با هم ازدواج کنن نسترنو یه هنرپیشه شناخته شده تر انتخاب میکردن که فیکس بازی کنه (هر چند به نظرم نسترن خوب بازی می کنه)
    نمونه فربد رو بگردیم تو جامعه پیدا میشن؛ اصلا دقت کردین چرا در سریالای چند سال اخیر همش شخصیتای اصلی طوری طراحی میشن که چند بار ازدواج کردن یا حداقل یه بار طلاق گرفتن؟ به خاطر اینکه یه همچین مواردی تو جامعه وجود دارن که البته مایه تاسفه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

اگه قرار بود دوباره با هم ازدواج کنن نسترنو یه هنرپیشه شناخته شده تر انتخاب میکردن که فیکس بازی کنه (هر چند به نظرم نسترن خوب بازی می کنه)
    آره
    خوب بازی میکنه
    ولی فکر کنم برگشتن اینا پیش همدیگه تا آخر سریال طول بکشه
    نمونه فربد رو بگردیم تو جامعه پیدا میشن؛ اصلا دقت کردین چرا در سریالای چند سال اخیر همش شخصیتای اصلی طوری طراحی میشن که چند بار ازدواج کردن یا حداقل یه بار طلاق گرفتن؟ به خاطر اینکه یه همچین مواردی تو جامعه وجود دارن که البته مایه تاسفه.
    تایید میشه

9. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه طرح دیدم گفتم شاید براتون جالب باشه! البته ممکنه قبلا دیده باشید.
    خوش باشید!

**
    مثه اینکه دیده بودید! الان تو صفحه اول دیدمش!
    یکی پست رو حذف کنه
    Last edited by Hamid1000; 10-08-2009 at 23:01. دليل: ادیت

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

اونم خیلی عالی بازی میکنه یعنی تو همه فیلم هاش خوب بازی میکنه نه غلام ؟
    اتفاقا
    حالم از شخصیتش بهم می خوره!
    یه شخصیت نسبتا اغراق شده ی چندش !

کارایی که این می کنه حال ادم رو مشمئز می کنه

با اینکه عمو هه 100 درجه بدتره ولی 100 درجه شیرین تره

به نظرم جنبه انتقادي اجتماعي اين فيلم نسبت به رفتار ما ايراني ها زياده!! نمونه هاش رو هم شما ديديد(دروغ گويي و ...) كارگردان به يك سري نقش نياز داشته كه ايراني نباشن و بتونه از دريچه اونا رفتار اجتماعي ما ايراني ها رو مورد انتقاد قرار بده!! به نظر من به دلايلي(!) چون نمي تونسته مستقيم اون فرد رو يك خارجي معرفي كنه (سوئدي، آمريكايي و ... ) دست به دامن موضوعي مثل فضايي ها شده!! (همون كاري كه مديري توي شب هاي برره كرد و چون نمي تونست مستقيم از الان ايران فيلم بسازه تاريخ روي دادن فيلم رو به زمان رضا خان برد طوري كه انتقاداتش علي الظاهر مربوط به دوره رضا خان باشه ولي به الان ايران برگرده!!)

1.شخصیت مصنوعیه پسر رامبد، با اینکه شیرین وخنده داره ولی بینهایت مصنوعیه، حالا شما این نقش اینجاشو با نقشش توی همه فرزندان من مقایسه کنید متوجه می شید

2.موقعیتی که شاید باری 10 درصد از جامعم ما هم نباشه، واقعا چند درصد از جامعه ما خونه ویلایی دارن ، چند درصدمون رابطمون با همسایمون اینجوری؟ چند درصد مون بیکار و بی عاریم

و.... که جای گفتن نداره

خداییش این فیلم سازهای ایرانی چرا اینجورین ؟
    انگار نه انگار که دارن توی ایران زندگی می کنن ! والا 99 درصد سریال ها وفیلم های سینمایی ما هیچ شبهاتی به زندگی مردم ایرانی ندارن
    اصلا بلد نیستن فیلمی بسازن که از مردم خود ایران باشه
    اون وقت ...... ولش کن بحث میره سمت سینما و .... که جاش اینجا نیست

12. این کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

باز هم ادم تاسف می خوره !
    این همه ایده و فکر ناب تازه (شاید) ، انتقاد های بجا و درست با رعایت نکردن یه سری نکات ریز به گند کشیده شده

1.شخصیت مصنوعیه پسر رامبد، با اینکه شیرین وخنده داره ولی بینهایت مصنوعیه، حالا شما این نقش اینجاشو با نقشش توی همه فرزندان من مقایسه کنید متوجه می شید

2.موقعیتی که شاید باری 10 درصد از جامعم ما هم نباشه، واقعا چند درصد از جامعه ما خونه ویلایی دارن ، چند درصدمون رابطمون با همسایمون اینجوری؟ چند درصد مون بیکار و بی عاریم

و.... که جای گفتن نداره

خداییش این فیلم سازهای ایرانی چرا اینجورین ؟
    انگار نه انگار که دارن توی ایران زندگی می کنن ! والا 99 درصد سریال ها وفیلم های سینمایی ما هیچ شبهاتی به زندگی مردم ایرانی ندارن
    اصلا بلد نیستن فیلمی بسازن که از مردم خود ایران باشه
    اون وقت ...... ولش کن بحث میره سمت سینما و .... که جاش اینجا نیست
    راست میگی...اصن منم خودم حسابی با این تجمل گرایی سریال ها مخالفم...خیلی از مردم رو از زندگی نا امید میگه...از اینش که گفتن نصف خونه 1 میلیارده بدم اومد...خب من خودم شخصا حرسم میگیره
    کلا سریال های ایرانی یا باید تجمل گرایی داشته باشه یا مثه سریالهای عطاران بدبختیه آدمارو نشون بده...چون گروه متوسط جامعه که تقریبا اکثر جامعه رو تشکیل میدن سوژه ایی نمیشه براشون ساخت

14. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ولی حساب اینو هم بکنین که طبیعتا استفاده از لوکیشن های درندشت به خصوص برای کارای روتین خیلی مناسبه؛ چون غیر از اینکه میتونن توش چندین دکور برای تصویربرداری بسازن؛ برای اتاق گریم و اتاق تدوین و استراحتگاه عوامل و... به اندازه کافی جا پیدا میشه.هر چند خود عوامل من خوندم که میگفتن برای تصویر برداری مکانهای اداری واقعا یه اداره رو به عنوان لوکیشنشون انتخاب کردن و دکورسازی نکردن.

16. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •